Computer games don't affect kids; if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.Lue enemmän. Luulet vähemmän.

Koska niteitä on niiden sitkeästä karsinnasta huolimatta ehtinyt [taas] kertyä jo reilut 25 hyllymetriä (= ehdoton maksimi), yhä suurempi osa kirjoistani on ”sähköisessä” muodossa (= huijaan itseäni). Tietototekniikkaan liittyvää kirjallisuutta on ollut helpointa kahlata digitaalimuodoissa jo aioneita (← hakutoiminnot), olkoonkin että pdf oli/on lukuformaattina kömpelö ja pienillä näytöillä lähellä käyttökelvotonta.

E-kirjojenkin ongelmaksi on hieman yllättäen muodostunut varastointi; ”missähän hyllyssä” vs. ”missähän pilvessä”. Uutena ongelmana ”mistähän ostin”, jos tulee esim. tarve ladata uusi kopio (ja voiko sen yhä ladata).

” Suomessa on neljä pääasiallista tahoa, joista lukija löytää kirjoja: perinteiset kivijalkakaupat, kirjojen verkkokaupat, e-kirjakaupat sekä kirjastot. Tämän lisäksi tuloaan tekevät erilaiset kuukausimaksulliset e-kirjojen tilauspalvelut. ”
~ blog.typeandtell.com

Loppuunmyytyjen painosten tapauksessa kannattaa haravoida myös antikvariaatit (ja niiden yhteiset verkkopalvelut); kirja voi silloinkin olla avaamaton.

Painetun ja sähköisen kirjan hinnassa ei ole välttämättä eroa. Yhtenä syynä on ”digiloikista” huolimatta erilainen verotus… E-kirjan vahvuutena voi olla saatavuus, mikäli kirja saatava nopeasti tai esim. painos loppunut. Painetun kirjan voi saada (posti- ja pakkauskuluineenkin) halvemmalla. Käytettyjä e-kirjoja ei myydä.

” Suomen kustannusyhdistyksen lukujen mukaan noin kolmannes paperikirjan hinnasta kuluu painamiseen, varastointiin ja jakeluun. E-kirjaan sisältyy uusia kuluja, kuten serveritila ja paperikirjaa tiukempi verotus. E-kirjojen arvonlisävero on 24 prosenttia, kun taas painetun kirjan veroprosentti on 10. ”
~ yle.fi/uutiset

” [K]eskusverolautakunta on katsonut, että […] CD- tai CD-ROM-levyllä, muistitikulla tai muulla vastaavalla fyysisellä alustalla olevia ääni- ja e-kirjoja ei voida pitää sellaisina AVL 85 a §:n 1 momentin 7 kohdassa tarkoitettuina kirjoina, joiden myyntiin saadaan soveltaa alennettua verokantaa. ”
” Verokantaa voitaisiin pitää kuluttajan näkökulmasta merkityksellisenä vain siinä tapauksessa, että hyödykkeet olisivat objektiivisesti tarkasteltuna samankaltaisia keskenään (esimerkiksi pehmeä- tai kovakantinen kirja). ”
~ KHO:2013:77

Digitaaliformaateilla on niteisiin verrattuna mm. se etu, ettei niiden lukemiseen (välttämättä) tarvitse lisävaloa – haittapuolena luonnollisesti sähkön tarve (ja tulevaisuudessa häämöttävä silmänpohjanrappeuma). Koska fyysistä teosta ei tarvitse pakata ja postittaa, kirjansa saa yleensä saman tien (ja säästää postikuluissa). Käytön kannalta on mukavaa se, ettei sitä tarvitse sulloa omaankaan laukkuunsa (ja säästää selkää)… Kirjahyllyihin ”integroinnin” osalta en ole vielä löytänyt muuta laitteistoriippumatonta ratkaisua, kuin tämän…

Äänikirjat ovat avanneet minulle joitakin ”helppolukuisia” genrejä, joita en olisi koskaan viitsinyt painettuna lukea (mm. dekkarit), sen jälkeen kun totuttelin käyttämään formaattia. CD-kirjoja en viitsi enää käyttää sen enempää kuin muitakaan audiolevyjä; formaatti ei vastaa käyttötarpeita (mm. vaatii erillisen soittimen; ikääntyy vuosikymmenessä; vie hyllytilaa).

Windows kympissä[kään] ei ole natiivisovellusta epub-tiedostoille. Asennettavissa on kuitenkin useita, myös ”hyllyttäviä”. Sisäinen pdf-tuki jo löytyy. Äänikirjoja se mielellään toistaisi, mutta mikäli sen tahtoo tehdä hyvin, valinta on edelleen Angel's Vox.
Jos lukee [/varmuuskopioi?] PC:llä, Calibre lisäosineen on käytännössä ”the must-have”. Vaihtoehtoisilla käyttöjärjestelmillä on myös enemmän …vaihtoehtoja.

Toimivaksi todettuja lähteitä:

digitointiprojekteja (← tekijänoikeudet):

maksu per teos:

Ellibsin osalta huomattavaa se, että sen [mobiili]sovelluksen kautta voi samalla käyttää myös kirjastonsa lainauspalveluja
(← vaatii Adobe ID:n ja kirjastokortin). Ks. pikaohjeet eri laitteille.

niteitä + digitaalisia formaatteja:

kuukausimaksullisia digitaalisia:

Englanninkielisten tietoteknisten julkaisujen osalta varmat paikat ovat O’Reilly tai Apress. Muitakin on; ks. esim. Packt Publishing Ltd..

Amazon (huom. myös formaatti ← 'Kindle') ja eBay myyvät käytännössä lähes mitä tahansa (← lähdekritiikki). Edellisten ohella netti on pullollaan projekteja, joista saatavilla uutta ja vanhaa [painettua ja ei painettua] mitä erilaisimmilla käyttöehdoilla; 'public domain' ja 'creative commons' ovat tyypillisiä. Näissä[kin] lähdekritiikki luonnollisesti tarpeen (← esim. tekijä /teos /julkaisulähde); jo Google ja Wikipedia kertovat auttavasti jotain.

Digitaalinen käyttöoikeuksien hallinta

” Ensimmäisenä sähkökirjojen laajaa vesileimausta sovelsi Pottermore.com. […] Vuonna 2012 avattu kauppa ei ole käyttänyt kopiosuojaukseen mitään lukitusteknologiaa, vaan merkitsee ostetut kirjat vesileimalla. Pottermore-kaupan toimitusjohtaja kertoi piratismin vähentyneen merkittävästi sen jälkeen kun e-kirjat tulivat saataville. Suurin syy piratismin vähentymiselle tässä tapauksessa lienee kuitenkin ollut se, että aiemmin Potter-kirjoja ei ollut laillisesti saatavina sähköisinä versioina lainkaan. ”
” Esimerkiksi sähköiset Harry Potter –kirjat merkitään näkyvän vesileiman lisäksi myös tunnuksella, joka ei näy kirjaa luettaessa. Vesileima on piilotettu e-kirjan ohjelmakoodiin. ”
~ klaava.fi

Noteeraamisen arvoinen seikka ovat [mahdolliset] e-kirjojen DRM-suojaukset, joita yhä sitkeästi tavataan käyttää – vaikka ne tosiasiallisesti aiheuttavat lähinnä ikäviä yllätyksiä laillisille ostajilleen (ja korottavat hintoja) – estämättä kuitenkaan kopiointia. Perinteisten tekstin kopiointi- ja tulostusrajoitteiden ohella suojatun kirjan latauskertojen ja/tai lukulaitteiden määräkin on voitu rajoittaa. Edellinen tarkoittaa luonnollisesti myös sitä, ettei epämieluisaakaan hankintaa voi myydä /lahjoittaa edelleen; ei tosin voisi suojaamatontakaan (vesileimaus). Kaverille lainaaminen on myös juridisesti poissuljettu vaihtoehto (mikä on sääli, koska juuri sillä tavalla kirjat ennen löysivät ne ”lopulliset” hyllynsä).

DRM (Digital Rights Management) ei kuitenkaan ole mikään erityinen digitaalisten formaattien ”ominaisuus”, vaan yksinkertaisesti vain huonoa bisnestä. Vastaavaa on tapahtunut jo kaikilla muillakin formaateilla ja tallennusmedioilla, mukaan lukien ne paperille painetut kirjat [= joko provisio mahdollisesta kopioinnista (tallennusmediat) ja/tai tekninen esto sen estämiseksi (laitteet, ohjelmistot)]…

DRM-rajoitetut teokset erottaa e-kirjakaupoissa nykyisin jo suhteellisen hyvin; ks. esim. kohdat "Tiedostomuoto" (E-kirja (ePUB tai PDF, Adobe DRM-suojattu) ja mahd. myös "DRM-rajoitukset" (esim. 'Tulostus: Ei sallittu' ; 'Kopioi leikepöydälle: Ei sallittu' yms.). Kaikki kirjakaupat eivät sitä enää käytäkään, vaan ovat jo siirtyneet käyttäjäystävällisempään ”vesileimaukseen”.

Eli tiivistäen: DRM-suojattu tiedostokopio ei ole sinun kirjasi, vaan yksinkertaisesti rajoitettu, ajaltaan epämääräinen käyttöoikeus rajattuun määrään tiedoston kopioita, joita saat käyttää ennalta määrätyin ehdoin (ja tietyillä ohjelmilla). Et voi ottaa siitä ”varmasti varmaa” varmuuskopiota, ja aina laitetta vaihtaessasi on muistettava myös poistaa laitteen DRM-valtuutukset… Miksipä siis maksaisit siitä saman hinnan kuin oikeasta kirjasta?

” Upgrade to the electronic version of any print book you've registered at oreilly.com, for just $4.99. Just view a complete list of books you've registered with O'Reilly and use the Ebook Upgrade button under Upgrade Discounts. […]
Note: Offer valid on only books published by O'Reilly Media. ”
~ oreilly.com

Kaipaisin yhä kauppoja, jossa voisin ”muuttaa” fyysisen formaatin digitaaliseen kohtuukustannuksin. Ymmärrän hyvin, että toki yhä on kannattavaa myydä sama sisältö useaan kertaan. En kuitenkaan ole valmis ostamaan sitä samaa normaalihinnoilla uudestaan (kuten 90-luvulla musiikin ja elokuvien kohdalla).
Vanhempien teosten osalta (nykylainsäädännöllä) törmäisi luonnollisesti ja väistämättä ongelmiin, mutta nehän on ratkaistava jossain vaiheessa joka tapauksessa – ellei sitten aiota hylätä viimeisen parin vuosisadan tuotantoa.
Toki skannerilla OCR:n läpi kaikki painettu on mahdollista, jos aikaa ja tahtoa riittää, mutta kun jälleen kerran:

Kopiointikielto. Tämän teoksen osittainenkin kopiointi on tekijänoikeuslain (404/61, siihen myöhemmin tehtyine muutoksineen) mukaisesti kielletty ilman nimenomaista lupaa. Lupia teoksen osittaiseen valokopiointiin myöntää tekijöiden ja kustantajien valtuuttama Kopiosto ry. Muuhun käyttöön luvat on kysyttävä suoraan kunkin teoksen oikeudenhaltijoilta. ”
” Tämän teoksen tekstin ja kuvien jäljentäminen ilman lupaa painamalla, monistamalla, skannaamalla tai muulla tavoin kielletään tekijänoikeuslakien mukaisesti. ”
Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän julkaisun tai sen osan jäljentäminen ilman tekijän kirjallista lupaa painamalla, monistamalla, äänittämällä tai muulla tavoin on tekijänoikeuslain mukaisesti kielletty. ”

Lukeminen kuitenkin kannattaa aina – jos ei muusta syystä, niin vaikka ihan siksi, että maksat siitä vuosittain kuitenkin.

* page under construction *

Viimeksi hankittua :

Puuttuu / lukematta / tahtoo hyllyyn :

| proosaa | tieto/taito | tietotekniikkaa | sarjakuvia | etsi = Ctrl + F !

Huom. osa ISBN-numeroista voi olla toisesta formaatista (em. sähkökirjat, jos merkitty niihin epäselvästi/puutteellisesti).
Vanhemmille niteille ja omakustanteille niitä ei välttämättä ole koskaan ollut/haettu|kaan.

epub
# tekijä käännös nimike kustantaja vuosi isbn suom. kuv. ym.
sid. Adams, Douglas Linnunrata : viisiosainen trilogia
Linnunradan käsikirja liftareille ;
Maailmanlopun ravintola ;
Elämä, maailmankaikkeus ja kaikki ;
Terve, ja kiitos kaloista ;
Enimmäkseen harmiton
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy ;
The Restaurant at the End of the Universe ;
Life, the Universe and Everything ;
So Long, and Thanks For All the Fish ;
Mostly Harmless
WSOY 1979-92 (2002) 951-0-21844-8 Markkula, Pekka ;
Saarikivi, Jukka
epub Adeline, L. Marie [Gabriele, Lisa] Kuuma leikki S.E.C.R.E.T. [1/3] 2013 978-951-1-27665-4 Otava Heikkilä, Riie
epub Polttava peli S.E.C.R.E.T. Shared [2/3] 2013 978-951-1-27666-1 Otava Heikkilä, Riie
epub Nautinnon kutsu S.E.C.R.E.T. Revealed [3/3] 2014 978-951-1-28559-5 Otava Timonen,Oona
nid. Ajvide Lindqvist, John Kuinka kuolleita käsitellään Hanteringen av odöda Gummerus 2005 (2011) 978-951-20-8512-5 Nikula, Jaana
mp3 Ala-Harja, Riikka Maihinnousu Like 2012 (2013) 978-952-01-0996-7 Pinja Flink (luk.) ;
mp3 (55) 04:37h
nid. al-Ma'arri, Abul-Alâ' Runoja elämän tarpeettomuudesta ? Basam Books (≈900-1000) (2006) 952-5534-36-7 Hämeen-Anttila, Jaakko
nid. Alsanea, Rajaa
[Raja’ al-Sani’]
Riadin tytöt Banat al-Riyad [translit.] Atena 2005 (2010) 978-951-796-675-7 Peltonen, Sampsa
epub Alsterdal, Tove Kadonneet Kvinnorna pä stranden Gummerus 2009 (2012) 978-951-20-9060-0 Huttunen, Katriina
epub Ammaniti, Niccolò Juhla alkakoon Che la festa cominci Otava 2009 (2011) 9789511255802 Taavitsainen-Petäjä, Leena
nid. Andahazi, Federico Anatomi El anatomista Seven 1997 (2001) 951-1-17310-3 Roinila, Tarja
epub Ancker, Leon Scaramanga : tappaja omasta tahdostaan omakustanne 2013 9789522826893
epub Anderson, Gillian ;
Rovin, Jeff
Liekkien näkijät A Vision of Fire [The EarthEnd 1] Like 2015 (2014) 9789520112370 Aaltonen, Einari
nid. Liekkien näkijät A Vision of Fire [The EarthEnd Saga #1] Like 2016 (2014) 978-952-01-1398-8 Aaltonen, Einari
sid. Jään salaisuudet Dream of Ice [The EarthEnd 2] Like 2016 (2015) 978-952-01-1416-9 Aaltonen, Einari
epub Aroniemi, Iiris Narsistin Vuoristorata Books on Demand 2014 9789523183308
epub Astahov, Pavel Valtaajat Рейдер [Raider] CrimeTime 2008 (2013) 978-952-289-133-4 Steinby, Katja
epub Auer, Ilkka Sysilouhien sukua [1/4] Otava 2004 (2011) 978-951-1-25646-5
epub Varjoissa vaeltaja [2/4] Otava 2006 (2011) 978-951-1-25655-7 Jäntti, Riikka ;
Auer,Ilkka (kuv.)
epub Hyinen hauta [3/4] Otava 2007 (2011) 978-951-1-25656-4 Jäntti, Riikka (kuv.)
epub Ikitalvi [4/4] Otava 2008 (2011) 978-951-1-25657-1 Jäntti, Riikka (kuv.)
epub Auer, Ilkka ;
Jokinen, Antti J.
Kalmattaren kirous [1/3] [Nicholas North – The Curse of The Hellion] Otava 2013 978-951-1-27625-8 Jokinen, Antti J. ;
Wilder, Matthew B. (script)
sid. Austen, Jane Ylpeys ja ennakkoluulo Pride and Prejudice Reader's Digest 1813 (1993) 951-9059-73-3 Brock, C.E. (kuv.) ;
Norko-Turja, Sirkka-Liisa (suom.) ;
Helanen-Ahtola, Marja (tark.)
sid. Kasvattitytön tarina Mansfield Park Karisto 1814 (1974) 951-23-0780-4 Koskimies, A.R. (tark. suom.) ;
Jalonen, Kari (esipuhe)
sid. Emma Emma WSOY 1816 (1998) 951-0-21552-X Brotherus, Aune
cd>mp3 Neito vanhassa linnassa Northanger Abbey WSOY ? (1999) 978-951-0-34425-5 Pennanen, Eila (suom.) ;
Manto, Erja (luk.) ;
(cd) 8 09:07h
epub Baker, Jo Longbournin talossa Longbourn Tammi 2013 (2014) 978-951-31-7894-9 Bützow, Helene
epub Backman, Fredrik Britt-Marie kävi täällä Britt-Marie var här Otava 2014 (2015) 978-951-1-29240-1 Heikkilä, Riie
mp3 Bagge, Tapani (toim.) Tykki [novellikokoelma] CrimeTime 2011 978-952-5918-12-0 … Kaukoranta, Petteri (luk.) ;
mp3 (46) 10:14h
epub Taksi : 14 dekkaria kumijalasta [novellikokoelma] CrimeTime 2012 978-952-2890-41-2
nid. Baldacci, David Kissa ja hiiri Total Control Book Studio 1997 (1998) 951-611-946-8 Koskela, Pertti
epub Banks, Iain Siirtymä Transition Gummerus 2009 (2013) 978-951-20-9210-9 Karhulahti, Sari
sid. Barry, Max Jennifer Valtiovalta Jennifer Government WSOY 2003 (2004) 951-0-29031-9 Saarikivi, Jukka
nid. Barsocchini, Peter Vaarallinen tehtävä [spin-off] Mission Impossible Viihdeviikarit 1996 (1998) 951-611-926-3 Ahramala, Atro
sid. Baudelaire, Charles Kurja Belgia! : muistiinpanoja ja kirjeitä 1864-1866 Sammakko 1864-66 (2003) 952-5194-50-7 Nylén, Antti (suom. & toim.)
sid. Bear, Greg Darwinin radio Darwin's Radio Book Studio 2000 (2003) 951-20-6291-7 Rosvall, Matti
nid. Darwin's Radio [#1] Ballantine 2000 0-345-43524-9
nid. Darwin's Children [#2] Ballantine 2003 0-345-44836-7
mp3 Beecher-Stowe, Harriet Tuomo-sedän tupa [nuorisolle lyhennellen mukailtu] Uncle Tom's Cabin [1] Finore Oy 1852 (2016) 9789527070994 Friberg, Maikki (lyh. suom.) ;
Elivuo, Ritva-Liisa (luk.) ;
13 mp3 3h 15min
nid. Beigbeder, Frédéric 8,99 EUR [a.k.a 24,99 eur] 99 Francs [1/2] Like 2000 (2006) 952-471-835-9 Keynäs, Ville
sid. Apua, anteeksi Au secours pardon [2/2] Like 2008 (2007) 978-952-01-0136-7 Aarne, Taina
nid. Bellamy, Edward Vuonna 2000 : katsaus vuoteen 1887 Looking Backward : 2000–1887 Salakirjat [Työväen kirjapaino] 1902 (2012) 978-952-5774-45-0 Kari, J.K.
sid. Belle, Jennifer Se on menoa Going Down Otava 1996 (1997) 951-1-14952-0 Sivill, Kaijamari
sid. Benzoni, Juliette Marianne : Napoleonin tähti Marianne, une étoile pour Napoléon I-II [1/6] Tammi 1969 [951-30-0499-6] Kaskimies, Heikki
sid. Marianne ja Toscanan tuntematon Marianne et l'Inconnu de Toscane [2/6] Tammi 1970 [951-30-0496-1] Kaskimies, Heikki
sid. Marianne kohtaa menneisyyden Jason des quatre mers [3/6] Tammi 1971 [951-30-0498-8] Kaskimies, Heikki
sid. Sinä, Marianne Toi, Marianne [4/6] Tammi 1972 (1973) 951-30-2408-3 Kaskimies, Heikki
sid. Marianne ja kohtalokkaat kasvot Les Lauriers de flammes I [5/6] Tammi 1974 (1975) 951-30-3238-8 Kaskimies, Heikki
sid. Marianne ja keisari Les Lauriers de flammes II [6/6] Tammi 1974 (1975) 951-30-3532-8 Kaskimies, Heikki
sid. Berg, Fridtjuv Troian sota : muinaiskreikkalaisia jumaluus- ja sankaritarinoita Trojanska kriget Tammi 1969 (1979) 951-1-05197-0 Moe, Louis (kuv.) ;
Kajander, Kalle
cd>mp3 Binchy, Maeve Koko kadun kasvatti Minding Frankie WSOY 9789510382905 2011 Eeva Siikarla (suom.) ;
Erja Manto (luk.) ;
11 CD , 14h 03min
sid. Blatty, William Peter Manaaja [a.k.a. Paholaisen riivaama] The Exorcist Tammi 1971 (1988) 951-30-6990-7 Kannosto, Matti
sid. Blyton, Enid Viisikko aarresaarella Five on a Treasure Island [#1] Tammi 1942 (2011) 978-951-31-6407-2 Karvonen, Lea (suom.)
mp3 Björk, Marja Poika Like 2012 9789520108359 Flink, Pinja (luk.) ;
19 mp3 ; 5h 39min
mp3 Björk, Marja Poika Like 2013 9789520109974 Niemelä, Ville-Veikko (luk.) ;
44 mp3 ; 4h 24min
nid. Bloch, Robert Psyko [a.k.a. Psycho] Psycho [1] Gummerus 1959 (1992) 951-20-4131-6 Jaantila, Kirsti
sid. Boccaccio, Giovanni Decamerone [novellikokoelma] Il Decameron, cognominato Prencipe Galeotto Tammi 1350-53 (1984) 951-30-5774-7 Ungermann, Arne (kuv.) ;
Lahti, Ilmari ;
Hokkanen, Vilho
sid. Bonsels, Waldemar Maija Mehiläinen Die Biene Maja WSOY 1919 (1998) 951-0-14251-4 Laurell, Eva (kuv.) ;
Salovaara, Hannes (korj. suom.) ;
Kunnas, Kirsti (runot)
sid. Boulle, Pierre Apinoiden planeetta La planète des singes [#1] Like 1963 (2001) 951-578-890-0 Nyytäjä, Outi
epub Boyne, John Nooa Notkoniitty karkaa kotoa Noah Barleywater Runs Away Bazar 2010 (2011) 9789522790071 Beck, Laura
nid. Bradbury, Ray Fahrenheit 451 Fahrenheit 451 Tammi 1953 (1998) 951-31-1211-X Koskinen, Juhani
nid. Bradford, Chris Nuori samurai : Soturin tie Young Samurai : The Way of the Warrior [1/3] WSOY 2008 (2009) 978-951-0-37862-5 Valkonen, Tero
epub Bradley, Alan Piiraan maku makea The Sweetness at the Bottom of the Pie [Flavia de Luce #1] Bazar 2009 (2014) 978-952-279-175-7 Paavilainen, Maija
sid. Brontë, Charlotte Kotiopettajattaren romaani Jane Eyre : An Autobiography WSOY 1847 (1997) 951-0-13838-X Haapanen, Tyyni
sid. Brontë, Emily Humiseva harju Wuthering Heights WSOY 1847 (1991) 951-0-16915-3 Pennanen, Eila (1947 laitoksesta)
sid. Brown, Dan Murtamaton linnake Digital Fortress WSOY 1998 (2007) 978-952-0-33309-9 Salminen, Raimo
cd>mp3 Digital Fortress WSOY 1998 (2007) 978-951-0-33544-4 Salminen, Raimo (suom.) ;
Svedberg, Lars (luk.) ;
cd (13) 15:11h
nid. Meteoriitti Deception Point Loisto 2001 (2007) 978-952-459-713-5 Sappinen, Jorma-Veikko
sid. Enkelit ja demonit Angels & Demons WSOY 2000 (2005) 951-0-31045-X Biström, Pirkko
cd>mp3 Enkelit ja demonit Angels & Demons [#1] WSOY 2000 (2005) 951-0-31407-2 Biström, Pirkko (suom.) ;
Svedberg, Lars (luk.) ;
cd (18) ≈21:06h
sid. Da Vinci-koodi The Da Vinci Code WSOY 2003 (2004) 951-0-29468-3 Biström, Pirkko ;
Marttiini, Ani (tekstaus)
cd>mp3 Da Vinci-koodi The Da Vinci Code [#2] WSOY 2003 (2005) 951-0-30839-0 Biström, Pirkko (suom.) ;
Svedberg, Lars (luk.) ;
cd (17) ≈19:33h
cd>mp3 Kadonnut symboli The Lost Symbol [#3] WSOY 2009 (2010) 978-951-0-36262-4 Paukku, Kimmo ;
Pekkanen, Hilkka ;
Saarikivi, Jukka (suom.) ;
Svedberg, Lars (luk.) ;
cd (18) 22:45h
mp3 Inferno Inferno [#4] WSOY 2013 978-951-0-40180-4 Sappinen, Jorma-Veikko (suom.) ;
Svedberg, Lars (luk.) ;
mp3 (106) 19:16h
epub Vraa, Mich Ei koskaan enää, Dan Brown [artikkeli 21] Interno. Farvel til Dan Brown Long Play Media (2013) 2014 978-952-6686-21-9 Ahonen, Aino ;
Vähälummukka,Vappu (suom.)
epub Brunk Holmqvist, Karin Pieni potenssipuoti Potensgivarna Bazar 1997 (2014) 978-952-279-158-0 Rintamäki, Raija
nid. Bruno, Anthony Seitsemän [spin-off] Seven [a.k.a Se7en] Book Studio 1995 (1997) 951-611-861-5 Koskela, Pertti
nid. Bulgakov, Mihail Saatana saapuu Moskovaan Мастер и Маргарита [Master i Margarita] Loisto 1966-67 (2007) 978-952-459-818-7 Heino, Ulla-Liisa (suom.) ;
Orlov, Vappu (tark. suom.)
mp3 Bulgakov, Mihail Saatana saapuu Moskovaan Мастер и Маргарита (1928–40) [Master i Margarita] WSOY 1966-67 (2015) 9789510419335 Heino, Ulla-Liisa (suom.) ;
Orlov, Vappu (tark. suom.)
Mäkelä, Martti (luk.) ; 33 mp3 18h 44min
epub Cameron, Graeme Normaali Normal HarperCollins 2015 9789150754094 Lönnfors, Sanna
mp3 Normal Storyside 2015 (2016) 9789176331279 Sanna Lönnfors (suom.) ; Antti L.J. Pääkkönen (luk.) ; 37 mp3 9 t 26 min
sid. Campion, Anna ;
Campion, Jane
Holy smoke : pyhässä pilvessä Holy smoke Gummerus 1999 (2000) 951-20-5487-6 Alopaeus, Marja (suom.)
epub Cao, Irene Sinun katseesi Io ti guardo [1/3] Gummerus 2014 (2013) 978-951-20-9752-4 Taavitsainen-Petäjä, Leena
epub Sinun tuoksusi Io ti sento [2/3] Gummerus 2014 (2013) 978-951-20-9949-8 Taavitsainen-Petäjä, Leena
epub Sinun kosketuksesi Io ti voglio [3/3] Gummerus 2015 (2013) 978-951-24-0139-0 Taavitsainen-Petäjä, Leena
sid. Carrell, Jennifer Lee Shakespearen salaisuus Interred with Their Bones Bazar 2007 (2010) 978-952-5635-91-1 Jänisniemi, Laura
epub Carlson, Kristina Herra Darwinin puutarhuri Otava 2009 (2011) 978-951-1-25658-8
sid. Carroll, Lewis
[Dodgson, Charles]
Liisan seikkailut ihmemaassa ;
Liisan seikkailut peilimaailmassa [yhteisnide]
Alice's Adventures in Wonderland ;
Through the Looking-Glass and What Alice Found There
Gummerus 1865-75 (2010) 978-951-20-8308-4 Tenniel, John (kuv.) ;
Kunnas, Kirsi ;
Manner, Eeva-Liisa
cd>mp3 Carroll, Lewis Liisa ihmemaassa Alice's Adventures in Wonderland Otava 1865 (2008) 978-951-1-22502-7 Tuomas Nevanlinna (suom.) ;
Petra Karjalainen (luk.) ;
3 CD, 3h
sid. Charrière, Henri Vanki nimeltä Papillon Papillon [1/2] Otava 1969 (1970) Brotherus, Matti
sid. Charrière, Henri Banco! : kaikki pelissä Banco [2/2] SSKK [Otava] 1972 (1973) 951-643-577-7 sid. Santavuori, Vesa
sid. Chaucer, Geoffrey Canterburyn tarinoita The Canterbury Tales WSOY ≈13XX (1962) Lyy, Toivo
epub Child, Lee Terässeinä [Jack Reacher 8] Nothing to Lose Karisto 2008 (2016) 978-951-23-6137-3 Jääskeläinen, Jukka
sid. Child, Lincoln Utopia Utopia Gummerus 2002 (2010) 978-951-20-8219-3 Sappinen, Jorma-Veikko
sid. Sulamispiste Terminal Freeze [Logan #2] Gummerus 2009 978-951-20-8020-5 Sappinen, Jorma-Veikko
nid. Kuoleman algoritmi Death Match Gummerus 2004 (2012) 978-951-20-9008-2 Sappinen, Jorma-Veikko
epub Christer, Sam Stonehengen perintö The Stonehenge Legacy Bazar 2011 (2014) 978-952-279-154-2 Raudaskoski, Seppo
nid. Chopra, Deepak Buddha : kertomus valaistumisesta Buddha : A Story of Enlightenment Sammakko 2007 (2012) 978-952-483-220-5 Siidorov, Tiina
nid. Clarke, Arthur C[harles]. 2001 avaruusseikkailu 2001 : A Space Odyssey [#1] Loisto 1968 (2001) 952-459-059-X Ahlbäck, Sakari
sid. Clavell, James Kuningasrotta King Rat [#1] Otava 1962 (1983) 951-1-07157-2 Partanen, Jorma
sid. Tai-Pan Tai-Pan [#2] Otava 1966 (1993) 951-1-12892-2 Savolainen, E.J.
sid. Shogun Shogun [#3] Otava 1975 (1982) 951-1-06884-9 Haglund, Anja
sid. Noble House : romaani Hongkongista 1963 Noble House [#4] Otava 1981 (1985) 951-1-08464-X Haglund, Anja
sid. Pyörretuuli Whirlwind [#5] Otava 1986 (1987) 951-1-09294-4 Lahtinen, Aarne T.K.
sid. Gai-Jin Gai-Jin [#6] Otava 1993 (1993) 951-1-12779-9 Haglund, Anja ;
Haglund, Erkki
nid. Coelho, Paulo Alkemisti [a.k.a. Santiagon unelmat] O Alquimista Bazar 1988 (2010) 978-952-5637-51-9 Pernu, Sanna (tark. käännös)
cd>mp3 O Alquimista Bazar 1988 (2008) 978-952-5-63569-0 Pernu, Sanna (suom.) ;
Pekka Laiho (luk.) ;
cd (4) ≈04:15
epub Alef O Aleph Bazar 2010 (2011) 978-952-5637-89-2 Pernu, Sanna
mp3 Accran kirjoitukset Manuscrito encontrado em Accra Bazar 2013 978-952-279-086-6 Pernu, Sanna (suom.) ;
Jarmo Mäkinen (luk.) ;
24 mp3, 2h 26min
epub Uskottomuus Adultério Bazar 2014 978-952-279-212-9 Pernu, Sanna (suom.)
epub Pyhiinvaellus O Diário de um Mago Bazar 2006 (1987) 9789522791658 Pernu, Sanna (suom.)
sid. Collodi, Carlo Pinokkio [a.k.a. Pitkänenän seikkailut] Le avventure di Pinocchio : Storia di un burattino WSOY 1882 (1989) 951-0-15732-5 Innocenti, Roberto (kuv.) ;
Suni, Annikki (suom.)
epub Condie, Ally [Allison] Tarkoitettu Matched [1/3] Tammi 2010 (2011) 978-951-31-6247-7 Kattelus, Kaisa
epub Rajalla Crossed [2/3] Tammi 2011 (2012) 978-951-31-6736-3 Kattelus, Kaisa
epub Perillä Reached [3/3] Tammi 2012 (2013) 978-951-31-7215-2 Kattelus, Kaisa
sid. Cook, Robin Kooma : romaani Coma Weilin+Göös 1977 (1978) 951-35-1631-8 Haglund, Anja
sid. Sfinksi Sphinx Uusi kirjakerho [Weilin+Göös] 1979 (1980) 951-54-0249-2 Haglund, Anja
sid. Aivot Brain Uusi Kirjakerho [Weilin+Göös] 1981 (1982) 951-54-0360-X Haglund, Anja
sid. Kuume Fever Uusi Kirjakerho [Weilin+Göös] 1982 (1983) 951-54-9387-1 Heinonen, Marja
sid. Myrkky Toxin Gummerus 1998 (1999) 951-20-5379-9 Sappinen, Jorma-Veikko
sid. Perimä Intervention [Jack Stapleton] Gummerus 2010 (2009) 978-951-20-8169-1 Sappinen, Jorma-Veikko
epub Verkossa The Cell Gummerus 2015 (2014) 9789512401314 Sappinen, Jorma-Veikko
nid. Cooper, Susan Pimeä nousee I-III : Yllä meren alla kiven ;
Pimeä nousee ;
Viheriä noita
[yhteisnide]
Over Sea, Under Stone [1] ;
The Dark is Rising [2] ;
Greenwitch [3]
Loisto 1965-74 (2009) 978-952-459-990-0 Rikman, Kristiina ;
Pekkanen, Panu
nid. Pimeä nousee IV-V : Kuningas Harmaa ;
Hopeapuu
[yhteisnide]
The Grey King [4] ;
Silver on the Tree [5]
Loisto 1975-77 (2009) 978-952-239-065-3 Rikman, Kristiina ;
Pekkanen, Panu
nid. Cornwell, Patricia Post Mortem Postmortem [Scarpetta #1] Otava 1990 (1997) 951-1-13707-7 Jukarainen, Erkki
nid. Ruumiin todistus Body of Evidence [#2] Otava 1991 (1998) 951-1-14073-6 Jukarainen, Erkki
nid. Mitä jäljelle jää All That Remains [#3] Otava 1992 (1997) 951-1-13708-5 Jukarainen, Erkki
nid. Julma ja tavaton Cruel and Unusual [#4] Otava 1993 (1998) 951-1-14074-4 Jukarainen, Erkki
nid. Ruumistarha The Body Farm [#5] Otava 1994 (1998) 951-1-14765-X Jukarainen, Erkki
sid. Köyhien kalmisto From Potter's Field [#6] SSKK [Otava] 1995 (1996) 951-643-496-7 Jukarainen, Erkki
sid. Ansaittu kuolema Cause of Death [#7] SSKK [Otava] 1996 (1997) 951-643-905-5 Jukarainen, Erkki
sid. Luonnoton surmaaja Unnatural Exposure [#8] SSKK [Otava] 1997 (1998) 951-643-922-5 Jukarainen, Erkki
sid. Syttymispiste Point of Origin [#9] SSKK [Otava] 1998 (1999) 951-643-944-6 Jukarainen, Erkki
nid. Mustalla merkitty Black Notice [#10] Loisto 1999 (2000) 952-459-013-1 Jukarainen, Erkki
sid. Viimeinen piiri The Last Precinct [#11] Otava 2000 (2001) 951-1-16945-9 Jukarainen, Erkki
sid. Raatokärpänen Blow Fly [#12] SSKK [Otava] 2003 951-571-015-4 Rekiaro, Ilkka
sid. Pahan jäljillä Trace [#13] SSKK [Otava] 2004 951-571-034-0 Rekiaro, Ilkka
sid. Pedon leima Predator [#14] Otava 2005 951-1-19961-7 Rekiaro, Ilkka
sid. Kuolleiden kirja Book of the Dead [#15] Otava 2007 (2008) 978-951-1-22193-7 Rekiaro, Ilkka
sid. Scarpetta Scarpetta [#16] Otava 2008 (2009) 978-951-1-24020-4 Rekiaro, Ilkka
nid. Valokeilassa The Scarpetta Factor [#17] Seven 2009 (2011) 978-951-1-25736-3 Rekiaro, Ilkka
nid. Kuolleiden satama Port Mortuary [#18] Seven 2010 (2012) 978-951-1-26637-2 Rekiaro, Ilkka
sid. Punainen usva Red Mist [#19] Otava 2011 (2012) 978-951-1-25430-0 Rekiaro, Ilkka
nid. Paljaat luut The Bone Bed [#20] Otava 2012 (2014) 978-951-1-28388-1 Rekiaro, Ilkka
sid. Coupland, Douglas Micro-orjat Microserfs Art House 1995 951-884-169-1 Tirkkonen, Marja-Liisa
sid. Hei Nostradamus! Hey Nostradamus! : a novel Sammakko 2003 (2005) 952-5194-80-9 Heino, Sami
sid. Crichton, Michael Kongo Congo Tammi 1980 (1981) 951-30-5433-0 Mänttäri, Eero
sid. Verkossa Disclosure Otava 1993 (1994) 951-1-13264-4 Haarala, Tarmo
sid. Dinosauruspuisto Jurassic Park [1/2] Tammi 1990 (1993) 951-31-0263-7 Haarala, Tarmo
nid. Kadonnut maailma The Lost World [2/2] Otava 1995 (1997) 951-1-15031-6 Kankaanpää, Jaakko
nid. Aikamatka Timeline Loisto 1999 (2001) 952-459-014-X Salminen, Kari
sid. Saalistaja Prey Otava 2002 (2003) 951-1-18819-4 Kankaanpää, Jaakko
sid. Nyt Next Otava 2006 (2007) 978-951-1-22035-0 Rekiaro, Ilkka
nid. Cronin, Justin Ensimmäinen siirtokunta The Passage [The Passage 1/3] WSOY [Bon] 2010 (2010) 978-951-0-40020-3 Schroderus, Arto
epub Cussler, Clive ;
Brown, Graham
Nollapiste Zero Hour [NUMA Files #11] WSOY 2013 (2014) 978-951-0-40503-1 Sapppinen, Jorma-Veikko
cd>mp3 Davidsen, Leif Jälkiä jättämättä Den ukendte hustru Otava 2006 (2007) 978-951-1-22014-5 Sanna Manninen (suom.) ;
Eero Saarinen (luk.) ;
cd (11) ≈13:02h
nid. Deaver, Jeffery Luunkerääjä The Bone Collector [Lincoln Rhyme #1] Otava 1997 (1998) 951-1-15693-4 Rekiaro, Ilkka
epub Dederer, Claire Elämäni asennot : mitä jooga minulle opetti Poser : My Life in Twenty-three Yoga Poses Tammi 2011 978-951-31-7930-4 Cilluffo, Laurent (kuv.) ;
Iso-Markku, Jaana (suom.)
sid. + epub Defoe, Daniel Robinson Crusoe [lyh.]
[a.k.a. Robinson Crusoen elämä ja kummalliset seikkailut]
The Life and Strange Surprising Adventures of Robinson Crusoe of York[…] Otava 1719 (1990) 951-1-11150-7 Samuli S. (suom. toim.)
nid. De la Motte, Anders Peli [Geim] [1/3] Seven 2010 (2014) 978-951-1-28067-5 Kauhanen, Maija
epub [Geim] Otava 2010 (2013) 978-951-1-27152-9 Kauhanen, Maija
epub Lume [Buzz] [2/3] Otava 2011 (2014) 978-951-1-27963-1 Kauhanen, Maija
epub Kupla [Bubble] [3/3] Otava 2012 (2015) 978-951-1-28714-8 Kauhanen, Maija
epub Delikouras, Aleksi Nörtti : New game [1/3] Otava 2012 978-951-1-26373-9
epub DeLillo, Don Omegapiste Point Omega Tammi 2010 (2011) 978-951-31-6379-2 Bützow, Helene
nid. Dick, Philip K[indred]. Palkkionmetsästäjä [← Blade runner] Do Androids Dream of Electric Sheep? Jalava [Scifi #16] 1968 (1989) 951-8954-13-5 Nenonen, Kari
nid. Dick, Philip K. Minority Report [novellikokoelma] ;
Imposter ;
Second Variety ;
War Game ;
What the Dead Men Say ;
Oh, to Be a Blobel! ;
The Electric Ant ;
Faith of Our Fathers ;
We Can Remember it for You Wholesale
Gollancz 1953-69 (2002) 0 575 07478 7
nid. Dickens, Charles Oliver Twist Oliver Twist, or The Parish Boy's Progress I-XXIV Seven 1837-39 (2003) 951-1-19139-X Palosuo, Maini
mp3 + epub Joulun-aatto [a.k.a. Saiturin joulu] A Christmas Carol in Prose : Being a Ghost Story of Christmas [Elisa Kirja] 1843 (2013) Churberg, Waldemar (suom.) ;
Peltonen, Eija (luk.) ;
5 mp3 3h 39min
epub Donoghue, Emma Huone Room Tammi 2010 (2012) 978-951-31-6745-5 Karhulahti, Sari
mp3 Dorrestein, Renate Pojallani on seksielämä ja minä luen äidille Punahilkkaa Mijn zoon heeft een seksleven en ik lees mijn moeder Roodkapje voor WSOY 2006 (2011) 978-951-0-37931-8 Titia Schuurman (suom.) ;
Sokka, Sinikka (luk.) ;
37 mp3 08:06h
nid. Dostojevski, F[jodor]. M[ihailovitš]. Kirjoituksia kellarista [a.k.a Kellariloukko] Записки из подпоаья [Zapiski iz podpolja] Gummerus 1864 (2009) 978-951-20-8162-2 Adrian, Esa (suom. & jälkis.)
nid. Rikos ja rangaistus Преступление и наказание [Prestuplenije i nakazanije] Loisto 1866 (2001) 952-459-062-X Konkka, Juhani
sid. Karamazovin veljekset Братья Карамазовы [Bratja Karamazovy] Karisto 1880 (2010) 978-951-23-5055-1 Pyykkö, Lea
6 sid. Dumas, Alexandre [vanh.]
[Dumas Davy de la Pailleterie]
Kolme muskettisoturia :
Aseisiin kaikki kuninkaan miehet [1] ;
Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta! [2] ;
Paljasta miekkasi ja kuole! [3] ;
Pelottomia miehiä [4] ;
Viimeiseen veripisaraan [5] ;
Kalvan kavaljeerit [6]
Les Trois Mousquetaires Dovre Mønster AS 1844 (1966) Salonen, Marjatta
10 sid. Muskettisoturit 20 vuotta myöhemmin : Myladyn poika :
Vanhat riitapukarit [7] ;
Pulmallinen tilanne [8] ;
Tikari [9] ;
Kahlekuningas [10] ;
Neljä vanhaa ystävystä [11] ;
Synninpäästö [12] ;
Pako [13] ;
Kostaja [14] ;
Naamioitu mies [15] ;
Kuninkaan saapuminen [16] ;
Vingt ans après Dovre Mønster AS 1845 (1966) Salonen, Marjatta [7-11] ;
Beck, Marjatta [12-16]
8 sid. Muskettisoturien viimeiset urotyöt :
Hautaholvi [17] ;
Salakuljetusta [18] ;
Timanttisormus [19] ;
Kuninkaan illallinen [20] ;
Kilpailijat [21] ;
Yö Bastiljissa [22] ;
Hopealautanen [23] ;
Kuoleman enkeli [24] ;
Le Vicomte de Bragelonne, ou Dix ans plus tard Dovre Mønster AS 1847 (1966) Beck, Marjatta
12 sid. Monte-Criston kreivi :
Ihmissusi [1] ;
Hullu vanki [2] ;
Tuntematon [3] ;
Karnevaalit [4] ;
Katakombit [5] ;
Naisorja [6] ;
Testamentti [7] ;
Kesätanssiaiset [8] ;
Murto [9] ;
Itsemurha [10] ;
Myrkyttäjä [11] ;
Tuomari [12] ;
Le Comte de Monte-Cristo Dovre Mønster AS 1845-46 (1966) Salonen, Marjatta [26-35] ;
Sallinen, Eeva-Liisa [36]
epub Musta tulpaani La Tulipe noire I–II WSOY 1850 (1913) 978-952-282-432-5 Walldén, Hilja
mp3 Dumas, Alexandre Kolme Muskettisoturia [lyh.] Poptori 1889 (2010) 9789525921113 Ahlapuro, Ossi (luk.) ;
3 mp3 0h 33min
sid. Kolme Muskettisoturia [lyh.] Trois mousquetaires Ladybird Books 1889 (2010) 0721411533 Cameron, Joan (lyh.) ;
Humphris, Frank (kuv.) ;
Jylhä, Sami (suom.)
nid. Dunant, Sarah Venuksen syntymä The Birth of Venus Loisto 2003 (2006) 952-459-638-5 Toivanen, Riikka
epub Duncan, Hal Pako helvetistä! Escape from Hell! Like 2008 (2011) 978-952-01-0721-5 Aaltonen, Einari
sid. Eco, Umberto Ruusun nimi Il nome della rosa WSOY 1980 (1983) 951-0-12082-0 Buffa, Aira
nid. Eggen, Torgrim Sisustaja Pynt Gummerus 2000 (2006) 952-459-639-3 Savolainen, Katriina
nid. Ellis, Bret Easton Amerikan Psyko American Psycho Tammi 1991 (2000) 951-31-1707-3 Jukarainen, Erkki
epub Enoranta, Siiri Painajaisten lintukoto WSOY 2012 978-951-0-39169-3
cd>mp3 ElRamly, Ranya
[Paasonen, Ranya]
Auringon asema Otava 2002 951-1-18971-9 Hovatta, Vuokko (luk.) ;
cd (3) 03:30h
nid. Ende, Michael Tarina vailla loppua Die unendliche Geschichte Seven 1979 (2000) 951-1-16922-X Quadflieg, Roswitha (kuv.) ;
Kyrö, Marja (suom.)
sid. Endō, Shūsaku Verraton hölmö Obaka san [translit.] WSOY 1959 (1983) 951-0-11625-4 Pekkanen, Hilkka (käännöksestä)
sid. Etelälahti, Sami Kiipeilijä : romaani Otava 2002 951-1-17912-8
nid. Falcones, Ildefonso Meren katedraali : historiallinen romaani La catedral del mar Bazar 2006 (2010) 978-952-5637-04-5 Ekman, Satu
nid. Fielding, Helen Bridget Jones : elämäni sinkkuna Bridget Jones’s Diary Otava 1996 (1998) 951-1-15493-1 Karhulahti, Sari
epub Bridget Jones : elämäni sinkkuna Bridget Jones’s Diary [#1] Otava 1996 (2015) 978-951-1-29636-2 Karhulahti, Sari
epub Bridget Jones : elämä jatkuu Bridget Jones : The Edge of Reason [#2] Otava 1999 (2015) 978-951-1-29638-6 Karhulahti, Sari
epub Bridget Jones : Mad about the boy Bridget Jones : Mad about the Boy [#3] Otava 2013 (2013) 978-951-1-27644-9 Eräpuro, Annika
sid. Finder, Joseph Paranoia Paranoia Otava 2004 (2005) 951-1-19753-3 Terho, Ilkka
Fillmore, Parker Mighty Mikko : A Book of Finnish Fairy Tales and Folk Tales Harcourt, Brace and Company 1922 (2011) Everen, Jay van (kuv.)
sid. Findley, Timothy Ikuisen hämärän vaeltaja Pilgrim Gummerus 1998 (2000) 951-20-5823-5 Salojärvi, Heikki
sid. Fleming, Ian Casino Royale : jännitysromaani Casino Royale [#1] Gummerus 1953 (1966) Karjalainen, Matti
nid. Elä ja anna toisten kuolla Live and Let Die [#2] Gummerus 1954 (1966) Tuovinen, Arto
sid. Kuuraketti Moonraker [#3] Gummerus 1955 (1965) Arhela, Raimo
nid. Timantit ovat ikuisia Diamonds Are Forever [#4] Gummerus 1956 (1974) 951-20-079?-3 Tuovinen, Arto
nid. James Bond Istanbulissa From Russia, with love [5] Gummerus 1957 (1966) Tuovinen, Arto
sid. Tohtori Ei Dr. No [#6] Gummerus 1958 (1966) Lahtela, Markku
sid. 007 ja Kultasormi Goldfinger [#7] Gummerus 1959 (1966) Forsblom, Harry
sid. Erittäin salainen : viisi tuokiokuvaa James Bondin salaisesta elämästä [novellikokoelma]
: Saalis näkyvissä ;
Erittäin salainen ;
Lohdun kvantumi ;
Riisikaapelia ;
Hildebrandin harvinaisuus
For Your Eyes Only : [#8]
From a View to a Kill ;
For Your Eyes Only ;
Quantum of Solace ;
Risico ;
The Hildebrand Rarity
Book Studio 1959-60 (1995) 951-611-744-9 Raitio, Risto
sid. Pallosalama Thunderball [#9] Gummerus 1961 (1966) Forsblom, Harry
sid. 007 rakastettuni The Spy Who Loved Me [#10] Gummerus 1962 (1966) Sariola, Mauri
sid. Hänen Majesteettinsa salaisessa palvelussa On Her Majesty's Secret Service [#11] Gummerus 1963 (1966) Savolainen, Erkki
sid. Elät vain kahdesti You Only Live Twice [#12] Gummerus 1964 (1964) Savolainen, Erkki
nid. James Bond ja kultainen ase The Man With The Golden Gun [#13] Gummerus 1965 (1965) Savolainen, Erkki
nid. Mustekala
Mustekala ;
Hetken huumaus ;
Smaragdipallo
[novellikokoelma]
Octopussy ;
The Living Daylights ;
The Property Of A Lady
[#14]
Gummerus 1962-66 (1967) Partanen, Jorma
sid. Follett, Ken Taivaan pilarit The Pillars of the Earth [#1] WSOY 1989 (2008) 978-951-0-33965-7 Niroma, Anu
sid. Maailma vailla loppua World Without End [#2] WSOY 2007 (2008) 978-951-0-33804-9 Niroma, Anu
epub Forsgren, Carita Kolmen kuun kuningatar Otava (2009) 2011 978-951-1-25437-9
epub Jänistanssi Otava 2011 978-951-1-25624-3 Forsgren, Carita (kuv.)
sid. Forster, Edward Morgan Talo jalavan varjossa Howards End WSOY 1910 (1992) 951-0-18345-8 Pennanen, Eila
epub France, Anatole [Thibault, Jacques] Pingviinien saari L'Île des Pingouins [Kansanvalta] E-painos 1908 (2012) 978-952-6613-08-6 Lehtonen, Joel
epub Enkelten kapina La Révolte des anges E-painos [Kansanvalta] 1914 (2012) 978-952-6613-09-3 Lehtonen, Joel
sid. Fredriksson, Marianne
[Persson, Marianne]
Anna, Hanna ja Johanna Anna, Hanna och Johanna SSKK [Otava] 1994 (1999) 951-643-930-6 Jänisniemi, Laura
mp3 Franzén, Peter Tumman veden päällä [#1] Tammi 2011 (2013) 9789513176228 Lehtonen, Paavo
sid. Frith, Nigel Taru Krišnasta The Legend of Krishna Gummerus 1976 (1995) 951-20-4843-4 Lehtonen, Paavo
epub Frost, Scott Twin Peaks : Dale Cooperin omaelämäkerta The Autobiography of FBI Special Agent Dale Cooper : My Life, My Tapes Otava 2015 (1990/2011) 9789511308027 Meripirtti, Anja
epub Lynch, Jennifer Twin Peaks : Laura Palmerin salainen päiväkirja Twin Peaks : The secret diary of Laura Palmer Otava 2015 (1990/2011) 9789511308010 Ruuska, Irmeli
sid. Gaarder, Jostein Sofian maailma : romaani filosofian historiasta Sofies verden Tammi 1991 (1995) 951-31-0373-0 Savolainen, Katriina
sid. Pasianssimysteerio Kabalmysteriet Tammi 1990 (1995) 951-31-0541-5 Savolainen, Katriina
sid. Maya Maya Tammi 1999 (2000) 951-31-1760-X Savolainen, Katriina
nid. Gabriele, L[isa] Marie SECRET : kuuma leikki S.E.C.R.E.T. [Otava] Seven 2013 (2013) 978-951-1-27386-8 Heikkilä, Rile
mp3 Galbraith, Robert [Rowling, J.K.] Käen kutsu [Strike 1/3] The Cuckoo’s Calling Otava 2013 (2013) 9789511280279 Rekiaro, Ilkka (suom.) ; Saarinen, Eero (luk.) 47 mp3 16h 40min
mp3 Silkkiäistoukka [Strike 2/3] The Silkworm Otava 2014 (2014) 9789511289630 Rekiaro, Ilkka (suom.) ; Saarinen, Eero (luk.) 52 mp3 17h 25min
mp3 Pahan polku [Strike 3/3] Career of Evil Otava 2015 (2015) 9789511298571 Rekiaro, Ilkka (suom.) ; Saarinen, Eero (luk.) 62 mp3 18h 7min
sid. García Márquez, Gabriel Sadan vuoden yksinäisyys Cien años de soledad SSKK [WSOY] 1967 (1973) 951-643-573-4 Rossi, Matti
sid. Haaksirikkoisen tarina Relato de un náufrago [yhteisnide] WSOY 1955 (1984) 951-0-12279-3 Brotherus, Matti
nid. Garland, Alex Laguuni The Beach Otava 1996 (1999) 951-1-16123-7 Eräpuro, Annika
nid. Tesserakti The Tesseract Otava 1998 (2000) 951-1-16127-X Päkkilä, Markku
sid. Gelinek, Joseph
[Pradera, Máximo]
Kymmenes sinfonia La décima sinfonía Bazar 2007 (2010) 978-952-5635-85-0 Virta, Terttu
sid. George, Margaret Minä, Kleopatra The Memoirs of Cleopatra Tammi 1997 (1999) 951-31-1363-9 Jaatinen, Jelena ;
Talvio-Jaatinen, Pirkko ;
Talvio-Èlone, Anna-Laura
sid. Gibran, Kahlil Profeetta The Prophet Atar Kustannus 1912-23 (2006) 978-952-99697-0-8 Ahti, Risto (uusi suom.)
nid. Gibson, William Neurovelho Neuromancer [1/3] WSOY 1984 (1994) 951-0-19306-2 Häilä, Arto
sid. Hahmontunnistus Pattern Recognition WSOY 2003 (2005) 951-0-30700-9 Siikarla, Eva
epub Gideon, Melanie Vaimo 22 Wife 22 Gummerus 2012 (2013) 978-951-20-9211-6 Takio, Paula
sid. Gilman, Dorothy Mrs. Pollifax [lyh. & uudelleen sid.] :
Rouva Pollifax yllättää ;
[…] Turkinmaalla ;
[…] parantolassa ;
[…] safarilla ;
[…] Kiinassa
Unexpected Mrs. Pollifax [#1] ;
The Amazing […] [#2] ;
A Palm for […] [#4] ;
[…] on Safari [#5] ;
[…] on the China Station [#6]
Reader's Digest 1966-83 (1993→) 951-9059-67-9 [et.al.] Malinen, Annikki ;
Haglund, Anja ;
Viitanen, Anna-Maija ;
Helanen-Ahtola, Marja
sid. Giordano, Paolo Alkulukujen yksinäisyys La Solitudine Dei Numeri Primi WSOY 2008 (2010) 978-951-0-35245-8 Kangas, Helinä
epub Glattauer, Daniel Kun pohjoistuuli puhaltaa Gut gegen Nordwind Atena 2005 (2011) 978-951-796-735-8 Nylander, Raija
epub Glukhovsky, Dmitry Metro 2033 Метро 2033 [1/2] Like [online in 2002] 2005 (2013) 978-952-01-0990-5 Suhonen, Anna
epub Metro 2034 Метро 2034 [2/2(3)] Like 2009 (2013) 978-952-01-0991-2 Suhonen, Anna
nid. Golden, Arthur Geishan muistelmat Memoirs of a Geisha WSOY 1997 (1999) 951-0-24031-1 Ruuska, Irmeli
nid. Golding, William Kärpästen herra Lord of the Flies Seven 1954 (2000) 951-1-16871-1 Perkki, Juhana
sid. Golon, Sergeanne
[Serge & Anne Golon, a.k.a.
Vsevolod Sergejevitsh Goloubinoff
& Simone Changeux]
Angelika : historiallinen romaani Angélique, Marquise des Anges [#1] ;
Angélique : le Chemin de Versailles [#2]
Tammi 1957-58 (1960) [951-30-0570-4] Järvilehto, Terttu ;
Vuoristo, Aaro A. (lyh. suom.)
sid. Angelika ja kuningas Angélique et le Roy [#3] Tammi 1959 (1961) [951-30-0564-X] Linturi, Jouko
sid. Angelika ja sulttaani Indomptable Angélique [#4] Tammi 1960 (1968) [951-30-0016-8] Tammisto, Kalevi
sid. Angelika kapinoi Angélique se Révolte [#5] Tammi 1961 (1963) [951-30-0568-2] Karvonen, Lea
sid. Angelika ja rakkaus Angélique et son amour [#6] Tammi 1961 (1970) [951-30-0565-8] Karvonen, Lea
sid. Kreivitär Angelika Angélique et le Nouveau Monde [#7] Tammi 1964 (1967) [951-30-0573-9] Lindström, Rauha Maria
sid. Angelikan kiusaus La Tentation d'Angélique [#8] Tammi 1966 (1970) [951-30-0572-0] Mannerkorpi, Jukka
sid. Angelika ja demoni Angélique et La Démone [#9] Tammi 1972 (1972) 951-30-2239-0 Kaskimies, Heikki
sid. Angelika ja varjojen salaliitto Angélique et le Complot des Ombres [#10] Tammi 1976 (1976) 951-30-3815-7 Kaskimies, Heikki
sid. Angelika uhmaa kohtaloa Angélique à Québec [#11] Tammi 1980 (1981) 951-30-5253-2 Karvonen, Lea
sid. Angelika ja toiveiden tie Angélique : la Route de l'Espoir [#12] Tammi 1984 (1985) 951-30-6055-1 Suomi, Sirkka
sid. Angelikan voitto La Victoire d'Angélique [#13] Tammi 1985 (1986) 951-30-6387-9 Leppänen, Anja
sid. Gordimer, Nadine Vieraat toisilleen : romaani A World of Strangers Otava 1958 (1961) Reijonen, Leena
sid. Grad, Marcia Prinsessa joka uskoi satuihin The Princess Who Believed in Fairy Tales Bazar 1995 (2010) 978-951-9107-65-3 Takkala, Soili
epub Grebe, Camilla ;
Leander-Engström, Paul
Pietarin kapellimestari [Moskova noir: 1/3] Dirigenten från Sankt Petersburg Gummerus 2015 (2013) 9789512099443 Marjamäki, Pekka
sid. Green, George Dawes Naarasleijona The Juror SSKK [Otava] 1995 (1995) 951-643-468-1 Lindholm, Juhani
sid. Grisham, John Firma The Firm SSKK [WSOY] 1991 (1992) 951-643-420-7 Ruuska, Irmeli
sid. Pelikaanimuistio The Pelican Brief SSKK [WSOY] 1992 (1993) 951-643-437-1 Ruuska, Irmeli
sid. Gruen, Sara Apinatalo Ape House Bazar 2010 (2011) 978-952-5635-38-6 Jänisniemi, Laura
sid. Guzenina-Richardson, Maria
[Stieren, Maria]
Unelmatehdas : access all areas WSOY 2004 951-0-28962-0
mp3 Haahtela, Joel Elena [pienoisromaani] Otava 2003 (2005) 978-951-1-23987-1 Hynönen, Petteri (luk.) ;
9 mp3 02:16h
sid. Haahti, Taina [ent. Hyytiäinen] Operaatio Onni WSOY 2004 951-0-29620-1
mp3 Haatanen, Kaisa Meikkipussin pohjalta Johnny Kniga 2015 9789510417614 Putkonen-Örn, Krista (luk.) ;
57 mp3 3h 47min
epub Haig, Matt Radleyn perhe The Radleys Atena 2010 (2011) 978-951-796-776-1 Wallin, Taina
nid. Haley, Alex Juuret Roots : The Saga of an American Family WSOY 1976 (1995) 951-0-20302-5 Häilä, Arto
nid. Hall, Steven Haiteksti The Raw Shark Texts Loisto 2007 (2008) 978-952-459-878-1 Sivill, Kaijamari
epub Hall, Tarquin Vish Puri & kadonneen palvelijattaren tapaus The Case of the Missing Servant [#1] Gummerus 2009 (2013) 978-951-20-9206-2 Valkonen, Tero (suom.)
epub Vish Puri & nauruun kuolleen miehen tapaus The Case of the Man Who Died Laughing [#2] Gummerus 2010 (2013) 978-951-20-9395-3 Valkonen, Tero
epub Vish Puri & kohtalokkaan voikanan tapaus The Case of the Deadly Butter Chicken [#3] Gummerus 2012 (2014) 978-951-20-9759-3 Kapari-Jatta, Jaana (suom.)
epub Vish Puri & lemmenkommandojen tapaus The Case of the Love Commandos [#4] Gummerus 2013 (2015) 978-951-20-9943-6 Valkonen, Tero (suom.)
epub Halverson, Seré Prince Äidinrakkaus The Underside of Joy Bazar 2012 (2014) 978-952-279-187-0 Vilokkinen, Natasha
nid. Hamsun, Knut Nälkä Sult WSOY 1890 (1983) 951-0-11784-6 Kärkkäinen, Viki
epub Hand, Elizabeth Pimeää kohti Available Dark [#2] Like 2012 (2012) 978-952-01-0853-3 Ahokas, Juha
sid. Katoava valo Generation Loss [#1] Like 2008 (2013) 978-952-01-0941-7 Ahokas, Juha
sid. Pimeää kohti Available Dark [#2] Like 2012 (2012) 978-952-01-0803-8 Ahokas, Juha
epub Hannila, Petteri Kuolleiden päivä [novelli] Tajunta Media 2013 978-952-6645-25-4
epub Harman, Patricia Hope Riverin kätilö The Midwife of Hope River Bazar 2012 (2014) 978-952-279-229-7 Karhulahti, Sari
nid. Harris, Robert Enigma : suuri sotasalaisuus Enigma Seven 1996 (2007) 978-951-1-22212-5 Kankaanpää, Jaakko
nid. Pompeji Pompeii Seven 2003 (2007) 978-951-1-21976-7 Kankaanpää, Jaakko
epub Pelkokerroin The Fear Index Otava 2011 (2012) 978-951-1-26411-8 Rekiaro, Ilkka (suom.) ;
Rekiaro, Aapo (talousala)
nid. Harris, Thomas Punainen lohikäärme Red Dragon [1/4] Gummerus 1981 (2000) 951-20-4716-0 Valassaari, Risto S.
nid. Uhrilampaat The Silence of the Lambs [2/4] Gummerus 1988 (1992) 951-20-4094-8 Timonen, Hanna-Liisa
sid. Hannibal Hannibal [3/4] Gummerus 1999 (2001) 951-20-5862-2 Salminen, Raimo
sid. Hauff, Wilhelm Hauffin sadut :
Tarina kalifi Haikarasta ;
Pikku Muck ;
Kääpiö nimeltä Nenä ;
Almansorin tarina ;
Majatalo Spessartissa ;
Kivisydän
Märchen [almanach auf das Jahr 1826] WSOY 1826 (1973) 951-0-05920-X sid. ?p. Grabianski, Janusz (kuv.) ;
Paari, Ilona (toim.) ;
Helakisa, Kaarina (suom. '70 laitoksesta)
epub Hautala, Marko Torajyvät Tammi 2011 978-951-31-6248-1
epub Itsevalaisevat Tammi (2008) 2014 978-951-31-8212-0
mp3 Hawkins, Paula Nainen junassa The Girl on the Train Otava 2015 (2015) 978-951-1-29243-2 Timonen, Oona (suom.) ;
Pöysti, Leena (luk.) ;
40 mp3 11h 36min
nid. Hawthorne, Nathaniel Paholainen käsikirjoituksessa : seitsemän tarinaa vuosilta 1835–1851 :
[Lumityttö ; Töyhtöhattu ; Rappaccinin tytär ; Syntymämerkki ; Noidutut maalaukset ; Nuori isäntä Brown ; Paholainen käsikirjoituksessa]
[The Snow Image ; A Childish Miracle ; Feathertop: A Moralized Legend ; Rappaccini's Daughter ; The Birthmark ; The Prophetic Pictures ; Young Goodman Brown ; The Devil in Manuscript] Like 1835–51 (1992) 951-578-111-6 Tamminen, Arvi
nid. Heikkinen, Mikko-Pekka Terveiset Kutturasta Johnny Kniga 2012 978-951-0-40031-9
cd>mp3 Jääräpää Johnny Kniga 2014 978-951-0-40792-9 Ketonen, Kari (luk.) ;
8 CD 8h 50 min
mp3 Poromafia Johnny Kniga 2016 9789510420485 Kamula, Toni (luk.) ;
33 mp3 12h 16min
Helve-Sibaja, Liisa Hausfrau : kotona Sveitsissä [← 'Kevyttä jodlausta] 2015 978-952-300-144-2 epub Atena
cd>mp3 Hemingway, Ernest Vanhus ja meri The Old Man and the Sea Tammi 1952 (2007) 978-951-31-3926-1 Tainio, Tauno (suom.) ;
Kallio, Ismo (luk.) ;
4 cd 03:46h
nid. Herbert, Frank Dyyni Dune Book One WSOY 1965 (?) 978-951-0-36020-0 Toivonen, Anja (suom.) ; Koskinen, Ari (tark.)
nid. Dyyni : Muad’Dib Dune Book Two : Muad’Dib WSOY 1965 (?) 978-951-0-36682-0 Toivonen, Anja (suom.) ; Koskinen, Ari (tark.)
nid. Dyyni : Profeetta Dune Book Three : The Prophet WSOY 1965 (?) 978-951-0-37157-2 Toivonen, Anja (suom.) ;
Koskinen, Ari (tark.)
nid. Hiaasen, Carl Vihreä kuolema Tourist Season Gummerus 1986 (1996) 951-20-4893-0 Saarinen, Osmo
nid. Myyräntyötä Native Tongue Gummerus 1991 (1997) 951-20-5110-9 Saarinen, Osmo
nid. Strip tease Strip Tease Gummerus 1993 (1996) 951-20-4864-7 Saarinen, Osmo
epub Hietamies, Eve[liina] Puolinainen Otava 2002 (2011) 978-951-1-25449-2
epub Yösyöttö [1/2] Otava 2010 (2011) 978-951-1-25443-0
epub Tarhapäivä [2/2] Otava 2012 978-951-1-26412-5
epub Hiidensalo, Venla Mediahuora Otava 2012 978-951-1-26413-2
sid. Hietamies, Laila
[Hirvisaari, Laila]
Sonja [1/5] Otava 1993 951-1-12748-9
sid. Valkoakaasiat [2/5] Otava 1994 951-1-13328-4
sid. Myrskypilvet [3/5] Otava 1995 951-1-13842-1
sid. Satakielimetsä [4/5] Otava 1996 951-1-14383-2
sid. Viktoria [5/5] Otava 1997 951-1-14915-6
mp3 Minä, Katariina [#1] Otava 2011 978-951-1-25797-4 Leena Pöysti (luk.) ;
85 MP3 19h 51min
mp3 Me, Keisarinna [#2] Otava 2014 978-951-1-28421-5 Leena Pöysti (luk.) ;
47 MP3 17h 14min
epub Hiltunen, Pekka Iso WSOY 2013 978-951-0-40183-5
mp3 Vilpittömästi sinun Gummerus 2011 978-951-20-8898-0 Flink, Pinja (luk.) ;
mp3 (57) 12:40h
epub Vilpittömästi sinun [Studio #1] WSOY 2011 (2015) 978-951-0-41486-6
epub Sysipimeä [#2] WSOY 2012 978-951-0-39430-4
epub Varo minua [#3] WSOY 2015 978-951-0-41389-0
(cd)mp3 Onni WSOY 2016 978-951-0-42218-2 Laitinen, Aku (luk.) ;
mp3 (136) 12h 52min
mp3 Hirvonen, Elina Kun aika loppuu WSOY 2015 (2015) 9789510413159 Putkonen-Örn, Krista (luk.) ;
mp3 (50) 6h 39min
sid. Holt, Victoria
[Eleanor Hibbert]
Kalliolinnan morsian ;
Kohtalon naamiohuvit ;
Unelma Paratiisisaaresta [yhteislaitos]
The Bride of Pendorric ;
The Landlower Legacy ;
The Road to Paradise Island
Tammi 1961-85 951-30-9408-1 Lehtonen, Niilo ;
Tahvanainen, Liisa
sid. Varjoja nummella Kirkland Revels Tammi 1962 Karvonen, Lea
epub Homeros Odysseia [#2] Ὀδύσσεια Otava 750–650 eaa.
(1972/2012)
978-951-1-26423-1 Saarikoski, Pentti (suom.) ;
Riikonen, Hannu (esipuhe)
cd>mp3 Hosseini, Khaled Tuhat loistavaa aurinkoa Thousand Splendid Suns Otava 2007 (2008) 978-951-1-22774-8 Savikurki, Kristiina (suom.) ;
Pääkkönen, Antti (luk.) ;
cd (12) 13:30h
mp3 Hotakainen, Kari Juoksuhaudantie WSOY 2002 (2006) 9789510343128 Honkanen, Veikko (luk.) ;
28 MP3 7h 15min
cd>mp3 Huolimattomat WSOY 2006 9789510325544 Honkanen, Veikko (luk.) ;
5 CD ≈ 05:59
epub Houellebecq, Michel Alistuminen Soumission WSOY 2015 (2015) 978-951-0-41411-8 Toivanen, Lotta
sid. Hovden, Magne Saamelandia Sameland Otava 2010 (2012) 978-951-1-25284-9 Menna, Outi
epub Howey, Hugh Siilo Wool [1/3] Like 2013 (2013) 978-952-01-1041-3 Aaltonen, Einari
Siirros Shift [2/3] Like 2014 (2013) 978-952-01-1147-2 Aaltonen, Einari
Kohtalo Dust [3/3] Like 2015 (2013) 978-952-01-1323-0 Aaltonen, Einari
sid. Hugo, Victor Kurjat : Fantine Les Misérables : Fantine [1/5] WSOY 1862 (1927) Lehtonen, Vihtori
sid. Kurjat : Cosette Les Misérables : Cosette [2/5] WSOY 1862 (1928) Voionmaa, Eino
sid. Kurjat : Marius Les Misérables : Marius [3/5] WSOY 1862 (1929) Voionmaa, Eino
sid. Kurjat : idylli Plumet- ja Epopeia Saint-Denis-kadun varrella Les Misérables : L'idylle rue Plumet et l'épopée rue Saint-Denis [4/5] WSOY 1862 (1930) Voionmaa, Eino
sid. Kurjat : Jean Valjean Les Misérables : Jean Valjean [5/5] WSOY 1862 (1931) Voionmaa, Eino
mp3 Hulkko, Johanna Geoetsivät ja rahakäärön arvoitus [#1] Karisto (2013) 2015 9789512360925 Paananen, Jari (kuv.) ;
Hulkko, Johanna (luk.) ;
29 MP3 1h 53min
mp3 Geoetsivät ja rahakäärön arvoitus [#2] Karisto (2013) 2015 9789512360932 Paananen, Jari (kuv.) ;
Hulkko, Johanna (luk.) ;
27 MP3 1h 47min
mp3 Geoetsivät ja muinaishaudan salaisuus [#3] Karisto (2014) 2016 9789512361618 Paananen, Jari (kuv.) ;
Hulkko, Johanna (luk.) ;
25 MP3 1h 44min
mp3 Geoetsivät autiolla saarella [#4] Karisto (2014) 2017 9789512362660 Paananen, Jari (kuv.) ;
Putkonen-Örn, Krista (luk.) ;
24 MP3 1h 59min
cd>mp3 Huovinen, Veikko Havukka-ahon ajattelija [#1] WSOY 1952 (1988|2007) 978-951-0-33328-0 Mäkelä Risto (luk.) ;
6 CD ≈ 07:48
sid. Hurme, Birgitta
[Hassinen, Pirjo]
Lootuslampi : romaani Otava 1996 951-1-13831-6
epub Hurmelinna, Suvi ;
Ström, Stan
Kipukynnys :
[Eihän se satu? ;
Kipu on tunnetila ;
Kiitos, Isäntä
]
Into Kustannus 2012 978-952-264-145-8
epub Hustvedt, Siri Vapiseva nainen : hermojeni tarina The Shaking Woman or A History of My Nerves Otava 2009 (2011) 978-951-1-25494-2 Sivenius, Kaisa
epub Kesä ilman miehiä The Summer without Men 2011 978-951-1-25720-2 Otava Rikman, Kristiina
nid. Huxley, Aldous Uljas uusi maailma Brave New World Tammi 1932 (1975) 951-30-0618-2 Orras, I.H.
epub Hämeen-Anttila, Virpi Tapetinvärinen Otava 2012 978-951-1-26711-9
cd>mp3 Hämäläinen, Karo Erottaja WSOY 2011 978-951-0-38911-9 Ketonen, Kari (luk.) ;
14CD ≈ 16:23
cd>mp3 Kolmikulma WSOY 2012 978-951-0-39401-4 Kamula, Toni (luk.) ;
11 CD 12h 45min
nid. Härkönen, Anna-Leena Akvaariorakkautta [Otava] Seven 1990 (2001) 951-1-17321-9
nid. Avoimien ovien päivä Seven 1998 (2008) 951-1-20797-0
sid. Heikosti positiivinen Otava 2001 951-1-17150-X
epub Loppuunkäsitelty Otava 2005 (2012) 978-951-1-26440-8
epub Juhannusvieras Otava 2006 (2011) 978-951-1-25617-5
cd>mp3 Ei kiitos Otava 2008 978-951-1-23103-5 Sari, Mällinen (luk.) ;
8 CD 08:30h
epub Onnen tunti Otava 2011 978-951-1-26127-8
nid. Härkönen, Iivo Suomenkansan seikkailusatuja :
kolmas sarja suomalaisia satuja lapsille ja nuorisolle
[2. uudistettu painos]
Salakirjat [Valistus] 2013 (1914|1920) 978-952-5774-65-8 Muusari, Onni (kuv.)
epub Iivari, Annakaisa Tyttöministeri Otava 2011 978-951-1-25536-9
epub Iivari, Juhani En olisi saanut syntyä nykyaikaan : sattumia ja tabuja elämäni varrelta E-painos 2015 978-952-6613-29-1
sid. Ingman, Santeri
[Ivalo, Santeri (o.s. Ingman, Herman Alexander)]
Anna Fleming : historiallinen romaani WSOY 1898
sid. Irving, John Oman elämänsä sankari The Cider House Rules Tammi 1985 (1986) 951-30-6307-0 Rikman, Kristiina (suom.) ;
Pekkanen, Panu (limerikit)
sid. Ishiguro, Kazuo Silmissä siintävät vuoret A Pale View of Hills 1982 (1983) 951-30-5690-2 Tammi Kapari, Marjatta
mp3 Isokallio, Kalle Aunen ketjureaktio Tammi 2013 9789513175061 Mäkinen, Jarmo (luk.) ;
23 MP3 6h 32min
mp3 Maailmanparantaja Tammi 2012 9789513163594 Karvinen, Jani (luk.) ;
23 MP3 6h 43min
cd>mp3 Samuli Huttusen synnyinlahja Tammi 2014 978-951-31-8322-6 Peltola, Jukka (luk.) ;
6 CD 6h 33min
epub Isomäki, Risto Herääminen Tammi 2000 (2016) 9789513190095
epub Sarasvatin hiekkaa Tammi 2005 (2016) 9789513189549
mp3 Sarasvatin hiekkaa Tammi 2006 9789513152024 Mäkinen, Jarmo (luk.) ;
49 mp3 10h 40min
epub Con rit Tammi 2011 978-951-31-6399-0
epub Litium 6 Tammi 2007 (2016) 9789513190088
epub Jumalan pikkusormi Tammi 2009 (2015) 9789513162603
epub Kurganin varjot Tammi 2014 9789513180829
mp3 Kurganin varjot Tammi 2014 9789513183240 Flink, Pinja (luk.) ;
64 MP3 12h 9min
epub Haudattu uhka Tammi 2016 9789513191252
sid. Istanmäki, [Aino] Sisko Liian paksu perhoseksi : romaani Kirjayhtymä 1995 (1997) 951-26-4065-1
epub Itkonen, Juha Anna minun rakastaa enemmän Otava 2005 (2016) 978-951-1-30458-6
epub Ivey, Eowyn Lumilapsi The Snow Child Bazar 2012 (2013) 978-952-279-108-5 Helanen, Marja
epub Jalonen, Riitta Kuka sinut omistaa Tammi 2013 978-951-31-7446-0
mp3 James, Peter Kuolema kulkee kulisseissa [Roy Grace 8] Not Dead Yet Minerva 2012 (2014) 9789523120884 Soro, Maikki (suom.) ;
Pääkkönen, Antti L.J. (luk.) ;
129 MP3 16h 45min
mp3 Jansson, Anna Haudankaivaja Först när givaren är död [Wern #10] Gummerus (2010) 9789512082902 Gothoni, Arja (suom.) ;
Kärkinen, Kaija (luk.) ;
49 MP3 12h 40min
mp3 Unissakävelijä Drömmen förde dej vilse [Wern #11] Gummerus (2011) 9789512088331 Sjöblom, Sirkka-Liisa (suom.) ;
Flink, Pinja (luk.) ;
49 MP3 10h 42min
mp3 Haudan takaa När skönheten kom till Bro [Wern #13] Gummerus (2013) 9789512094783 Sjöblom, Sirkka-Liisa (suom.) ;
Flink, Pinja (luk.) ;
52 mp3 10h 18min
mp3 Vääriin käsiin Alla kan se dig [Wern #16] Gummerus 2015 (2017) 9789512407439 Sjöblom, Sirkka-Liisa (suom.) ;
Putkonen-Örn, Krista (luk.) ;
47 mp3 10h 27min
mp3 Pelon vangit Rädslans fångar [Wern #17] Gummerus 2016 (2017) 9789512407422 Sjöblom, Sirkka-Liisa (suom.) ;
Putkonen-Örn, Krista (luk.) ;
53 mp3 10h 46min
mp3 Joensuu, Matti Yrjänä Harjunpää ja rakkauden nälkä [Harjunpää 9] Otava 1993 (2015) 978-951-1-29155-8 Mäkinen, Jarmo (luk.) ;
48 mp3 11h 59min
mp3 Harjunpää ja Rautahuone Otava 2010 9789511248187 Korhonen, Riku J. (luk.) ;
38 mp3 8h 37min
mp3 Harjunpää ja Pahan Pappi Otava 2003 (2010) 9789511248255 Korhonen, Riku J. (luk.) ;
45 mp3 9h 36min
epub Jokinen, Jussi-Pekka Sidottu mahti [Jokinen] 2015 978-952-282-838-5
mp3 Jokinen, Seppo Koskinen ja siimamies [Koskinen #1] Karisto 1996 (2010) 9789512352593 Tuominen, Ola (luk.) ;
28 mp3 7h 0min
mp3 Koskinen ja raadonsyöjä [Koskinen #2] Karisto 1997 (2010) 9789512352609 Tuominen, Ola (luk.) ;
36 mp3 8h 0min
mp3 Koskinen ja pudotuspeli [Koskinen #3] Karisto 1998 (2010) 9789512352609 Tuominen, Ola (luk.) ;
36 mp3 8h 10min
mp3-cd Räätälöity ratkaisu [Koskinen #14] 978-951-23-5306-4 Karisto 2010 (2010) Tuominen, Ola (luk.) ;
36 MP3 ≈09:35h
mp3 Hervantalainen [Koskinen #17] CrimeTime 2012 978-952-5918-50-2 Tuominen, Ola (luk.) ;
37 MP3 9h 42min
mp3 Vihan sukua [Koskinen #18] &ndash CrimeTime 2013 978-952-2890-59-7 Tuominen, Ola (luk.) ;
36 mp3 9h 57min
mp3 Mustat sydämet [Koskinen #19] CrimeTime 2014 9789522892089 Tuominen, Ola (luk.) ;
34 mp3 11h 13min
mp3 Kuolevaksi julistettu [Koskinen #20] CrimeTime 2015 978-952-289-241-6 Pitkänen, Jukka (luk.) ;
37 mp3 10h 48min
mp3 Rahtari [Koskinen #21] CrimeTime 2016 9789522892928 Pitkänen, Jukka (luk.) ;
38 mp3 10h 42min
mp3 Vakaasti harkiten [Koskinen #22] CrimeTime 2017 9789522893796 Pitkänen, Jukka (luk.) ;
42 mp3 9h 35min
mp3 Jonasson, Jonas Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann WSOY 2011 (2012) 978-951-0-39154-9 Rintamäki, Raija (suom.) ;
Ketonen, Kari (luk.) ;
59 MP3 13h 15min
mp3 Lukutaidoton, joka osasi laskea Analfabeten som kunde räkna WSOY 2014 (2014) 9789510407851 Jänisniemi, Laura (suom.) ;
Lauronen, Karo (luk.) ;
27 MP3 12h 17min
epub Jones, Lisa R. Rebeccan päiväkirjat :
Viettelys ; Sopimus ; Alistettu ; Valtias ; Valtiaan tarina
Rebecca's lost journals 1-5 :
The Seduction ; The Contract ; His Submissive ; My Master ; The Master Undone
Gummerus 2012 (2013) 978-951-20-9445-5 [et al.] Linna, Lasse ; Sallamo, Lauri
epub Joyce, Rachel Harold Fryn odottamaton toivioretki The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry [#1] WSOY 2012 (2014) 978-951-0-40604-5 Taylor, John (kuv.) ;
Pekkanen, Hilkka (suom.) ;
Davidson, Andrew
epub Järvelä, Jari Veden paino [1] ;
Pieni taivas [2] ;
Kansallismaisema [3] [yhteisnide]
Tammi 2001-06 (2014) 978-951-31-7569-6
epub Särkyvää Tammi 2014 978-951-31-8077-5
epub Tyttö ja pommi [Metro 1/3] CrimeTime 2014 978–952–289–164–8
mp3 Tyttö ja pommi [1/3] Tammi 2014 (2016) 9789513192181 Vuoriranta, Outi (luk.) ; 38 mp3 7h 14min
epub Tyttö ja rotta [2/3] Tammi 2015 978-951-31-8385-1
mp3 Tyttö ja rotta [2/3] Tammi 2015 (2016) 9789513192198 Vuoriranta, Outi (luk.) ; 34 mp3 6h 3min
epub Tyttö ja seinä [3/3] Tammi 2016 978-951-31-8900-6
mp3 Tyttö ja seinä [3/3] Tammi 2016 9789513192105 Vuoriranta, Outi (luk.) ; 37 mp3 6h 35min
cd>mp3 Jääskeläinen, Pasi Ilmari Sielut kulkevat sateessa Atena 2013 978-952-304-015-1 Flink, Pinja (luk.) ;
16 CD 20h 11min
epub Atena 2013 978-951-796-927-7
epub Lumikko ja yhdeksän muuta Atena (2006) 2010 978-951-796-744-0
epub Harjukaupungin salakäytävät Atena 2010 978-951-796-725-9
epub Kaaranen, Heikki Myrkynkylväjä Pilot-kustannus (2005) 2013 978-952-235-303-3
epub Kalland, Ben Villihaukka Vildfalken Otava (2003) 2013 978-952-93-1181-1 Hukka, Rauni
nid. Kallio, Katja Kuutamolla : levoton tarina rakastamisesta [a.k.a. Lovers & Leavers] [Otava] Seven 2000 (2001) 951-1-17211-5
epub Kaltiomaa, Tarja Linnunradan verkko-opas [Kaltiomaa] 2013 978-952-282-675-6
mp3-cd Kannisto, Päivi ;
Kannisto, Santeri
Kullattu kakkalapio [novellikokoelma] Siniplaneetta 2007 978-952-99867-4-3 Kannisto, Santeri (luk.) ;
Kannisto, Päivi (luk.) ;
23 mp3 07:48h
sid. Takaportti Kustannus HD 2008 978-952-5556-62-9
sid. Karjalainen, Elina
[Saraste, (Aili) Elina]
Uppo-Nalle ja Nukku-Ukko [#5] WSOY 1982 951-0-11111-2 Taina, Hannu (kuv.)
epub Kaunisto, Milja Synnintekijä [Olavi Maununpoika 1/3] Gummerus 2013 978-951-20-9190-0
epub Kalmantanssi [2/3] Gummerus 2013 978-951-20-9532-2
epub Piispansormus [3/3] Gummerus 2015 978-951-20-9931-3
cd>mp3 Katz, Daniel Kun isoisä Suomeen hiihti WSOY 1969 (2009) 9789510351468 Kauko Helovirta (luk.) ;
6 CD 6h 18min
epub Kazinski, Miroslav Ihmiskunnan historia (toinen laitos) History of Mankind (Second Edition) [Kazinski] 2014 978-952-282-887-3
sid. Kawabata, Yasunari Kioto Koto SSKK [Tammi] 1962 (1972) 951-643-041-4 Manner, Eeva-Liisa (suom.) ;
Kaipainen, Osmo (kuv.)
mp3 Kepler, Lars [a.k.a. Ahndoril, Alexander & Ahndoril, Alexandra Coelho] Hypnotisoija Hypnotisören [Joona Linna #1] Tammi 2009 (2015) 9789513187439 Villa, Saara (suom.) ;
Kamula, Toni (luk.) ;
75 MP3 18h 44min
epub Kerman, Piper Orange is the New Black : vuosi vankilassa Orange Is the New Black : My Year in a Women's Prison Otava 2010 (2014) 978-951-1-28295-2 Timonen, Oona
nid. Kerouac, Jack Matkalla : alkuperäinen versio On the Road : The Original Scroll Tammi 1957 (2007) 978-951-31-1212-7 Lahtela, Markku ;
Jääskeläinen, Markus (esipuhe & lisäykset)
nid. Kerrigan, Kate
[Prunty, Morag]
Onnellisen avioliiton reseptejä Recipes for a Perfect Marriage Bazar 2006 (2011) 978-952-5637-52-6 Kangas, Helinä
mp3 Kettu, Katja Surujenkerääjä WSOY (2005) 2014 9789510409114 Pakarinen, Kaija (luk.) ;
mp3 (34) 7h 59min
mp3 Hitsaaja WSOY (2008) 2014 9789510409121 Valve, Kirsti (luk.) ;
mp3 (114) 9h 48min
nid. Kätilö WSOY 2011 978-951-0-39609-4
mp3 WSOY 2011 978-951-0-38925-6 Ahvo, Eija (luk.) ;
mp3 (51) 10:18h
mp3 Yöperhonen WSOY 2015 9789510413838 Kosonen, Krista (luk.) ;
mp3 (69) 12h 33min
epub Keyes, Marian Walshin perheen aakkoset Mammy Walsh's A-Z of the Walsh Family : An e-book Short Tammi 2012 (2013) ? ?
cd>mp3 Kilpi, Eeva Talvisodan aika : lapsuusmuistelma [1/3] WSOY 1990 (2009) 978-951-0-35153-6 Tandefelt, Liisi (luk.) ;
6 CD 6h 48min
cd>mp3 Välirauha, ikävöinnin aika [2/3] WSOY 1991 (2009) 978-951-0-35565-7 Tandefelt, Liisi (luk.) ;
6 CD ≈05:34h
cd>mp3 Jatkosodan aika [3/3] WSOY 1994 (2010) 978-951-0-35823-8 Tandefelt, Liisi (luk.) ;
10 CD 12h 52min
cd>mp3 Kekkonen, Helmi Valinta [pienoisromaani] Avain 2011 978-951-692-931-9 Flink, Pinja (luk.) ;
4 CD 4h 23min
epub Kilpi, Marko Jäätyneitä ruusuja [Repo #1] [Nemo] Gummerus (2007) 2011 978-951-20-8750-1
cd>mp3 Kadotetut [Repo #2] Gummerus 2009 (2010) 978-951-20-8295-7 Niko Saarela (luk.) ;
cd (11) 12:07h
nid. Gummerus 2011 (2013) 978-951-20-9179-9
mp3 Kuolematon [Repo #4] Gummerus 2013 978-951-20-9568-1 Petelius, Pirkka-Pekka (luk.) ;
38 mp3 7h 36min
epub Kilpi, Tuomas Me Rääviöt Finn Lectura 2012 (2013) 978-951-792-999-8
sid. Kimpen, Geert Kabbalisti De Kabbalist Bazar (2006) 2011 978-951-9107-58-5 Schuurman, Titia
sid. King, Stephen Carrie Carrie Tammi 1974 (1992) 951-31-0136-3 Saarikoski, Tuula
nid. Painajainen 'salem's Lot [a.k.a. Jerusalem's Lot] Tammi 1975 (1992) 951-31-0054-5 Karjalainen, Heikki
sid. Hohto The Shining WSOY 1977 (1993) 951-0-12904-6 Isomursu, Pentti
2 nid. Tukikohta I-II
[lyhentämätön ja täydellinen laitos]
The Stand Book Studio 1978 (1990) 951-611-370-2 Nenonen, Kari
sid. Tulisilmä Firestarter SSKK [Tammi] 1980 (1982) 951-643-177-1 Lahtinen, Aarne T.K.
nid. Cujo Cujo Harlequin Enterprises 1981 (1987) 951-872-128-9 Kosonen, Virpi
sid. Uinu, uinu, lemmikkini Pet Sematary Tammi 1983 (1992) 951-31-0137-1 Talvio-Jaatinen, Pirkko
mp3 Pet Sematary Tammi 1983 (2017) 9789513198275 Talvio-Jaatinen, Pirkko (suom.) ; Jaakola, Antti (luk.) ; 62 mp3 19h 14min
sid. Piina Misery Tammi 1987 (1989) 951-30-8932-0 Rekiaro, Ilkka
nid. Lohikäärmeen silmät The Eyes of the Dragon Book Studio 1987 (1998) 951-611-546-2 Tamminen, Tapio
sid. Pimeä puoli The Dark Half Tammi 1989 (1997) 951-31-0055-3 Rekiaro, Ilkka
sid. Doloreksen tunnustus Dolores Claiborne SSKK [Tammi] 1993 (1993) 951-643-427-4 Rekiaro, Ilkka
sid. Julma leikki Gerald's Game Tammi 1992 (1997) 951-31-0128-2 Karjalainen, Heikki
sid. Naisen raivo Rose Madder Tammi 1995 (1995) 951-31-0516-4 Karjalainen, Heikki
nid.
+ epub
Revolverimies The Gunslinger [The dark tower 1/7] Tammi 1982 (?) 978-951-31-5094-5
9789513171629 epub
Salminen, Kari
nid. Kolme korttia pakasta The Drawing of the Three [2/7] Tammi 1987 (?) 978-951-31-6893-3 Salminen, Kari
nid. Joutomaa The Waste Lands [3/7] Tammi 1991 (?) 978-951-31-7154-4 Salminen, Kari
nid. Velho Wizard and Glass [4/7] Tammi 1997 (?) 978-951-31-7376-0 Salminen, Kari
sid. Callan sudet Wolves of the Calla [5/7] Tammi 2003 (2006) 951-31-3379-6 Wrightson, Bernie (kuv.) ;
Salminen, Kari
sid. Susannan laulu Song of Susannah [6/7] Tammi 2004 (2006) 951-31-3380-X Anderson, Darrel (kuv.) ;
Salminen, Kari
sid. Musta torni The Dark Tower. The Dark Tower VII [7/7] Tammi 2004 (2006) 951-31-3381-8 Whelan, Michael (kuv.) ;
Salminen, Kari (suom.)
mp3 Kinnunen, Tommi Neljäntienristeys WSOY 2014 9789510411476 Putkonen-Örn, Krista (luk.) ;
30 mp3 10h 23min
mp3 Lopotti WSOY 2016 9789510417348 Putkonen-Örn, Krista (luk.) ;
57 mp3 11h 12min
mp3-cd Kivelä, Anneli [oik. Seppälä] Kotiin Katajamäelle [#1] Karisto 2012 (2007) 978-951-23-5480-1 Flink, Pinja (luk.) ;
30 MP3 08h 27min
epub Kiviranta, John Luuseri [Kiviranta] 2014 978-952-92-3237-6
sid. Knutsson, Gösta Pekka Töpöhännän suuri satukirja :
Pekka Töpöhännän seikkailut ;
Pekka Töpöhännän uudet seikkailut ;
Pekka Töpöhäntä Amerikassa ;
Mitenkähän Pekka Töpöhännän käy ;
Pekka Töpöhäntä koulussa ;
Pekka Töpöhäntä pääsee pälkähästä
Pelle Svanslös på äventyr ; Pelle Svanslös på nya äventyr ; Pelle Svanslös i Amerika ; Hur ska det gå för Pelle Svanslös? ; Pelle Svanslös i skolan ; Pelle Svanslös klarar sig Gummerus 1939-45 (2014) 978-951-20-9663-3 Clante, Iben (kuv.) ;
Liukko, Terttu (suom.)
sid. Kokkonen, Jussi Kaksoisvirhe Book Kari 2006 951-612-042-3
mp3 Kohelo, Pauli Kassan kautta [#2] Siltala 2014 (2014) 978-952-234-293-5 Myllyrinne, Ville (luk.) ;
11 MP3 1h 43min
epub Kolu, Siri Me Rosvolat [#1] Otava 2010 (2011) 978-951-1-25647-2
mp3 Otava 2010 (2011) 9789511254690 Björkman, Hannu-Pekka (luk.) ;
25 mp3 5h 4min
sid. Konstantinov, Andrei [Andrei Bakonin] Tappava troikka [lyh.] Адвокат & Адвокат 2 : 'Судья Gummerus 1995 (2001) 951-31-1985-8 Klemelä, Kari [ruots. käännöksestä]
nid. Koontz, Dean R[ay] Salama Lightning Book Studio 1988 (1991) 951-611-391-5 Koskela, Pertti
sid. Korpipää, Seppo Pillerirannikko Sammakko 2005 954-483-005-1
epub Koskinen, Pertti Manipulaattori Kvaliti 2015 978-952-6606-62-0
epub Koskiniemi, Sisko Kääntöpuolella lapsuus Myllylahti 2015 978-952-202-671-2
nid. Kostova, Elizabeth Historiantutkija [lyh.] The Historian Loisto 2005 (2007) 978-952-459-722-7 Schroderus, Arto [suom. lyhennelmästä]
epub Kotokorpi, Anne Näet sisimpääni Kvaliti 2013 (2014) 9789526606361
sid. Kotzwinkle, William E.T. : Muukalainen avaruudesta E.T. the Extra-Terrestrial in his adventure on Earth SSKK [WSOY] 1982 (1983) 951-643-192-5 Kotzwinkle, William (novelization) ;
Mathison, Melissa (screenplay) ;
Markkula, Pekka (suom.)
sid. Kummu, Essi Mania Tammi 2006 978-951-31-3719-9
mp3 Kunnas, Mauri Hurjat tarinat :
Hui Kauhistus! ;
Vampyyrivaarin tarinoita
Otava 2012 9789511262206 Svedberg, Lars (luk.) ;
6 mp3 1h 4min
epub Kurenniemi, Marjatta Onnelin ja Annelin talo [#1] WSOY 2014 (1966) 9789510406885
epub Kyrö, Tuomas Tilkka WSOY 2012 (2003) 978-951-0-39380-2
mp3 Liitto WSOY 2011 (2005) 9789510372555
epub Kerjäläinen ja jänis Siltala 2011 9789522341013
mp3 Mielensäpahoittaja [#1] WSOY 2010 (2010) 978-951-0-36643-1 Litja, Antti (luk.) ;
20 MP3 3h 0min
mp3 Mielensäpahoittaja ja ruskea kastike [#2] WSOY 2012 (2012) 978-951-0-39001-6 Litja, Antti (luk.) ;
13 MP3 2h 45min
mp3 Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja [#3] WSOY 2014 (2014) 9789510407769 Litja, Antti (luk.) ;
28 MP3 6h 22min
sid. Kärkkäinen, Kata
[Souri, Katariina]
Minä ja Morrison Tammi 1999 951-31-1621-2
epub Polku Tammi 2012 978-951-31-6738-7
mp3 Laine, Matti Pahojen miesten seura [Vitikka #1] Bazar 2013 (2017) 9789522795045 Mänttäri, Jyrki (luk.) ; 103 mp3 9h 30min
mp3 Lapidus, Jens Rahalla saa Snabba cash [Stockholm noir #1] Like 2006 (2015) 9789520114084 Koivunen, Anu (suom.) ;
Pitkänen, Jukka (luk.) ;
66 mp3 21h 26min
cd>mp3 Lardot, Raisa
[Larjuškin, Raisa]
Pikku äiti WSOY 2003 (2010) 978-951-0-35941-9 Lardot, Raisa (luk.) ;
cd (3) 04:08h
cd>mp3 Larsson, Stieg Miehet jotka vihaavat naisia [Millennium 1/3] Män som hatar kvinnor WSOY 2005 (2011) 978-951-0-38291-2 Kyrö, Marja (suom.) ;
Ketonen, Kari (luk.) ;
cd (16) 19:10h
cd>mp3 Tyttö joka leikki tulella [2/3] Flickan som lekte med elden WSOY 2006 (2011) 978-951-0-38415-2 Kyrö, Marja (suom.) ;
Ketonen, Kari (luk.) ;
cd (18) 22:05h
cd>mp3 Pilvilinna joka romahti [3/3] Luftslottet som sprängdes WSOY 2007 (2011) 978-951-0-38414-5 Kyrö, Marja (suom.) ;
Ketonen, Kari (luk.) ;
cd (21) 25:40h
mp3 Lagercrantz, David Se mikä ei tapa [4] Det som inte dödar oss WSOY 2015 (2015) 9789510413883 Menna, Outi (suom.) ;
Karvinen, Jani (luk.) ;
mp3 (31) 18h 18min
mp3 Tyttö joka etsi varjoaan [5] Mannen som sökte sin skugga WSOY 2017 (2017) 9789510428825 Menna, Outi (suom.) ;
Jaakola, Antti (luk.) ;
mp3 (24) 15h 14min
epub Lagercrantz, David Minä, Zlatan Ibrahimović Det som inte dödar oss WSOY 2011 (2012) 9789510392614 Nousiainen, Miika (suom.)
sid. Laurila, Elisabet Johanna Tammi 1944
epub Leblanc, Maurice Arsène Lupin : herrasmiesvaras [lyh. 7/9]
[aka 'Arsène Lupin mestarivaras']
Arsène Lupin : gentleman cambrioleur [#1] E-painos 1907 (2013) 9789526613185 Finne, Jalmari (suom.)
epub Arsène Lupin ja Sherlock Holmes : vaaleatukkainen nainen
[aka 'Arsene Lupin taistelussa Sherlock Holmesia vastaan']
Arsène Lupin contre Herlock Sholmes [#2] E-painos 1908 (2013) 9789526613192 Finne, Jalmari (suom.)
mp3 Lehtolainen, Leena Tappava säde Tammi 1999 (2016) 9789513190538 Manto, Erja (luk.) ;
19 MP3 9h 25min
mp3 Kuusi kohtausta Sadusta Tammi 2014 9789513180478 Putkonen-Örn, Krista (luk.) ;
13 MP3 9h 4min
cd>mp3 Ensimmäinen murhani [Kallio #1] Tammi 1993 (2006) 9513137597 Manto, Erja (luk.) ;
7 CD 7 h 48 min
mp3 Harmin paikka [Kallio #2] Tammi 1994 (2007) 978-951-31-5206-2 Manto, Erja (luk.) ;
29 MP3 7h 48min
mp3 Kuparisydän [Kallio #3] Tammi 1995 (2007) 978-951-31-5207-9 Manto, Erja (luk.) ;
31 MP3 8h 16min
mp3 Luminainen [Kallio #4] Tammi 1996 (2009) 9789513151409 Manto, Erja (luk.) ;
40 MP3 11h 1min
mp3 Kuolemanspiraali [Kallio #5] Tammi 1997 (2014) 9789513181796 Putkonen-Örn, Krista (luk.) ;
20 mp3 12h 26min
mp3 Tuulen puolella [Kallio #6] Tammi 1998 (2014) 9789513181529 Putkonen-Örn, Krista (luk.) ;
18 mp3 10h 30min
mp3 Ennen lähtöä [Kallio #7] Tammi 2000 (2014) 9789513181574 Putkonen-Örn, Krista (luk.) ;
23 mp3 12h 24min
mp3 Veren vimma [Kallio #8] Tammi 2003 (2014) 9789513181581 Putkonen-Örn, Krista (luk.) ;
23 mp3 11h 27min
mp3 Rivo Satakieli [Kallio #9] Tammi 2005 (2005) 9789513152086 Manto, Erja (luk.) ;
40 MP3 11h 11min
mp3 Väärän jäljillä [Kallio #10] Tammi 2008 (2014) 9789513181536 Putkonen-Örn, Krista (luk.) ;
? mp3 ?:?
mp3 Minne tytöt kadonneet [Kallio #11] Tammi (2010) 2010 978-951-31-6090-6 Hyttinen, Henna (luk.) ;
? mp3 ?:?
mp3 Rautakolmio [Kallio #12] Tammi 2013 9789513175108 Putkonen-Örn, Krista (luk.) ;
26 mp3 11h 6min
mp3 Surunpotku [Kallio #13] Tammi 2015 9789513185923 Putkonen-Örn, Krista (luk.) ;
27 mp3 12h 5min
mp3 Viattomuuden loppu [Kallio #14] Tammi 2017 9789513197100 Putkonen-Örn, Krista (luk.) ;
32 mp3 13h 36min
mp3 Henkivartija [Henkivartija 1/3] Tammi 2009 (2009) 9789513151317 Paavola, Satu (luk.) ;
48 MP3 10h 29min
mp3 Oikeuden jalopeura [Henkivartija 2/3] Tammi 2012 (2011) 9789513163600 Peltola, Suvi-Sini (luk.) ;
23 MP3 11h 34min
mp3 Paholaisen pennut [Henkivartija 3/3] Tammi 2012 (2012) 9789513169725 Putkonen-Örn, Krista (luk.) ;
31 MP3 14h 11min
sid. Levin, Ira Taivaansilpoja Sliver Gummerus 1991 (1992) 951-20-3842-0 Talvio-Jaatilainen, Pirkko
sid. Lewis, C[live]. S[taples]. Narnian tarinat :
Taikurin sisarenpoika ;
Velho ja leijona ;
Hevonen ja poika ;
Prinssi Kaspian ;
Kaspianin matka maailman ääriin ;
Hopeinen nuoli ;
Narnian viimeinen taistelu
The Complete Chronicles of Narnia Otava 1950-56 (2005) 951-1-20730-X Baynes, Pauline (kuv.) ;
Helakisa, Kaarina ;
Hämäläinen, Kyllikki (suom.) ;
Kontro, Tarja (tark.)
epub Liikanen-Renger, Helena Maman finlandaise : poskisuukkoja ja perhe-elämää Etelä-Ranskassa Atena 2016 978-952-300-269-2
sid. Lin Yutang Keisarinna Wu : romaani Lady Wu Gummerus 1965 (1967) Koistinen, Armi
sid. Lindgren, Astrid
[o.s. Ericsson]
Eemelin kootut metkut :
Vaahteramäen Eemeli ;
Eemelin uudet metkut ;
Eläköön Eemeli
Stora Emilboken :
Emil i Lönneberga ;
Nya hyss av Emil i Lönneberga ;
Än lever Emil i Lönneberga
WSOY 1963-70 (2003) 951-0-05655-3 Berg, Björn (kuv.) ;
Meriluoto, Aila ;
Piskonen, Kerttu
sid. Veljeni Leijonamieli Bröderna Lejonhjärta WSOY 1974 (2007) 978-951-0-06396-5 Wikland, Ilon (kuv.) ;
Helakisa, Kaarina
sid. Ronja, ryövärintytär Ronja Rövardotter WSOY 1981 (2007) 978-951-0-10855-0 Wikland, Ilon (kuv.) ;
Taanila, Tuula
sid. Peppi aikoo merille Pippi Långstrump går ombord [#2] WSOY 1946 (1999) 951-0-04074-6 Järvinen, Laila (suom.) ;
Ingrid Vang-Nyman (kuv.)
sid. Peppi Pitkätossu Etelämerellä Pippi Långstrump i Söderhavet [#4] WSOY 1948 (1999) 951-0-04077-0 Järvinen, Laila (suom.) ;
Ingrid Vang-Nyman (kuv.)
epub Lindgren, Minna Kuolema Ehtoolehdossa [1/3] Teos 2013 978-951-851-583-1
Ehtoolehdon pakolaiset [2/3] Teos 2014 978-951-851-633-3
Ehtoolehdon tuho [3/3] Teos 2015 978-951-851-729-3
mp3 Linna, Väinö Tuntematon sotilas WSOY 2008 9789510343173 Honkanen, Veikko (luk.) ;
64 mp3 18h 30min
mp3
+ epub
Linnankoski, Johannes
[Peltonen, Vihtori Johan]
Laulu tulipunaisesta kukasta WSOY [Elisa] 1905 (2014) Peltonen, Eija (luk.) ;
33 mp3 8h 46min
sid. Lintunen, Martti Pikku pingviinin laulu [kuvakirja] Otava 1997 951-1-14544-4
cd>mp3 Linturi, Jenni Isänmaan tähden Teos (2011) 2012 978-951-692-929-6 Peltola, Jukka (luk.) ;
5 CD 6h 26min
epub Lipasti, Roope Rajanaapuri Atena 2012 978-951-796-682-5
cd>mp3 Atena 978-951-692-955-5 2012 Jukka Peltola (luk.) ;
5 CD (72 MP3), 6h 5min
epub Perunkirjoitus Atena 2013 978-951-796-941-3
epub Halkaisukirvesmies : elämä ja vähäisemmät teot Atena 2014 978-952-300-030-8
nid. Lius, Tuomas Haka [#1] Like 2009 (2010) 978-952-01-0481-8 + Marko Pippurisen joulutervehdys
nid. Laittomat [#2] Like 2010 (2011) 978-952-01-0676-8
sid. Härkäjuoksu [#3] Like 2011 978-952-01-0629-4
epub Magnum opus CrimeTime 2015 978-952-289-270-6
sid. Loe, Erlend Tosiasioita Suomesta Fakta om Finland Like 2001 952-471-010-2 Menna, Outi
nid. Doppler Doppler Loisto 2004 (2005) 952-456-642-3 Menna, Outi
nid. Long, Jeff Vuosi nolla Year Zero Like 2002 (2006) 952-471-882-0 Haarala, Tarmo
epub Lotz, Sarah Kolme The Three [#1] Karisto 2015 (2014) 9789512359325 Mäkelä, J. Pekka
epub Lotz, Sarah Neljäs päivä Day Four [#2] Karisto 2015 (2015) 9789512360697 Mäkelä, J. Pekka
cd>mp3
+ epub
Luhtaniemi, Pasi Sokea piste Atena 2013 978-952-304-007-6
978-951-796-889-9
Rajalin, Juhani (luk.) ;
7 CD 7h 52 min
epub + nid Lukjanenko, Sergei Yöpartio Ночной дозор [Nochnoy Dozor] [1/6] Into Kustannus (1998) 2012/2015 978-952-264-306-3
978-952-264-259-2
Konttinen, Arto
epub + nid Päiväpartio Дневной дозор [Dnevnoi Dozor] [2/6] Into Kustannus (1999) 2013/2015 978-952-264-309-4
978-952-264-403-9
Konttinen, Arto
epub + nid Hämärän partio Сумеречный Дозор [Sumerechniy Dozor] [3/6] Into Kustannus (2004) 2014/2015 978-952-264-334-6
978-952-264-660-6
Konttinen, Arto
nid. Lutz, John Nuori naimaton nainen SWF Seek Same Book Studio 1990 (2002) 951-20-6113-9 Koskela, Pentti
mp3 Läckberg, Camilla Merenneito Sjöjungfrun [Fjällbacka #6] Gummerus 2008 (2012) 9789512088362 Menna, Outi (suom.) ;
Vuoriranta, Outi (luk.) ;
61 mp3 15h 40min
mp3 Majakanvartija Fyrvaktaren [Fjällbacka #7] Gummerus 2009 (2013) 9789512094776 Menna, Outi (suom.) ;
Vuoriranta, Outi (luk.) ;
41 mp3 14h 58min
mp3 Enkelintekijä Änglamakerskan [Fjällbacka #8] Gummerus 2011 (2013) 9789512094769 Menna, Outi (suom.) ;
Vuoriranta, Outi (luk.) ;
58 mp3 14h 36min
mp3 Leijonankesyttäjä Lejontämjaren [Fjällbacka #9] Gummerus 2014 (2015) 9789512401765 Menna, Outi (suom.) ;
Valve, Kirsti (luk.) ;
15 mp3 15h 32min
mp3 Noita Häxan [Fjällbacka #10] Gummerus 2017 (2017) 9789512409082 Menna, Outi (suom.) ;
Latva, Elina (luk.) ;
78 mp3 25h 56min
epub Lähde, Kalle Happotesti Otava 2015 (2017) 978-951-1-29754-3
nid. Lönnrot, Elias (toim.) Kalevala : Suomen kansalliseepos Like (1835) 1849 952-471-337-3 Salminen, Jukka (kuv.) ;
Kurela, Johanna (tark.)
epub Maasalo, Paulus Elinehto [1] Karisto 2012 978-951-23-5635-5
epub Roudan alla [2] Karisto 2011 9789512355242
sid. Maier, Paul L. Raman kirous A Skeleton in God's Closet Päivä Osakeyhtiö 1994 (1999) 951-622-778-3 Träff, Risto K.
epub Malkamäki, Sari Viisas vaimo ja muita avioliittotarinoita [novellikokoelma] Otava 2011 (2012) 978-951-1-26852-9
sid. Manfredi, Valerio Massimo Viimeinen legioona : romaani L'ultima legione WSOY 2002 (2006) 951-0-31666-0 Pekkanen, Hilkka (suom. käännöksestä)
sid. Manicka, Rani Jasmiinin tuoksu The Rice Mother SSKK [Otava] 2002 (2004) 951-571-025-1 Bützow, Helene
sid. Mann, Thomas Taikavuori Der Zauberberg WSOY (1924) 1982 951-0-11328-X Kaila, Kai
epub Marttinen, Annamari Ero Tammi 2011 (2016) 978-951-31-9002-6
epub Vapaa Tammi 2015 978-951-31-8285-4
epub Mather, Matthew Kybermyrsky CyberStorm Like (2013) 2014 978-952-01-1155-7 Aaltonen, Einari
nid. Massey, Sujata Rei Shimuran ensimmäinen tapaus ;
Rei Shimura ja zen-temppelin arvoitus [yhteisnide]
The Salaryman’s Wife [1] ;
Zen Attitude [2]
Gummerus (1997;1998) 2016 978-951-24-0483-4 Leppämäki, Titta
epub Matilainen, Pekka Kupoli : romaani Atena 2013 978-951-796-943-7 Puikkonen, Juha (kartta)
sid. McCullough, Colleen Okalinnut The Thorn Birds SSKK [WSOY] 1977 (1979) 951-643-124-0 Siikarla, Eva
epub McGrath, M[elanie]. J. Jään muisti White Heat [#1] Like 2011 (2012) 978-952-01-0770-3 Nyyssönen, Anu
mp3 White Heat Like 2011 (2012) 978-952-01-837-3 Anu Nyyssönen (suom.) ;
Tuija Kosonen (luk.) ;
33 mp3 15h 4min
sid. McMillan, Terry Haku päällä Waiting to Exhale SSKK [WSOY] 1992 (1996) 951-643-479-7 Jukarainen, Erkki
mp3 McLerran, Alice Vuori joka rakasti lintua The Mountain that loved a Bird Suomen Ääniakatemia 1985 (2013) 9789526638010 Siekkinen, Raija (suom.) ;
Orre, Tarja (luk.) ;
Orre, Esa (säv.) ;
1 mp3 0h 19min
sid. Metalious, Grace Kaupunki nimeltä Peyton Place Peyton Place [a.k.a. The Tree and the Blossom] [#1] Gummerus 1956 (1969) [951-20-3925-7] Jalovaara, Liisa
nid. Milne, A[lan.] A[lexander]. Nalle Puh Winnie-The-Pooh WSOY 1926 (2001) 951-0-17336-3 Shepard, Ernest H. (kuv.) ;
Talaskivi, Anna ;
Jylhä, Yrjö (suom.)
sid. Meri, Veijo Peiliin piirretty nainen SSKK [Otava] 1963 (1970)
sid. Milne, A.A. Nalle Puhin suosituimmat kertomukset
[← Nalle Puh rakentaa talon]
Favourite Winnie the Pooh Stories
[← The House at Pooh Corner]
WSOY 1928 (2002) 951-0-26851-8 Shepard, Ernest H. (kuv.) ;
Juva, Kersti ;
Pekkanen, Panu
sid. Mitchell, Margaret Tuulen viemää Gone with the Wind [#1] Otava 1936 (1991) 951-1-11954-0 Auterinen, Marjaliisa
sid. Ripley, Alexandra Scarlett Scarlett [#2] Otava 1991 (1991) 951-1-11012-8 Lindholm, Juhani
sid. McCaig, Donald Rhett Rhett Butler's People [#3] Otava 2007 (2008) 978-951-22450-1 Rekiaro, Ilkka
epub Mitchell, Rain Tasapainoilua Tales from the Yoga Studio [#1] Tammi 2011 (2012) 978-951-31-7365-4 Kuusisto, Terhi
sid. Melville, Herman Moby Dick eli valkoinen valas Moby-Dick; or, The Whale WSOY 1851 (1993) 951-0-18859-X Virtanen, Seppo
epub Mentula, Mooses [Seppo] Jääkausi WSOY 2016 9789510417911
epub Mononen, Jonna Sokea raivo [Mononen] 2014 978-952-282-769-2
mp3 Montgomery, L[ucy]. M[aud]. Annan nuoruusvuodet Anne of Green Gables [#1] Elisa Kirja (WSOY) 1908 (2015) 978-952-322-042-3 Vesala, Hilja (suom.) ; Peltonen, Eija (luk) ; 38 MP3 13h 43min
Anna ystävämme Anne of Avonlea [#2] Elisa Kirja (WSOY) 1909 (2016) 978-952-322-046-1 Vesala, Hilja (suom.) ;
Peltonen, Eija (luk) ;
31 mp3 12h 59min
epub Moriarty, Liane Hyvä aviomies The Husband's Secret WSOY 2014 (2013) 9789510408292 Bützow, Helene
mp3 Morrison, Toni
[o.s. Chloe Ardelia Wofford]
Koti Home Tammi 2014 (2012) 9789513178697 Loponen, Seppo (suom.) ;
Manto, Erja (luk.) ;
18 mp3 8h 20min
epub Mortimer, Michael
[Sjölin, Daniel & Virdborg, Jerker]
Neitsytkivi Jungfrustenen [#1] Bazar 2014 (2013) 978-952-279-202-0 Koivunen, Anu
Fossiilivaltiatar Fossildrottningen [#2] Bazar 2015 (2014) 978-952-279-262-4 Paarma, Susanna
epub Morton, Kate Paluu Rivertoniin The House at Riverton [aka 'The Shifting Fog'] Bazar 2012 (2006) 9789522791436 Kangas, Helinä
epub Murakami, Haruki 1Q84 osat 1-2 1Q84 Tammi 2009 (2013) 978-951-31-7225-1 Milonoff, Aleksi (suom. käännöksestä)
epub 1Q84 osa 3 1Q84 Tammi 2009–2010 (2013) 978-951-31-7463-7 Milonoff, Aleksi (käännöksestä)
epub Mistä puhun kun puhun juoksemisesta Hashiru Koto Ni Tsuite Kataru Toki Ni Boku No Kataru Koto Tammi 2007 (2014) 978-951-31-6239-9 Kiiskinen, Jyrki (käännöksestä)
epub Värittömän miehen vaellusvuodet Shikisai o motanai Tazaki Tsukuru to, kare no junrei no toshi Tammi 2014 (2013) 978-951-31-8066-9 Porrasmaa, Raisa
sid. Murari, T[imeri]. N. Taj Mahal Taj : A Novel on Mughal India Koko Kansan Kirjakerho 1985 (1986) 951-864-064-5 Vallisaari, Leena
mp3 Mustonen, Enni
[Manninen (o.s. Aukia), Kirsti]
Nimettömät [Järjen ja tunteen tarinoita 1/5] Otava 2004 (2006) 978-951-1-23990-1 Manto, Erja (luk.) ;
mp3 (35) 08:16h
mp3 Mustasukkaiset [2/5] Otava 2005 (2006) 978-951-1-23991-8 Manto, Erja (luk.) ;
mp3 (42) 06:51h
mp3 Lipunkantajat [3/5] Otava 2006 (2007) 9789511239925 Manto, Erja (luk.) ;
mp3 (32) 7h 34min
mp3 Sidotut [4/5] Otava 2007 (2008) 9789511239932 Manto, Erja (luk.) ;
mp3 (46) 10h 57min
mp3 Parittomat [5/5] Otava 2008 (2009) 9789511239949 Manto, Erja (luk.) ;
mp3 (46) 7h 40min
sid. Mählqvist, Stefan Lohikäärmevuori Drakberget Gummerus 1981 951-20-2220-6 Nygren, Tord (kuv.) ;
Pitkänen, Inkeri (suom.)
epub Mäkelä, J. Pekka Alas [#2] Like 2013 978-952-01-1008-6
sid. Mäki, Reijo Tatuoitu taivas Otava 1996 (2006) 951-1-14362-X
mp3 Otava 1996 (2006) 978-951-1-24085-3 Hyytiäinen, Janne (luk.) ;
mp3 (40) 08:53h
epub Enkelipölyä Otava 1985 (2011) 978-951-1-25102-6
epub NDiaye, Marie Kolme vahvaa naista Trois femmes puissantes Gummerus 2009 (2013) 978-951-20-9392-2 Viitanen, Anna-Maija
nid. Neiderman, Andrew Paholaisen asianajaja The Devil's Advocate Viihdeviikarit 1997 (1997) 951-611-906-9 Nikupaavola, Renne
mp3 Nesbø, Jo Lepakkomies Flaggermusmannen [Hole #1] Johnny Kniga 2015 9789510415801 Outi Menna (suom.) ;
Jukka Pitkänen (luk.) ;
mp3 (23) 14h 22min
mp3 Torakat Kakerlakkene [Hole #2] Johnny Kniga 2015 (1998) 9789510415818 Outi Menna (suom.) ;
Jukka Pitkänen (luk.) ;
mp3 (54) 13h 8min
mp3 Punarinta Rødstrupe [Hole #3] Johnny Kniga 2015 (2000) 9789510415832 Outi Menna (suom.) ;
Jukka Pitkänen (luk.) ;
mp3 (118) 18h 48min
mp3 Suruton Sorgenfri [Hole #4] Johnny Kniga 2015 (2002) 9789510415849 Outi Menna (suom.) ;
Jukka Pitkänen (luk.) ;
mp3 (51) 18h 55min
mp3 Veritimantit Marekors [Hole #5] Johnny Kniga 2015 (2003) 9789510415856 Outi Menna (suom.) ;
Jukka Pitkänen (luk.) ;
mp3 (45) 16h 52min
mp3 Pelastaja Frelseren [Hole #6] Johnny Kniga 2016 (2005) 9789510415887 Outi Menna (suom.) ;
Jukka Pitkänen (luk.) ;
mp3 (35) 19h 17min
mp3 Lumiukko Snømannen [Hole #7] Johnny Kniga 2016 (2007) 9789510415894 Outi Menna (suom.) ;
Jukka Pitkänen (luk.) ;
mp3 (38) 18h 31min
mp3 Panssarisydän Panserhjerte [Hole #8] Johnny Kniga 2016 (2009) 9789510416587 Outi Menna (suom.) ;
Jukka Pitkänen (luk.) ;
mp3 (96) 25h 38min
mp3 Aave Gjenferd [Hole #9] Johnny Kniga 2013 (2011) 9789510416594 Outi Menna (suom.) ;
Jukka Pitkänen (luk.) ;
mp3 (45) 19h 2min
epub Aave Gjenferd [Hole #9] Johnny Kniga 2012 (2011) 9789510394212 Outi Menna
mp3 Poliisi Politi [Hole #10] Johnny Kniga 2013 9789510401460 Outi Menna (suom.) ;
Jarmo Mäkinen (luk.) ;
mp3 (52) 19h 56min
mp3 Jano Tørst [Hole #11] Johnny Kniga 2017 9789510424377 Outi Menna (suom.) ;
Jukka Pitkänen (luk.) ;
mp3 (43) 19h 15min
mp3-cd Verta lumella I Blod på snø Johnny Kniga 2015 9789510411773 Outi Menna (suom.) ;
Paavo Kerosuo (luk.) ;
mp3 (21) 4h 8min
mp3-cd Verta lumella II Mere blød Johnny Kniga 2015 9789510413784 Outi Menna (suom.) ;
Paavo Kerosuo (luk.) ;
mp3 (17) 5h 51min
epub Nicholls, David Sinä päivänä One Day Otava 2009 (2011) 978-951-1-25813-1 Santikko, Sauli
epub Nieminen, Veera Avioliittosimulaattori Tammi 2013 (2013) 978-951-31-7456-9
nid. Nothomb, Amélie Nöyrin palvelijanne Stupeur et tremblements Seven 1999 (2003) 951-1-18667-1 Suni, Annikki
epub Nummi, Markus Karkkipäivä Otava 2010 (2012) 978-951-1-26812-3
cd>mp3 Numminen, Juha Naskali WSOY 2007 (2009) 978-951-0-35570-1 Svedberg, Lars (luk.) ;
cd (10) 11:15h
cd>mp3 Nuotio, Eppu [Eija-Riitta] Musta [Pii Marin #1] Otava 2006 951-1-21070-X Nuotio Eppu (luk.) ;
7 cd 07:45h
cd>mp3 Kosto [#2] Otava 2007 978-951-1-21726-8 Nuotio Eppu (luk.) ;
7 cd ≈07:45h
cd>mp3 Maksu [#3] Otava 2008 978-951-1-22638-3 Nuotio Eppu (luk.) ;
6 cd ≈07:06h
cd>mp3 Varjo [#4] Otava 2009 978-951-1-23998-7 Nuotio Eppu (luk.) ;
6 cd ≈06:50h
cd>mp3 Paine [#5] Otava 2010 978-951-1-24255-0 Nuotio Eppu (luk.) ;
7 cd ≈07:50h
cd>mp3 Loppu [#6] Otava 2011 978-951-1-25299-3 Nuotio Eppu (luk.) ;
6 cd 6h 20 min
epub
+ mp3
Mutta minä rakastan sinua Otava 2015 9789511288886
9789511288961
Valve, Kirsti (luk.) ;
66 mp3 9h 31min
epub Nuotio, Eppu ;
Soininen, Pirkko
Nainen parvekkeella Bazar 2016 9789522793133
sid. Nwapa, Flora Efuru Efuru Art House 1966 (1989) 951-884-010-5 Herranen, Paula
epub Nykänen, Harri Raid [#1] CrimeTime (WSOY) 1992 (2012) 978-952-6637-24-2
mp3 CrimeTime 1992 (2017) 9789522893499 Pertti Koivula (luk.) ;
19 MP3 5h 25min
cd>mp3 Valhe WSOY 2007 978-951-0-33335-8 Lars Svedberg (luk.) ;
8 CD ≈09:39h
mp3 Jumalan selän takana [Kafka #3] WSOY 2009 9789510356951 Lars Svedberg (luk.) ;
31 MP3 6h 36min
mp3 Pyhä toimitus [Kafka #4] CrimeTime 2013 978-952-289-113-6 Tomi Suni (luk.) ;
29 MP3 5h 51min
mp3 Leijonakuningas [Kafka #5] CrimeTime 2013 978-952-289-132-7 Kari Ketonen (luk.) ;
32 MP3 6h 49min
mp3 Nykänen, Harri ;
Sipilä, Jarkko
Paha paha tyttö Crime Time 2010 978-952-5918-01-4 Kaukoranta, Petteri (luk.) ;
38 MP3 7h 36min
sid. Nyman, Stefan Anna on-line Anna är online Teos : Söderströms 2008 (2008) 978-951-851-178-9 Beck, Laura
mp3 Ohlsson, Kristina Nukketalo [Bergman #1] Askungar WSOY 2016 (2009) 9789510421444 Menna, Outi (suom.) ; Heikkinen, Heljä (luk.) ; 65 mp3 13h 37min
mp3 Paratiisiuhrit [Bergman #4] Paradisoffer WSOY 2012 (2017) 9789510421499 Menna, Outi (suom.) ; Heljä Heikkinen (luk.), 73 mp3 14h 10min
mp3 + epub Daavidintähdet [Bergman #5] Davidsstjärnor WSOY 2013 (2017) 9789510421505
9789510411834
Menna, Outi (suom.) ; Heljä Heikkinen (luk.), 106 mp3 15h 5min
nid. Oksanen, Sofi[-Elina] Puhdistus WSOY 2008 (2010) 978-951-0-33973-2 (pohjautuu näytelmään)
cd>mp3 Puhdistus WSOY 2008 978-951-0-34614-3 Valonen, Annu &
Oksanen, Taisto (luk.) ;
cd (10) 11:13h
cd>mp3 Kun kyyhkyset katosivat Like 2013 978-952-01-0840-3 Esa-Matti Long (luk.) ;
9 CD 10 h 8min
epub Ollikainen, Aki Nälkävuosi Siltala 2012 978-952-234-166-2
cd>mp3 Siltala 2013 978-951-692-996-8 Antti L.J. Pääkkönen (luk.) ;
3 CD 3h 44min
epub Olsson, Fredrik T. Ketjureaktio Slutet på kedjan Tammi 2014 (2014) 978-951-31-7903-8 Nurmi, Anne
epub Onkeli, Kreetta Poika joka menetti muistinsa Otava 2013 978-951-1-27595-4
mp3 Orre, Tarja Tarina keijusta joka putosi Suomen Ääniakatemia ? (2012) 9789526638027 Roine, Liisa (luk.) ;
Orre, Esa (säv.) ;
1 mp3 0h 7min
nid. Orwell, George
[Blair, Eric Arthur]
Vuonna 1984 Nineteen Eighty-Four WSOY 1949 (2008) 978-951-0-32295-6 Mattila, Raija ;
Sisättö, Vesa (esipuhe)
sid. Nineteen Eighty-Four Everyman's Library 1949 (1992) 1-85715-134-8 Symons, Julian (esipuhe)
nid. Osborne, Richard Basic instinct : Vaiston varassa Basic Instinct Book Studio 1992 (1992) 951-611-503-9 Sarkkila, Heikki
mp3 Paavilainen, Ulla-Maija Sinulle luotu Otava 2007 978-951-1-23989-5 Kärkinen, Kaija (luk.) ;
mp3 (52) 06:58h
nid. Page, Martin Kuinka minusta tuli tyhmä Comment je suis devenu stupide Like 2005 (2003) 952-471-334-9 Partanen, Anu
mp3
+ epub
Pakkala, Teuvo
[Frosterus, Teodor]
Lapsia :
[Häiritty jouluilo ; Mahtisana ; Valehtelijoita? ; Mari varkaissa ; Syntinen joulupuuro ; Ihme ja kumma ; Poikatyttö ; Jumalan marjat ; Vanha koti ; Sairasvuoteella]
[Elisa Kirja] 1895 (2014) n/a Peltonen, Eija (luk.) ;
mp3 (10) 2h 43min
mp3 Pikku ihmisiä :
[Veli ; Arka kohta ; Iikka raukka ; Piispantikku]
[Elisa Kirja] 1913 (2014) n/a Peltonen,Eija (luk.) ;
mp3 (8) 2h 27min
nid. Palahniuk, Chuck [Charles Michael] Fight Club Fight Club 1996 (2008) 978-952-01-0084-1 Like Laine, Henrik
epub Palviainen, Jukka-Pekka Harkinta-aika WSOY [Johnny Kniga] 2007 (2010) 978-951-0-37565-5
sid. Paolini, Christopher Eragon : Perillinen, 1. kirja Eragon Tammi 2003 (2005) 951-31-3221-8 Kuittinen, Tero
sid. Esikoinen : Perillinen, 2. kirja Eldest Tammi 2005 (2007) 978-951-31-3222-4 Rouhiainen, Tarja
sid. Brisingr : Perillinen, 3. kirja Brisingr Tammi 2008 (2009) 978-951-31-3223-1 Rouhiainen, Tarja
nid. Perillinen, eli Sielujen holvi [4/3] Inheritance Tammi 2011 (2012) 978-951-31-7381-4 Aulanko, Sirkka
sid. Pasternak, Boris Tohtori Živago Доктор Живаго Tammi 1956 (1958) [951-30-0680-8] Konkka, Juhani
epub Paulow, Ari Musta mamba [Jesse Hackman #8] Johnny Kniga 2014 978-951-0-40594-9
sid. Pennanen, Eila Naisen kunnia WSOY 1975 951-0-07275-3
epub Pere, Tuula Lauri, pikku matkamies [Leo : The Little Wanderer] Wickwick 2012 978-952-5878-63-9 Nieminen, Virpi (kuv.)
sid. Pérez-Reverte, Arturo Miekkamestari El Maestro de Esgrima 1988 (1999) 951-578-671-1 Like Selander, Sari
sid. Flaamilainen taulu La Tabla de Flandes Like 1990 (1999) 951-578-492-1 Kallio, Katja
sid. Yhdeksäs portti eli Richelieun varjo El Club Dumas [a.k.a La sombra de Richelieu] Like 1993 (1998) 951-578-575-8 Kallio, Katja
sid. Rummunkalvo La piel del tambor Like 1995 (2000) 951-578-779-3 Reenpää, Sulamit ;
Paappanen, Päivi
epub Person, Anja Vallu Varis Gracevoice 2011 978-952-5899-97-9 Kiikka, Ulla (kuv.)
epub Pesonen, Raimo Automies Siltala 2012 (2013) 978-952-234-166-2
cd>mp3 BTJ Finland [Siltala] 2012 (2013) 978-951-692-994-4 Tuomas Tulikorpi (luk.) ;
4 cd 4h 36 min
mp3 Metsästäjä Kärki [Siltala] 2014 978-952-93-4754-4 Lampi, Jussi (luk.) ;
38 mp3 7h 25min
epub Pettersson, Lars Koutokeino, kylmä kosto Kautokeino, en blodig kniv [#1] Minerva 2014 (2012) 978-952-312-072-3 Korpela, Salla
nid. Pirsig, Robert M. Zen ja moottoripyörän kunnossapito Zen and the Art of Motorcycle Maintenance : An Inquiry into Values WSOY 1974 (2002) 951-0-19300-3 Tamminen, Leena
sid. Lila : tutkimusmatka moraalin maailmaan Lila : An Inquiry into Morals WSOY 1991 (1992) 951-0-17359-2 Tamminen, Leena
mp3 Pitkä, Jyrki ;
Tissari, Sami ;
Lumme, Juhana
Ilmari Rautapää, okkulttinen etsivä :
Punavuoren susimiehet [1-2] ;
Rautapää ja perkeleet [3-6] ;
Parapoliisin vasikka [7]
Tajunta Media 2012-2013 9789526780733 ;
9789526780757 ;
9789526657165 ;
9789526657196
Markku Kuronen (luk.) ; Sami Tissari (luk.) ; 2 + 30 + 6 mp3 ?:?
epub Tissari, Sami Rautapää ja perkeleet [3-6] [Aavetaajuus #1] Tajunta Media 2013 978-952-6657-26-4
sid. Pohjolan-Pirhonen, Ursula Versaillesin valtiatar WSOY 1973 951-0-00969-5
nid. Phillips, Jayne Anne Suojelus Shelter Tammi 1994 (2009?) 978-951-31-5108-9 Juva, Kersti
sid. Pohl, Frederik ;
Kornbluth , Cyril M.
Avaruuden kauppamiehet The Space Merchants [#1] WSOY 1952-53 (1975) 951-0-07139-0 Koskinen, Ari
sid. Polameri, Veikko (toim.) Shōsetsu : japanilaisia kertojia [novellikokoelma] Ōgai Mori ; Kunikida Doppo ; Sōseki Natsume ; Kafū Nagai ; Naoya Shiga ; Ryūnosuke Akutagawa ; Sunao Tokunaga ; Jun'ichirō Tanizaki ; Jasunari Kawabata ; Atsushi Nakajima ; Osamu Dazai ; Fumiko Hayashi ; Shōhei Ōoka ; Yukio Mishima ; Yasushi Inoue ; Shintarō Ishihara Otava 1868→ (1984) 951-1-07298-6 sid. 2p.
nid. Polva, Anni
[Polviander, Anni]
Anna suukko, kultaseni Karisto 1946 (1963)
nid. Oletko sinäkin lemmensairas? Karisto 1948 (1964)
nid. Rakkaus rasittaa Karisto 1955 (1967)
sid. Odotahan mokoma! Karisto 1969
sid. Vanha suola janottaa Karisto 1970
sid. Isoa miestä lapsettaa Karisto 1971
sid. Tule ja puserra Karisto 1974 951-23-0861-4
sid. Ne rakkaat miehet Karisto 1975 951-23-0920-3
sid. Kumpi vei sydämeni Karisto 1976 951-23-1031-7
sid. Anna mun kaikki kestää Karisto 1977 951-23-1155-0
sid. Mikko ja Mökö Karisto 1971 Polviander, Kari (kuv.)
nid. Preston, Douglas Rienaus Blasphemy Gummerus 2008 (2012) 978-951-20-9015-0 Valtonen, Heidi
epub Preston, Douglas ;
Child, Lincoln
Pimeyden pyörä The Wheel of Darkness [Pendergast] Gummerus 2015 (2010) 9789512401291 Marjamäki, Pekka ; Autio, Antti
epub Preston, Douglas ;
Child, Lincoln
Kuolleiden kirja [Pendergast :] The Book of the Dead [Diogenes 3/3] Gummerus 2006 (2013) 978-951-20-9397-7 Marjamäki, Pekka
nid. Preston, Richard Tappajavirus The Hot Zone Seven 1994 (2000) 951-1-15485-0 Heikkilä, Johanna
sid. Tapaus Kobra The Cobra Event Otava 1997 (2000) 951-1-15728-0 Virva, Mika
epub Pulkkinen, Riikka Iiris Lempivaaran levoton ja painava sydän Otava 2013 978-951-1-27958-7 [ilm. Kauneus & terveys]
mp3 Otava 2013 (2014) 9789511280521 Pöysti, Leena (luk.) mp3 (21) 4h 45min
mp3 Vieras Otava 2012 9789511267638 Leena Pöysti (luk.) ;
61 mp3 8h 56min
sid. Aapeli
[Puupponen, Simo]
Koko kaupungin Vinski ;
Vinski ja Vinsentti
Suuri Nuorten Kirjakerho 1954-56 (1977) 951-643-335-9
cd>mp3 Siunattu hulluus 978-951-0-34072-1 WSOY 1948 (2007) Mäkelä, Risto (luk.) ;
CD (6) ≈ 05:49h
sid. Puzo, Mario Kummisetä : romaani mafiasta The Godfather [#1] 1969 (1984) WSOY 951-90-02991-2 Hakala, Pekka
sid. Sisilialainen The Sicilian [#2] WSOY 1984 (1987) 951-0-12661-6 Rantanen, Aulis
sid. Viimeinen kummisetä The Last Don [#3] SSKK [WSOY] 1996 (1996) 951-643-491-6 Biström, Pirkko
sid. Omertà : vaikenemisen laki Omertà WSOY 2000 (2000) 951-0-24708-1 Pekkanen, Hilkka (käsikirjoituksesta)
sid. Pu Yi [Aisin-Gioro Pǔ yí (Xuantong)] Viimeinen keisari : Taivaanpojan tie lohikäärmevaltaistuimelta Pekingin puutarhatyöläiseksi Wo-ti chíen-pan sheng I-III [translit.] Johanna 1964 (1988) 951-54-3113-1 Ryömä, Liisa (käännöksestä)
epub Pyy, Mari Kadonnut [#1] Myllylahti 2013 978-952-202-477-0
sid. Raittila, Hannu Atlantis : romaani WSOY 2003 951-0-28228-6
sid. Rajaniemi, Hannu Kvanttivaras The Quantum Thief [Le Flambeur 1/3] Gummerus 2010 (2011) 978-951-20-8395-4 Autio, Antti
epub The Quantum Thief Gummerus 2010 (2011) 978-951-20-8567-5 Autio, Antti
nid. Fraktaaliruhtinas The Fractal Prince [2/3] Gummerus 2012 (2014) 978-951-20-9669-5 Autio, Antti
epub The Fractal Prince Gummerus 2012 (2013) 978-951-20-8872-0 Autio, Antti
sid. Kausaalienkeli The Causal Angel [3/3] Gummerus 2014 (2014) 978-951-20-8490-6 Autio, Antti
epub The Causal Angel Gummerus 2014 (2013) 978-951-20-9785-2 Autio, Antti
epub Rannela, Terhi Yhden promillen juttuja [novellikokoelma] Otava 2012 978-951-1-27074-4
sid. Rantanen, Vilho Risu-Tuomo : kertomus huutolaispojan kohtalontiestä Gummerus 1965
epub Rauhala, Pauliina Taivaslaulu Gummerus 2013 978-951-20-9373-1
sid. Rauta, Viljo
[Niukkanen, Viljo]
Musta ratsu : historiallinen seikkailuromaani Karisto 1959
sid. Reade, Charles Luostari ja kotiliesi : kertomus keskiajalta [lyh.] The Cloister and the Hearth WSOY [Jousi] 1861 (1955) Jaakkola, Väinö (suom.) ;
Rauanheimo, Reino (lyh. suom.)
sid. Reading, Mario Nostradamuksen aikakirjat The Nostradamus Prophecies [Nostradamus 1/3] Karisto 2009 (2010) 978-951-23-5225-8 Tuomisto, Pekka
nid. Reichs, Kathy Jäinen pelko Déjà Dead [Brennan #1] 1997 (2010) 978-951-0-36006-4 WSOY Jääskeläinen, Jukka ;
Sirola, Jukka
sid. Pyhimyksen hauta Death du Jour [#2] WSOY 1999 (1999) 951-0-23875-9 Salojärvi, Heikki
sid. Kuoleman kyydissä Deadly Décisions [#3] WSOY 2000 (2001) 951-0-25583-1 Salojärvi, Heikki
epub Revis, Beth Across the universe : Matka alkaa Across the Universe [1/3] Otava 2011 (2012) 978-951-1-26419-4 Järvinen, Outi
sid. Rey, Pierre Kreikkalainen Le Grec WSOY 1973 (1974) 951-0-06386-X Kaskimies, Heikki
nid. Rice, Anne
[Rampling, Anne, s. Howard Allen O'Brien]
Veren vangit Interview with the Vampire [Vampyyrikronikat 1/3] Seven 1976 (2009) 978-951-1-23817-1 Tarkka, Hanna
sid. Ridpath, Michael Virtuaalimurha Trading Reality Tammi 1996 (1997) 951-31-0826-0 Haarala, Tarmo
mp3 Riordan, Rick Percy Jackson : Salamavaras Percy Jackson & the Olympians [#1] : The Lightning Thief Otava 2005 (2010) 978-951-1-24751-7 Ilkka Rekiaro (suom.) ;
Antti Virmavirta (luk.) ;
48 mp3 11h 30min
sid. Roy, Arundhati Joutavuuksien jumala The God of Small Things SSKK [Otava] 1997 (1998) 951-643-911-X Tarkka, Hanna
sid. Rufin, Jean-Christophe Globalia Globalia Tammi 2004 (2006) 951-31-3214-5 Kirjalainen, Antti
sid. Rummukainen, Otto Kadonnut testamentti [Rummukainen] 2000 952-91-2635-2
sid. Tehtaan tyttö [Rummukainen] 2001 952-91-3717-6
sid. Rushdie, Salman Saatanalliset säkeet The Satanic Verses WSOY 1988 (1990) 951-0-15990-5 Häilä, Arto
sid. Maa hänen jalkojensa alla The Ground Beneath Her Feet WSOY 1998 (1999) 951-0-23813-9 Häilä, Arto
epub Rämö, Matti Polkupyörällä Islannissa : tuulen tiellä laavakenttien poikki Minerva 2013 978-952-492-757-4
Rämö, Satu Islantilainen voittaa aina : elämää hurmaavien harhojen maassa [→ 'Salamatkustaja'] 2015 978-951-0-41048-6 epub WSOY Hilmarsson,Björgvin (kuv.)
Rämö, Satu ;
Lahti, Katja
Vuoden mutsi [#1] [→ 'Vuoden mutsi'] 2014 978-951-1-28274-7 epub Otava
mp3 Rönkä, Matti Isä, poika ja paha henki [Kärppä #4] Gummerus 2007 (2008) 9789512078325 Palo, Jukka-Pekka (luk.) ;
25 mp3 5h 58min
mp3 Isä, poika ja paha henki [Kärppä #5] Gummerus 2009 (2010) 9789512081585 Palo, Jukka-Pekka (luk.) ;
26 mp3 6h 10min
mp3 Rönkkö, Markku Lounge Like 2010 9789520106027 Hanttu, Petri (luk.) ;
31 mp3 6h 0min
sid. Rönnbacka, Christian Operaatio Troijalainen [Hautalehto #1] Bazar 2012 978-952-2790-91-0
mp3 Bazar 2012 (2013) 9789522790910 Jukka Peltola (luk.) ;
16 MP3 9h 25min
epub Julma [#2] Bazar 2013 978-952-279-088-0
mp3 Bazar 2013 9789522790927 Tiihonen, Ville (luk.) ;
51 MP3 9h 48min
epub Rakennus 31 [#3] Bazar 2014 978-952-279-218-1
mp3 Bazar 2014 9789522792068 Tiihonen, Ville (luk.) ;
19 MP3 9h 51min
epub Kylmä syli [#4] Bazar 2015 978-952-279-267-9
mp3 Bazar 2015 9789522793089 Tiihonen, Ville (luk.) ;
19 MP3 9h 30min
mp3 Kaikki mikä kiiltää [#5] CrimeTime 2016 9789522893086 Tiihonen, Ville (luk.) ;
19 MP3 8h 11min
mp3 + epub Hautalehdon joulu [Rikospaikka Pasila #9 ; novelli] CrimeTime 2016 9789522893369
9789522893352
Tiihonen, Ville (luk.) ;
4 MP3 0h 46min
mp3 Tuonen korppi [#6] CrimeTime 2017 9789522894106 Tiihonen, Ville (luk.) ;
16 MP3 7h 59min
epub Safier, David Huono karma Mieses Karma Bazar 2007 (2014) 978-952-279-156-6 Hakala, Tiina
sid. Sagan, Carl Ensimmäinen yhteys Contact Koko Kansan Kirjakerho 1985 (1987) 951-864-075-0 Timonen, Hanna-Liisa
epub Sahlberg, Asko Häväistyt : romaani WSOY 2011 (2011) 978-951-0-38644-6
epub Herodes : romaani WSOY 2013 (2013) 978-951-0-40201-6
sid. Saint-Exupery, Antoine De Pikku prinssi Le Petit Prince WSOY 1943 (2001) 951-0-25632-3 Saint-Exupery, Antoine De (kuv.) ;
Packalén, Irma (suom.)
epub Salama, Annukka Käärmeenlumooja [Faunoidit #1] WSOY 2012 978-951-0-39532-5
epub Piraijakuiskaaja [#2] WSOY 2013 978-951-0-39815-9
epub Harakanloukku [#3] WSOY 2014 978-951-0-40848-3
mp3 Salminen, Esa Leposija Kilimakitossa Johnny Kniga 2011 (2010) 9789510379332 Manto, Erja (luk.) ;
28 mp3 6h 31min
epub Saloranta, Tuomas Juuri sellainen yö [novelli] Tajunta Media 1998 (2013) 978-952-7021-04-0
sid. Salovartio, Yrjö [aik. Siitonen] Musta salama : Raisun ratsukon seikkailuja Valistus 1958
mp3 Sandberg, Timo Kalmankokko [Heittola #6]] Karisto 2011 9789512361007 Koskelainen, Jari (luk.) ; 64 mp3 8h 10min
epub Sansom, C.J. Luostarin varjot [Shardlake 1] Dissolution Otava 2011 (2003) 9789511254904 Kaila, Katariina
epub Musta tuli [Shardlake 2] Dark Fire Otava 2004 (2012) 9789511264033 Kaila, Katariina
epub Schoolland, Ken Jonathan Gulliblen seikkailut : Odysseia vapaasta yhteiskunnasta The Adventures of Jonathan Gullible : A Free Market Odyssey Credentum 1981 (2013) 978-952-7029-06-0 Kajander, Petri
nid. Schätzing, Frank Pedot Der Schwarm Bazar 2004 (2010) 978-951-952-5637-15-1 Naski, Heli
sid. See, Lisa Kiinalainen verkko Flower Net [1/3] Otava 1997 (1999) 951-1-14427-8 Eräpuro, Annika
sid. Seth, Vikram Sopiva nuori mies A Suitable Boy WSOY 1993 (1997) 951-0-21207-5 Tamminen, Leena
mp3 Sewell, Anna Uljas Musta Black Beauty Poptori [?] 1877 2010 978-952-5921-09-0 ? (suom.) ;
Ahlapuro, Ossi (luk.) ;
3 mp3 0h 42min
nid. Shea, Robert ;
Wilson, Robert A[nton].
Illuminatus! 1 : Pyramidin silmä The Illuminatus! Trilogy Part 1 : The Eye in the Pyramid Like 1975 (2004) 952-471-317-9 Tervaharju, Hannu
nid. Illuminatus! 2 : Kultainen omena The Illuminatus! Trilogy Part 2 : The Golden Apple Like 1975 (2005) 952-471-501-5 Tervaharju, Hannu
nid. Illuminatus! 3 : Leviatan The Illuminatus! Trilogy Part 3 : Leviathan Like 1975 (2006) 952-471-611-9 Tervaharju, Hannu
sid. Shelley, Mary
[Godwin, Mary Wollstonecraft]
Frankenstein : uusi Prometheus Frankenstein, or The Modern Prometheus Gummerus 1818 (2005) 951-20-6852-4 Lehtonen, Paavo (suom.)
cd>mp3 Frankenstein; or, the Modern Prometheus Otava 2008 978-951-1-23101-1 Lehtonen, Paavo (suom.) ;
Saarinen, Eero (luk.) ;
7CD ≈07:55
Shields, Brooke Tuli sade rankka : miten selvisin synnytyksenjälkeisestä masennuksesta Down Came the Rain: My Journey Through Postpartum Depression 2005 (2007) 978-951-1-22210-1 nid. 1p. Seven [Otava] Nivala, Leena
nid. Simmons, Dan Hyperion Hyperion [1/4] Like 1989 (2004) 952-471-448-5 Ahokas, Juha
nid. Hyperionin tuho The Fall Of Hyperion [2/4] Like 1990 (2005) 952-471-663-1 Ahokas, Juha
nid. Endymion Endymion [3/4] Like 1996 (2007) 978-952-01-0040-7 Ahokas, Juha
nid. Endymionin nousu The Rise Of Endymion [4/4] Like 1997 (2008) 978-952-01-0083-4 Ahokas, Juha
nid. Kalin laulu Song of Kali Like 1985 (2001) 951-578-904-4 Tervaharju, Hannu
epub Simsion, Graeme Vauvatesti The Rosie Effect Otava 2015 (2014) 978-951-1-29227-2 Parpola, Inka
mp3 Simukka, Salla Punainen kuin veri [Lumikki 1/3] Tammi 2013 (2014) 9789513181628 Saksman, Anna (luk.) ;
30mp3 6h 29min
mp3 Valkea kuin lumi [2/3] Tammi 2013 (2014) 9789513181642 Saksman, Anna (luk.) ;
26mp3 5h 24min
mp3 Musta kuin eebenpuu [3/3] Tammi 2014 (2014) 9789513181635 Saksman, Anna (luk.) ;
19mp3 3h 55min
cd>mp3 Sinisalo, Johanna Enkelten verta Teos 2011 978-951-692-953-1 Peltola, Jukka (luk.) ;
6 CD 7h 39 min
epub Sipilä, Jarkko Kosketuslaukaus [Takamäki #1] Gummerus 2001 978-951-20-8574-3
mp3 Kylmä Jälki [#7] Gummerus 2007 978-951-20-7643-7 Honkanen, Veikko (luk.) ;
26 MP3 7h 24min
mp3 Seinää vasten [#8] Gummerus 2008 978-951-20-7829-5 Honkanen, Veikko (luk.) ;
25 MP3 6h 35min
mp3 Prikaatin kosto [#9] Gummerus 2009 978-951-20-8151-6 Honkanen, Veikko (luk.) ;
33 MP3 8h 47min
mp3 Katumurha [#10] Gummerus 2010 978-951-20-8329-9 Honkanen, Veikko (luk.) ;
32 MP3 7h 21min
mp3 Muru [#11] CrimeTime 2011 978-952-5918-44-1 Honkanen, Veikko (luk.) ;
34 MP3 7h 24min
mp3 Suljetuin ovin [#12] CrimeTime 2012 978-952-5918-95-3 Honkanen, Veikko (luk.) ;
38 MP3 8h 22min
mp3 Valepoliisi [#13] CrimeTime 2013 978-952-289-112-9 Honkanen, Veikko (luk.) ;
34 MP3 7h 18min
mp3 Luupuisto [#14] CrimeTime 2014 9789522892157 Honkanen, Veikko (luk.) ;
33 MP3 8h 20min
mp3 Mies kuumasta [#15] CrimeTime 2015 978-952-289-245-4 Honkanen, Veikko (luk.) ;
28 MP3 7h 14min
mp3 Valheen kasvot [#16] CrimeTime 2016 9789522892911 Honkanen, Veikko (luk.) ;
26 MP3 7h 2min
mp3 Syvälle haudattu [#17] CrimeTime 2017 9789522894175 Honkanen, Veikko (luk.) ;
22 MP3 6h 42min
mp3 Sipilä, Jarkko ;
Stevenson, Scott
Rahan metsästäjät [(S.S.) : Decay Time : A Wall Street Murder and Morality Tale] CrimeTime 2013 (2013) 9789522891143 Hanttu, Petri (luk.) ;
45 MP3 9h 25min
epub Schmitz, Dieter Hermann Täällä pohjoisnavan alla : matkani saunankestäväksi suomalaiseksi Die spinnen, die Finnen : Mein Leben im hohen Norden Atena 2013 (2011) 9789510413562 Naski, Heli (suom.)
mp3 Skiftesvik, Joni Valkoinen Toyota vei vaimoni : elämänkuvia WSOY 2015 (2014) 9789510413562 Pitkänen, Jukka (luk.) ;
44 MP3 5h 29min
sid. Smith, Wilbur Joen jumala The River God [Egypti #1] SSKK [Otava] 1993 (1993) 951-643-436-3 Terho, Ilkka
sid. Kätketyn haudan arvoitus The Seventh Scroll [#2] SSKK [Otava] 1995 (1995) 951-643-470-3 Terho, Ilkka
sid. Niilin noita The Warlock [#3] SSKK [Otava] 2001 (2002) 951-643-989-6 Terho, Ilkka
nid. Niilin valtias The Quest [#4] 2007 (2008) 978-951-1-23149-3 Seven Rekiaro, Ilkka
nid. Aavikon jumala Desert God [#5] 2014 (2016) 978-952-1-29222-7 Seven Rekiaro, Ilkka
epub Snellman, Anja
[oik. Snellman-Orma, ent. Kauranen]
Äiti ja koira Otava 2002 (2011) 978-951-1-25058-6
epub Rakkauden maanosat Otava 2005 (2010) 978-951-1-25061-8
mp3 Parvekejumalat Otava 2010 (2011) 978-951-1-24990-0 Saisio, Elsa (luk.) ;
mp3 (31) 07:32h
epub Sonja O. kävi täällä WSOY 1981 (2011) 9789510382875
nid. Soininvaara, Taavi Ebola Helsinki [Ratamo #1] Tammi 2000 951-31-3792-9
mp3 2006 (2000) 9789513152277 Tammi Mäkinen, Jarmo (luk.) ;
38 mp3 9h 31min
sid. Inferno.fi [#2] 2001 951-31-2150-X Tammi
sid. Koston komissio [#3] Tammi 2002 951-31-2499-1
sid. Ikuisesti paha [#4] Tammi 2003 951-31-2777-X
sid. Vihan enkeli [#5] Tammi 2004 951-31-3092-4
mp3 Vihan enkeli [#5] Tammi 2004 (2005) 9789513152284 Mäkinen, Jarmo (luk.) ; 60 mp3 11h 23min
mp3 2006 (2000) 9789513152277 Tammi Mäkinen, Jarmo (luk.) ;
38 mp3 9h 31min
nid. Pimeyden ydin [#6] Loisto 2005 952-459-608-3
sid. Marsalkan miekka [#7] Tammi 2006 978-951-31-3711-3
nid. Jumalten sota [#8] Loisto 2007 (2008) 978-952-459-904-7
sid. Toinen peto [#9] 2013 978-951-1-27378-3 Otava
sid. Teräsarkku [#10] Otava 2014 978-951-1-27646-3
sid. Haukka ja kyyhky [#11] Otava 2015 978-951-1-28778-0
cd>mp3 Kriittinen tiheys [Kara #1] Tammi 2009 978-951-31-5093-8 Taisto Oksanen (luk.) ;
cd (14) 16:30h
cd>mp3 Pakonopeus [#2] Otava 2010 9789511248132 Kortelainen Lauri (luk.) ;
cd (12) 13:30h
cd>mp3 Punainen jättiläinen [#3] Otava 2011 9789511258001 Lauri Kortelainen (luk.) ;
cd (11) 13:20h
cd>mp3 Valkoinen kääpiö [#4] Otava 2012 9789511267584 Kari Ketonen (luk.) ;
cd (11) 13:01h
2 sid. Solženitsyn, Aleksandr Ensimmäinen piiri I-II [lyh.] В круге первом [V pervom krugu] SSKK [Tammi] 1968 (1973) 951-643-052-X ;
951-643-051-1
Adrian, Esa
mp3 Sten, Viveca Syvissä vesissä I de lugnaste vatten [Sandhamn #1] WSOY 2008 (2016) 9789510424551 Outi Menna (suom.) ;
Jani Karvinen (luk.) ;
83 mp3 12h 2min
mp3 Sisäpiirissä I den innersta kretsen [Sandhamn #2] WSOY 2009 (2017) 9789510424575 Sirkka-Liisa Sjöblom (suom.) ;
Jani Karvinen (luk.) ;
91 mp3 10h 15min
mp3 Pinnan alla I grunden utan skuld [Sandhamn #3] WSOY 2010 (2017) 9789510424599 Sirkka-Liisa Sjöblom (suom.) ;
Jani Karvinen (luk.) ;
84 mp3 10h 2min
mp3 Sotilaiden salaisuudet I natt är du död [Sandhamn #4] WSOY 2011 (2017) 9789510424605 Sirkka-Liisa Sjöblom (suom.) ;
Jani Karvinen (luk.) ;
106 mp3 11h 11min
mp3 Juhannusmurha I stundens hetta [Sandhamn #5] WSOY 2012 (2016) 9789510422755 Sirkka-Liisa Sjöblom (suom.) ;
Jani Karvinen (luk.) ;
112 mp3 11h 25min
mp3 Ristiaallokossa I farans riktning [Sandhamn #6] WSOY 2013 (2017) 9789510424452 Sirkka-Liisa Sjöblom (suom.) ;
Jani Karvinen (luk.) ;
107 mp3 11h 5min
cd>mp3 Steinbeck, John Hiiriä ja ihmisiä Of Mice and Men Tammi 1937 (2007) 9789513140168 Linturi, Jouko (suom.) ;
Salminen, Esko (luk.) ;
4 cd 04:16h
epub Stenius, Jarkko Nyrkkisankari Like 2015 978-952-01-1324-7
nid. Stevenson, Robert Louis Jekyll ja Hyde ja muita kertomuksia :
Tohtori Jekyllin ja herra Hyden eriskummallinen tapaus ;
Markheim ;
Halvattu Janet ;
Hilpeät miehet ;
Yösija ;
Kohtalokas ovi ;
Falesán ranta
Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde ;
Markheim ;
Thrawn Janet ;
The Merry Men ;
A Lodging for the Night ;
The Sire De Malétroits Door ;
The Beach of Falesá
Basam Books 1877-92 (2001) 952-9842-46-5 Hämeen-Anttila, Virpi (suom. & esipuhe)
cd>mp3 Aarresaari
[a.k.a. Merirosvon testamentti]
Treasure Island WSOY 1883 (2006) 9789510321799 Korpi-Anttila, Hannes (suom.) ;
Svedberg, Lars (luk.) ;
7 CD ≈ 08:32
sid. Stoker, Bram [Abraham] Dracula
[a.k.a. Kammoittava kreivi]
Dracula Otava 1897 (1992) 951-1-12411-0 Laine, Jarkko (suom. & huom.)
sid. Su, Tong
[Tong Zhonggui]
Punainen lyhty Da hong denglong gaogao gua [translit.] WSOY 1990 (1994) 951-0-19272-4 Siikarla, Eva (suom. käännöksestä)
epub Suhonen, Pete Hitlerin kylkiluu WSOY 2012 978-951-0-39524-0
epub Valkoinen joulu WSOY 2013 978-951-0-40237-5
epub Sund, Erik Axl
[Eriksson, Jerker & Axlander Sundquist, Håkan]
Varistyttö Kråkflickan [1/3] Otava 2010 (2014) 9789511279624 Koski, Kari
epub Suni, Jessica Hoito Tammi 2014 978-951-31-8076-8
epub Supinen, Miina Mantelimaa WSOY 2015 978-951-0-41397-5
sid. Susi, Heimo Kentauri Otava 2003 951-1-18957-3
nid. Susi, Pauliina Ruuhkavuosi Tammi 2005 (2009) 978-951-31-4861-4
sid. Sutcliffe, William Elämää etsimässä Are You Experienced? WSOY 1997 (2000) 951-0-24406-6 Tamminen, Leena
sid. Swan, Anni [Manninen] Jänis Vemmelsäären seikkailuja [#1] WSOY [1880-1948] 1969 951-0-24406-6 ? (kuv.) ;
[← J.C. Harris:n 'Uncle Remus' -tarinoiden mukaan]
mp3 Swann, Leonie Murha laitumella : lammasdekkari Glennkill : Ein Schafskrimi Tammi 2005 (2011) 978-951-0-37929-5 Moster, Helen (suom.) ;
Sokka, Sinikka (luk.) ;
mp3 (59) 12:58h
nid. Swift, Jonathan Gulliverin retket
[a.k.a. Gulliverin matkat kaukaisilla mailla]
Travels into Several Remote Nations of the World. In Four Parts. By Lemuel Gulliver […] Tammi 1726 (1904|1999) 951-31-1447-3 Hollo, J.A.
epub Sylf, Samuel [H.] Teoreema : ensimmäinen osa toisesta [novelli] Liekas 2012 9789526671048
sid. Süskind, Patrick Parfyymi : erään murhaajan tarina Das Parfum SSKK [Otava] 1985 (1986) 951-643-246-8 Mannila, Markku
epub Säde, Juhana Maattomat kuninkaat Myllylahti 2014 9789522025913
mp3 Tabet, Sirpa Kissan vuosi CrimeTime 1995 (2014) 9789522892232 Peltonen, Eija (luk.) ;
41 mp3 9h 5min
epub Tamminen, Petri Miehen ikävä [novellikokoelma] Otava (1997) 2011 978-951-1-25532-1
epub Väärä Asenne Otava (2000) 2011 978-951-1-25560-4
epub Muita hyviä ominaisuuksia Otava (2010) 2011 978-951-1-25453-9
nid. Tan, Amy Ilon ja onnen tarinat The Joy Luck Club WSOY 1989 (1999) 951-0-19305-4 Siikarla, Eva
epub Teir, Philip Talvisota . avioliittoromaani Vinterkriget . En äktenskapsroman Otava 2015 (2013) 978-951-1-27182-6 Nikula, Jaana (käsikirjoituksesta)
mp3 Tervo, Jari Layla WSOY 2011 9789510389157 Mäkinen, Jarmo (luk.) ;
Manto, Erja (luk.) ;
10 cd 11h 35min
cd>mp3 Koljatti WSOY 2009 (2010) 9789510356982 Honkanen, Veikko (luk.) ;
34 mp3 12h 20min
mp3 Matriarkka Otava 2016 (2016) 9789511307495 Saarinen, Eero (luk.) ;
53 mp3 15h 17min
mp3 Theils, Lone Kohtalokas merimatka [Sand #1] Pigerne fra Englandsbåden Aula & Co 2015 (2017) 9789527190760 Koski, Kari (suom.) ; Takatalo, Mervi (luk.) ;
41 mp3 13h 3min
mp3 Runoilijan vaimo [Sand #2] Den blå digters kone Aula & Co 2016 (2017) 9789527190920 Koski, Kari (suom.) ; Takatalo, Mervi (luk.) ;
34 mp3 11h 26min
mp3 Thompson, Jim [James] Kylmä kuolema [Vaara #2] Dead of Winter WSOY 2011 978-951-0-37932-5 Lipponen, Tarja (suom.) ;
Manto, Erja (luk.) ;
mp3 (45) 09:55h
mp3 Tiainen, Marja-Leena Alex ja pelon aika [1/3] Tammi 2007 (2006) 9789513152291 Tamminen, Jarkko (luk.) ;
38 mp3 6h 55min
sid. Tiilikka, Elina Punainen mekko Gummerus 2010 978-951-20-8140-0
mp3 Gummerus 2010 (2011) 978-951-20-8899-7 Vuoriranta, Outi (luk.) ;
mp3 (28) 06:12h
epub Timonen, Karoliina Aika mennyt palaa Tammi 2012 978-951-31-6935-0
sid. Tolkien, J[ohn]. R[onald]. R[euel]. Taru sormusten herrasta :
Sormuksen ritarit ;
Kaksi tornia ;
Kuninkaan paluu
The Lord of the Rings :
The Fellowship of the Ring [1-2] ;
The Two Towers [3-4] ;
The Return of the King [5-6]
1936-55 (2001) WSOY 951-0-13208-X Juva, Kersti ;
Pennanen, Eila ;
Pekkanen, Panu (1966 laitoksesta)
sid. Tolstoi, Leo Anna Karenina Анна Каренина 1875-77 (2000) Karisto 951-23-4194-8 Pyykkö, Lea
sid. Topelius, Zach[a]ri[a]s [Kootut teokset VI] :
Jungarin taru ;
Rautakylän vanha paroni ;
Sumutarinoita
WSOY (1996) 951-0-21566-X Setälä, Helmi ;
Krohn, Helmi ;
Jäämaa, Ilmari
sid. Topeliuksen satuaarteet Otava (1998) 951-1-10960-X Vaajakallio, Ulla (kuv.) ;
Lappalainen, Irja
sid. Topeliuksen satuhelmiä WSOY (2006) 978-951-0-32068-6 Lumme, Leena (kuv.) ;
Tarkiainen, Viljo ;
Juva, Valter ;
Jäämaa, Ilmari
epub Trussoni, Danielle Enkelioppi Angelology [#1] Tammi 2010 (2011) 978-951-31-6208-5 Aulanko, Sirkka
epub Tuomainen, Antti Parantaja Like 2015 (2013) 9789520113414
epub Tuomainen, Antti Kaivos Like 2015 9789520113353
epub Turunen, Markku Vaeltaja Gummerus 2012 978-951-20-9079-2
mp3 Tuominen, Pirjo Silkkipunos [#2] Tammi 2012 (2014) 9789513183233 Kirsti Valve (luk.) ;
25 mp3 10h 56min
mp3 Turunen, Heikki Simpauttaja WSOY 2010 (1973) 9789510359501 Saario, Esa (luk.) ;
45 mp3 10h 36min
epub Tuuli, Arna Ystäväpiiri Kvaliti 2011 978-952-6606-00-2
sid. Tuuli, Arna ;
Salmi, Hanna
Bittiviikarit [#1] :
Ensikohtaaminen ;
Matkalla Muistimestarin linnaan ;
Ilkeä Hakkeri-noita ;
Ampeerivirran aalloilla ;
Vaara vaanii Bittimaailmaa ;
Pelastuuko Bittilä?
Kvaliti 2013 978-952-6066-09-5
sid. Bittiviikarit ja Hakkerin unelma [#2] :
Oikosulku ;
Tötteröhatun kallis maksalaatikko ;
Oomi ja Käämi päivänsankareina ;
Hakkeri-noita punoo juonia ;
Kuokkavieras ;
Taasko Vattia tarvitaan? ;
Vasen vai oikea? ;
Kultaakin kalliimpi Vatti-varpunen
Kvaliti 2015 978-952-6066-66-8
nid. Twain, Mark
[Clemens, Samuel Langhorne]
Prinssi ja kerjäläispoika The Prince and the Pauper WSOY 1881 /1975 951-0-06898-5 Varho, Helka
cd>mp3 Tom Sawyerin seikkailut The Adventures of Tom Sawyer [#1] Otava 2007 9789511217978 Laine, Jarkko (suom.) ;
Virmavirta, Antti (luk.) ;
7 CD 8h 30min
cd>mp3 Huckleberry Finnin seikkailut The Adventures of Huckleberry Finn [#2] Otava 2007 9789511221951 Laine, Jarkko (suom.) ;
Virmavirta, Antti (luk.) ;
10 CD 11h 40min
sid. Twelve Hawks, John [alias] [Neljäs piiri :] Matkaaja The Traveler : Book One of The Fourth Realm Otava 2005 (2006) 978-951-1-19883-3 Vilokkinen, Natasha
sid. Pimeä joki The Dark River : Book Two of The Fourth Realm Otava 2007 (2008) 978-951-1-19884-0 Vilokkinen, Natasha
sid. Tyler, Anne Avioliiton lyhyt oppimäärä The Amateur Marriage Otava 2004 (2005) 951-1-19260-4 Drews, Kristiina
sid. Utrio, Kaari [oik. Utrio-Linnilä] Karjalan kruunu SSKK [Tammi] 1987 (1979) 951-643-132-1
cd>mp3 Pappilan neidot Tammi 1977 (2006) 9513137570 Lis Laviola (luk.) ;
6 CD 6h 5 min
epub Oppinut neiti Amanita 2012 9789525330410
sid. Valdés, Zoe La nada cotidiana Arkipäivän mitättömyys WSOY 1998 (1995) 951-0-22150-3 Partanen, Anu
sid. Valtonen, Hilja [Ester] Poikamiestyttö : romaani Otava 1966
epub Valtonen, Jussi Siipien kantamat Tammi 2007 (2014) 978-951-31-8465-0
mp3 He eivät tiedä mitä tekevät Tammi 2014 (2014) 9789513184810 Pitkänen, Jukka (luk.) ;
67 MP3 25h 54min
nid. Van Lustbader, Eric Ninja The Ninja [Ninja Cycle #1] Otava (1980) 1986 951-1-09122-0 Virtanen, Antti
epub VanderMeer, Jeff Hävitys Annihilation [Eteläraja 1/3] Like 2014 (2015) 978-952-01-1310-0 Aula, Niko
epub Vanhatalo, Pauliina Keskivaikea vuosi : muistiinpanoja masennuksesta S&S 2016 978-951-52-3840-5
epub Vann, David Kylmä saari Caribou Island WSOY 2011 (2014) 978-951-0-40834-6 Ruuska, Irmeli
mp3 Varis, Tuula-Liina Rakas WSOY 2002 (2010) 9789510359525 Sella, Seela (luk.) mp3 (38) 9h 11min
sid. Verne, Jules Sukelluslaivalla maapallon ympäri [20.000] Vingt mille lieues sous les mers WSOY [Nuorten toivekirjasto] 1869-70 (1970) Tynni, Martta [lyh. suom.]
cd>mp3 20000 lieues sous les mers WSOY 2008 9789510340714 Martta Tynni (suom.) ;
Jarmo Heikkinen (luk.) ;
10 CD 11h 25min
cd>mp3 Vilén, Seija Pohjan akka BTJ äänikirjat [Avain] (2012) 2013 978-951-692-993-7 Flink, Pinja (luk.)
5 CD 6h 17min
sid. Vimma, Tuomas
[Miettinen, Kusti]
Helsinki 12 [#1] Otava 2004 951-1-19642-1
nid. Toinen : romaani [#2] Seven 2005 (2007) 951-1-20779-2
mp3 Raksa 978-951-20-8896-6 Gummerus 2011 (2012) Jukka Peltola (luk.) ;
mp3 (43) 09:11h
nid. Vuorinen, Juha Juoppohullun päiväkirja [#1] Like [Diktaattori] 1998 (2002) 952-471-080-3 Pastori Kärme (kuv.)
nid. Juoppohullun päiväkirja: Tolppa-apina [#2] Diktaattori 2002 952-5474-00-3 Pastori Kärme (kuv.)
nid. Juoppohullun päiväkirja: Raskausarpia [#3] Diktaattori 2003 952-5474-04-6 Pastori Kärme (kuv.)
nid. Juoppohullun päiväkirja: Vaippaihottuma [#4] Diktaattori 2005 952-5474-11-9 Pastori Kärme (kuv.)
nid. Juoppohullun päiväkirja: Dokumentti [#5] Diktaattori 2016 978-952-5474-67-1 Pastori Kärme (kuv.)
epub Maltan mieleni Diktaattori 2015 978-952-5474-66-4
epub Vuorio, Hannu Aviorikosromaani WSOY 2005 (2010) 978-951-0-37434-4
epub Vänskä, Mia Saattaja Atena 2011 978-951-796-779-2
epub Musta kuu Atena 2012 978-951-796-865-2
epub Valkoinen aura Atena 2014 978-952-300-038-4
epub Wahlsten, Ari Jobikirja [2] Gummerus 2014 978-951-20-9535-3
epub Wahlström, Eva Rajoilla [2] SKS 2014 (2014) 78-952-222-560-3
sid. Walker, Mary Willis Alla kuoriaisen kellarin Under the Beetle's Cellar WSOY 1995 (1998) 951-0-22533-9 Pekkanen, Hilkka
nid. Wallace, Randall Braveheart : taipumaton Braveheart Book Studio 1995 (1995) 951-611-728-7 Nikupaavola, Renne
sid. Waltari, Mika Sinuhe Egyptiläinen : 15 kirjaa lääkäri Sinuhen elämästä
n. 1390-1335 e.Kr.
WSOY 1945
cd>mp3 Johannes Angelos WSOY 1952 (2008) 978-951-0-34371-5 Svedberg, Lars (luk.) ;
17 CD, 20 h
epub Waris, Helena Uniin piirretty polku [1/3] Otava 2009 (2011) 9789511256779
epub Sudenlapset [2/3] Otava 2011 9789511255383
epub Talviverinen [3/3] Otava 2013 9789511271673
epub Watson, S[teven]. J. Kun suljen silmäni Before I Go To Sleep Bazar 2011 (2012) 978-952-279-041-5 Beck, Laura
epub Watson, S[teven]. J. Kaksoiselämä Second Life Bazar 2015 (2015) 978-952-279-275-4 Beck, Laura
nid. Weisberger, Lauren Paholainen pukeutuu Pradaan The Devil wears Prada Loisto 2003 (2007) 978-952-459-661-9 Talvitie, Tiina
sid. Wickström, Mika Vastakarvaan WSOY 2002 951-0-26645-0
mp3 Williams, John Stoner Stoner Otava 1965 (2015) 978-952-279-257-0 McGahern, John (johd.) ;
Rekiaro, Ilkka (suom.) ;
18 MP3 10h 35min
epub Worth, Jennifer Hakekaa kätilö! Call the Midwife : a True Story of the East End in the 1950s [Midwife 1/3] Otava 2002 (2012) 978-951-1-27312-7 Coates, Terri (lääk.tiet. toim.) ;
Tervonen, Eija (suom.)
sid. Wyss, Johann ; Carruth, Jane Robinsonin perhe [kuvitetut klassikot] Swiss family Robinson Artko (1812) 1977 951-95350-3-9 King, Gordon (kuv.) ;
Ivakko, Tuula (suom.)
sid. Winsor, Kathleen Aina vain Amber I-II Forever Amber Tammi (1944) 1960 [9512029251] Salas, Olavi
sid. Yoshikawa, Eiji Musashi Miyamoto Musashi WSOY 1935-39 (1985) 951-0-12665-9 Herranen, Paula (käännöksestä)
nid. Yoshimoto, Banana Kitchen : [novellikokoelma]
Kitchen ;
Täysikuu : Kitchen 2 ;
Moonlight shadow
Kitchin ;
Mangetsu ;
Mūnraito shadō
[translit.]
Seven 1988 (2001) 951-1-17672-2 Nieminen, Kai
mp3 Zander, Joakim Lähiö [2] Orten Tammi 2015 (2016) 9789513191979 Rauhanen, Maija (suom.)
Pitkänen, Jukka (luk.) ; 81 mp3 14h 50min
epub Zevin, Gabrielle Tuulisen saaren kirjakauppias The Storied Life of A. J. Fikry Gummerus 2014 978-951-20-9784-5 Valkonen, Tero
epub Zombie, Rob [oik. Robert Bartleh Cummings] ;
Evenson, B[rian]. K.
Salemin kirous The Lords of Salem Like 2013 (2013) 978-952-01-1004-8 Aaltonen, Einari
nid. Özkan, Serdar Kadonnut ruusu : romaani etsimisestä ja löytämisestä The Missing Rose Minerva 2006 (2010) 978-952-492-349-1 Paju, Päivi
nid. [tuntematon] Avioliiton viisitoista iloa Les Quinze joies de mariage Gummerus ≈1430 (2006) 951-20-6568-1 Kivivuori, Kristiina (käännöksestä)
sid. [tuntematon] Chin Ping Mei : Hsi Menin ja hänen kuuden vaimonsa elämäntarina Jīn Píng Méi [The Plum in the Golden Vase] Gummerus ≈1610 (1966) 951-20-6568-1 Partanen, Jouni (lyh. käännöksistä)
sid. [tuntematon] Tuhannen ja yhden yön satuja [novellikokoelma] Kitab alf laylah wa-laylah [translit.] Gummerus ≈14XX (1999) 951-20-4439-0 Merikoski, K. ;
Koivu, Rudolf (kuv.)

tieto/taitokirjat:

tekijä käännös nimike vuosi isbn / formaatti kustantaja suomentaja
Aalto, Jouni Satukirja : kuka sinut ohjelmoi? 2012 978-952-6673-00-4 nid. BookFellow
Aalto, Satu (toim.) Suuri perinnekirja : suomalaista juhlaperinnettä ennen ja nyt 1999 951-23-3963-3 sid. Karisto Ruoranen, Eppu (kuv.)
Abrahamson, Eric ;
Freedman, David H.
Täydellinen sekasotku : epäjärjestyksen piilevät hyödyt A Perfect Mess : The Hidden Benefits of Disorder 2006 (2008) 978-952-5534-95-5 nid. Basam Books Lahdensuu, Laura
Adams, Fred Elämää multiversumissa Our Living Multiverse: A Book of Genesis in 0+7 Chapters [a.k.a. origins of existence : how life emerged in the universe] 2002 (2004) 952-471-392-6 sid. Like Schoenherr, Ian (kuv.) ;
Mäkelä, J. Pekka (suom.)
Alasalmi, Päivi Loistava yksinhuoltajuus 2011 978-951-20-7904-9 nid. Gummerus
Alberoni, Francesco Rakastuminen Innamoramento e amore 1979 (1989) 951-1-07846-1 sid. Otava Ranta, Ulla ;
Ryömä, Liisa
Ystävyys L'amicizia 1984 (1986) 951-1-09170-0 sid. Otava Buffa, Aira
Erotiikka L'Erotismo 1986 (1988) 951-1-09844-6 sid. Otava Rentola, Kimmo
Kateus Gli invidiosi 1991 (1993) 951-1-12076-X sid. Otava Berger, Martti
Alexander, Eben Totuus taivaasta : tiedemiehen silmiä avaava kuolemanrajakokemus Proof of Heaven : A Neurosurgeon’s Journey into the Afterlife 2012 (2013) 978-951-0-40412-6 epub WSOY Aulanko, Sirkka
Allen, James Ajatuksen voima As a Man Thinketh 1902 (2008) 978-952-5734-15-7 nid. Basam Books Viljakainen, Terhi
Andersen, Heidi ;
Stawreberg, Anna-Maria
Mindfulness vanhemmille Mindfulness för föräldrar 2009 (2014) 978-952-260-243-5 nid. Basam Books Toivanen, Riikka
Arjanne, Tiia Rakkauden viisi vihollista 2014 978-952-282-713-5 epub Tiara Books
Atwood, Margaret Velka ja vaurauden varjopuoli Payback : Debt and the Shadow Side of Wealth 2008 (2009) 978-952-01-0379-8 sid. Like Stenman, Petri
Aulanko, Mari Johdan itseäni : aikaa on, energiaa riittää 1999 (2003) 951-20-5458-2 sid. Gummerus
Aurejärvi-Karjalainen, Anneli Perheen omat juhlat : siviiliseremoniat häistä hautajaisiin 1999 951-0-23761-2 sid. WSOY
Baddeley, Gavin Goth chic : johdatus pimeän puolen estetiikkaan Goth Chic : A Connoisseur's Guide to Dark Culture 2002 (2005) 952-471-503-1 sid. Like Vil, Ike
Barber, Benjamin Jihad vs. McMaailma Jihad vs. McWorld: How Globalism and Tribalism Are Reshaping the World 1995 (2003) 952-471-019-6 nid. Like Kujanpää, Kaisa
Bear Heart ;
Larkin, Molly (toim.)
Äitini tuuli : intiaanitietäjän elämä ja opetukset The Wind is My Mother : The Life and Teachings of a Native American Shaman (1996) 1999 951-20-5343-8 sid. Gummerus Sallamo, Anuirmeli
Beavan, Colin Ekovuosi Manhattanilla No Impact Man 2009 (2010) 978-951-1-22740-3 sid. Otava Takkala, Soili
Bennett, Ray Alisuorittajan manifesti : opas vaatimattomiin saavutuksiin ja hyvään oloon The Underachiever's Manifesto : The Guide to Accomplishing Little and Feeling Great 2006 (2012) 978-952-483-195-6 sid. Sammakko Aava, Sanni
Bergström, Matti Lapsi, viimeinen orjamme Barnet : den sista slaven 1996 (1997) 951-0-21790-5 sid. WSOY Liljamo, Ritva
Billmark, Mats ;
Billmark, Susan
Elä enemmän, stressaa vähemmän Lär dig leva : Mindre stress, mer närvaro 2015 (2016) 978-951-0-41815-4 epub WSOY Uschanov, Tommi
Bloch, Arthur Murphyn kootut lait [yhteisnide] Murphy's Law I-III 1977-91 (2004) 951-20-6707-2 nid. Gummerus Breck, Aslak
Booth, Michael Pohjolan onnelat : Karu totuus Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta (ja Islannistakin) The Almost Nearly Perfect People: The Truth About the Nordic Miracle 2014 (2014) 978-952-291-087-5 nid. Docendo Väänänen, Panu
Cacciatore, Raisa ;
Koiso-Kanttila, Samuli
Pelastakaa pojat! 2011 (2011) 978-952-492-500-6 nid. Minerva
Carr, Allen Stumppaa tähän! [a.k.a. vihdoinkin vapaa tupakasta!] Allen Carr’s Easy Way to Stop Smoking 1985 (2015) 978-952-279-342-3 epub Bazar Kangas, Helinä
Coates, Gene ; Murueta, Jeannette The H2O Diet : How to Eat, Exercise, Drink and Dream 2007 1-4196-7264-9 epub [BookSurge]
Cipolla, Carlo M. Inhimillisen typeryyden peruslait : lyhyt oppimäärä The Basic Laws of Human Stupidity 1976 (2013) 9789524927482 epub Minerva Mäntylä, Leena
Cook, Emma Elämä kuntoon 5:2-metodilla 5:2 Your Life : How the Revolutionary 5:2 Approach Can Transform Your Health, Your Wealth and Your Happiness 2014 (2014) 978-951-0-41013-4 epub WSOY Eräpuro, Annika
Chödrön Ani Pema Pelosta vapauteen : selvitymisopas vaikeina aikoina The Places that Scare You : A Guide to Fearlessness in Difficult Times 2001 (2003) 952-9842-75-9 nid. Basam books Bhutia, Elina
Chögyam Trungpa Rinpoche Henkisen materialismin ylittäminen Cutting Through Spiritual Materialism 1973 (2006) 952-5534-29-4 nid. Basam Books Määttänen, Mika
Coelho, Paulo Valon soturin käsikirja O Manual do guerreiro da luz 1997 (2010) 978-952-5637-50-2 nid. Bazar Pernu, Sanna
Cox, Jim Ytimekäs opas talouteen The Concise Guide to Economics 1995 (2013) 978-952-67999-2-6 epub Credentum Kajander, Petri
Dalai Lama
XIV [Tenzin Gyatso]
Onnellisuuden taito : elämän opaskirja The Art of Happiness : A Handbook For Living 1998 (2002) 952-459-090-5 nid. Loisto Cutler, Howard C. (toim.) ;
Saarikoski, Tuula (suom.)
Avosydämin An Open Heart 2001 (2003) 952-459-322-X nid. Loisto Vreeland, Nicholas (toim.) ;
Ketola, Veli-Pekka (suom.)
Sydämeni neuvoja Conseils de couer 2001 (2004) 951-9107-24-X sid. Bazar Kustannus Ricard, Matthieu ;
Bruyat, Christian (toim.) ;
Hämeen-Anttila, Virpi (suom.)
Darwin, Charles Lajien synty On the Origin of Species 1859 (2009) 978-951-23-2446-0 sid. Karisto Koskimies, A. R.
De Mello, Anthony Havahtuminen Awareness 1990 (2009) 978-952-471-979-7 nid. Like Stroud, J. Francis (toim.) ;
Rissanen, Vuokko (suom.)
Katseleminen : mietiskelyä Ignatius de Loyolan hengellisten harjoitusten äärellä Seek God Everywhere : Reflections On The Spiritual Exercises of St. Ignatius 2010 (2011) 978-951-0-37155-8 sid. Johnny Kniga Heinimäki, Jaakko
Dickie, John Cosa Nostra : Sisilian mafian historia Cosa Nostra : A History of the Sicilian Mafia 2004 (2014) 978-951-20-8374-9 nid. Gummerus Jakobson, Ruth
Dobelli, Rolf Selkeän ajattelun taito Die Kunst des klaren Denkens : 52 Denkfehler, die Sie besser anderen überlassen [I] 2011 (2013) 978-952-5557-54-1 ebook HS Kirjat Ahtiainen, Ilkka ;
Sainio, Juha
Druckerman, Pamela Kuinka kasvattaa bébé : vanhemmuus Pariisin malliin Bringing Up Bébé : One American Mother Discovers the Wisdom of French Parenting 2012 (2013) 978-952-234-160-0 nid. Siltala Vartia, Terhi
Dröscher, Vitus B. Pesän lämpö : kuinka eläimet ratkovat perhepulmiaan Nestwärme, wie Tiere Familienprobleme lösen 1982 (1984) 951-26-2583-0 sid. Karisto Pöyhönen, Otto
Dyer, Wayne W. Hyväksy itsesi : uskalla elää! Your Erroneous Zones: Step-by-Step Advice for Escaping the Trap of Negative Thinking and Taking Control of Your Life 1976 (1978) 951-1-04411-7 sid. Otava Rutanen, Mirja
Ehrenreich, Barbara Nälkäpalkalla Nickel and Dimed: On (Not) Getting By in America 2001 (2003) 951-0-27908-0 sid. WSOY Tamminen, Leena
Ehrhardt, Ute Kiltit tytöt pääsevät taivaaseen, tuhmat tytöt mihin vain Gute Mädchen kommen in den Himmel, böse überall hin 1994 (2000) 951-0-24052-4 nid. WSOY Meripirtti, Anja
Einon, Dorothy Kehittyvä ja onnellinen lapsi Learning Early 1998 (1999) 951-35-6526-2 sid. Weilin+Göös Tanner, Kirsi
Elkington, John ;
Hailes, Julia
Pallo hallussa : vihreän elämän opas Manual 2000 : Life Choices for the Future You Want 1998 (2000) 951-0-23424-9 nid. WSOY Kilpeläinen, Auli ;
Lappalainen, Iiris ;
Meripirtti, Anja (suom. & sov.)
Enoranta, Teija [a.k.a Shabad Deep Kaur] Japji Sahib : mielen joogaa (2015) 97895131863400 epub Tammi
Eväsoja, Minna Melkein geisha : hurmaava ja hullu Japani 2016 9789512403233 epub Gummerus
Eväsoja, Minna (toim.) Itämainen estetiikka 2016 (2011) 9789524957199 pdf/epub Gaudeamus
Ewing Duncan, David Kalenteri : ihmiskunnan historiallinen taistelu todellisen ja tarkan vuoden määrittämisestä Calender : Humanity's Epic Struggle to Determine a True and Accurate Year 1998 (1999) 951-0-23645-4 sid. WSOY Kinnunen, Matti
Fantoni, Barry Kiinalainen horoskooppi Chinese horoscopes (1991?) 951-23-2807-0 sid. Karisto Jaatinen, Kaarina
Farnè, Mario ;
Sebellico, Andreina ;
Antonelli, Ferruccio ;
Miotto, Antonio
Tunne itsesi, ymmärrä muita : elämän psykologiaa Psicologia e vita : Come conoscere se stessi e gli altri 1985 (1987) 951-9079-71-8 sid. Reader's Digest Ristoja, Aulikki (toim.)
Fink, David Harold Hermojen hallinta Release from nervous tension (1943) 1982 — sid. Tammi Häkli, Pekka
Ford, Debbie Tunnista varjosi, tunne itsesi The Dark Side of the Light Chasers 1998 (2002) 952-5231-20-8 sid. Gummerus Metsovuori, Riitta
Friedman, Thomas L. Globalisaatio : uhka vai unelma? The Lexus and the Olive Tree 1999 (2000) 951-1-16477-5 sid. Otava Tillman, Maarit
Litteä maailma : 2000-luvun lyhyt historia The World Is Flat : A Brief History of the Twenty-first Century [Updated & Expanded] 2005 (2007) 978-951-1-21586-8 sid. Otava Rekiaro, Ilkka
Furman, Ben Ei koskaan liian myöhäistä saada onnellinen lapsuus 1997 (1999) 951-0-21980-0 sid. WSOY
Gessen, Masha Kasvoton mies : Vladimir Putinin nousu Venäjän valtiaaksi The Man Without a Face : The Unlikely Rise of Vladimir Putin 2012 978-951-1-26733-1 epub Tammi Kinnunen, Matti
Gladwell, Malcolm Leimahduspiste The Tipping Point: How Little Things Can Make a Big Difference 2000 (2007) 978-951-20-7158-6 sid. Ajatus Hammarsten, Heidi
Kuka menestyy ja miksi? Outliers : The Story of Success 2008 (2010) 978-951-0-36941-8 sid. Docendo Häkkinen, Carla-Rose
Glover, Jonathan Ihmisyys : 1900-luvun moraalihistoria Humanity 1999 (2010) 978-952-01-0590-7 nid. Like Stenman, Petri
Goldstein, Elisha Mindfulness Meditations for the Troubled Sleeper : Quick Exercises to Calm Your Mind 2012 978-1-4516-8399-8 epub Atria Books
Grandell, Ronnie Itsemyötätunto 2015 9789513186364 epub Tammi
Gustafsberg, Jutta ;
Tanskanen, Elina (toim.)
Jutan voimakirja 2015 (2017) 9789510426586 mp3 WSOY Aakkula, Katja (luk.) ; 23 mp3 2h 54min
Haarala, Piia (toim.) Vauvan varjo : kokemuksia synnytyksenjälkeisestä masennuksesta 2006 951-607-304-2 sid. Kirjapaja
Haastola, Niina Ontuen helvettiin eli kunnon kansalaisten jumalaton elämä ja sen diskursiiviset käytännöt 2011 978-952-498-514-7 nid. Books on Demand
Haavisto, Maija Hankala potilas vai hankala sairaus : tietoa huonosti tunnetuista pitkäaikaissairauksista 2012 978-951-792-555-6 epub Finn Lectura
Hakala,Juha T. Luova laiskuus : anna ideoille siivet 2013 978-951-20-9406-6 epub Gummerus
Hakkarainen, Jani ;
Hartimo, Mirja ;
Virta, Jaana (toim.)
Muisti 2014 978-951-44-9372-0 ebook/pdf Suomen Yliopistopaino Oy
Hannula, Milla Maassa maan tavalla : maahanmuuttokritiikin lyhyt historia 2011 978-951-1-25487-4 epub Otava
Hapuli, Minttu Selibaattipäiväkirjat 2006 (2007) 978-952-459-796-8 nid. Loisto
Harakka, Timo Suuri kiristys : tie ulos eurokriisistä 2014 9789515233837 epub Schildts & Söderströms
Hardwick, Neil Hullun lailla I'm Still Here : An Unsuccessful Suicide Note 1999 951-1-15127-4 sid. Otava Lindholm, Juhani
Harford, Tim Elämän logiikka : järkevä selitys järjenvastaiselta tuntuvalla maailmalle The Logic Of Life: Uncovering the New Economics of Everything 2008 (2009) 978-952-5613-77-3 sid. Nemo Möttölä, Matias
Harisalo, Risto ; Miettinen, Ensio Hyvinvointivaltio : houkutteleva lupaus vai karvas pettymys 2004 951-44-6122-3 ebook/pdf Tampere University Press
Havard, Alexandre Hyvejohtajuus Virtuous Leadership : An Agenda for Personal Excellence 2007 (2011) 978-952-92-9633-0 nid. Providentia Lepojärvi, Jason
Hawking, Stephen W. ;
Mlodinow, Leonard
Ajan lyhyempi historia
[← Ajan lyhyt historia : alkuräjähdyksestä mustiin aukkoihin]
A Briefer History of Time 2005 (2008) 978-951-0-33523-9 sid. WSOY Hokkanen, Arja
Hayman, Suzie Sinun, minun, meidän : opas uusperheille The Relate Guide to Second Families : Living Successfully with Other People's Children 1997 (1999) 951-20-5436-1 sid. Gummerus Tanner, Kirsi
Hazlitt, Henry Talous yhdeltä istumalta
[← Frédéric Bastiat : Näkyvä ja näkymätön]
Economics in One Lesson 1946 (2011) 978-951-31-6248-1 epub Credentum Kajander, Petri
Heikkinen, Henri ; Vesala, Antti Elämää hyvinvointivaltiossa 2014 (2013) 9789522827111 epub CRE8 Oy
Heinimäki, Jaakko Seitsemän syntiä : sisäisen sankarivainajan sielunavaus 1999 (2007) 978-952-01-0069-8 nid. Like
Hellsten, Tommy Vanhemmuus : vastuullista vallankäyttöä 1999 (2003) 951-607-016-7 nid. Kirjapaja
Herrigel, Eugen Zen ja jousella ampumisen taito Zen in der Kunst des Bogenschiessens 1948 (1999) 952-9586-68-X sid. Unio Mystica Sipola, Margareta
Hillis, Marjorie Elä yksin ja nauti : klassikko-opas yksineläjälle Live Alone and Like It : The Classic Guide for the Single Woman 1936 (2009) 978-951-37-5319-1 sid. Edita Pineles, Cipé (kuv.) ;
Hyypiä, Mari (suom.)
Hintsa, Aki ;
Saari, Oskari (toim.)
Aki Hintsa : voittamisen anatomia The Core : Better Life, Better Performance 2015 9789510410516 epub WSOY
Hodgkinson, Tom Vapauden ylistys How to Be Free 2006 (2007) 978-952-5534-66-5 sid. Basam Books Saarinen, Osmo
Joutilaat vanhemmat The Idle Parent : Why Laid-Back Parents Raise Happier and Healthier Kids 2009 (2009) 978-952-5734-48-5 sid. Basam Books Muurinen, Mirja
Hoffman, Abbie Varasta tämä kirja Steal This Book 1971 (2007) 978-951-0-32914-6 nid. Johnny Kniga Sutinen, Ville
Honoré, Carl Perhe paineessa? : manifesti riittävän vanhemmuuden puolesta Under Pressure : Rescuing Our Children from the Culture of Hyper-Parenting 2008 (2010) 978-952-5637-08-3 nid. Bazar Sjelvgren, Tiina
Hoppu, Kalle (toim.) Suomalaisen lapsiperheen lääkärikirja 1993 (2005) 951-0-20906-6 sid. WSOY
Hughes, Josh Amatore Punk shui : kodinsisustusta anarkisteille Punk Shui : Home Design for Anarchists 2006 (2007) 978-951-20-7355-9 nid. Ajatus kirjat Ruskoaho, Ilona
Huovinen, Maarit ;
Leino, Ulla
Suomen terveellisin kirja 2000 951-0-24584-4 sid. WSOY
Isohanni, Susanna ;
Taskinen, Mikko
Paremmaksi tyypiksi paremmassa työelämässä : kehityskirja 2014 9789522827104 ebook/pdf [Mikko Taskinen]
Jaakkola, Kaisa Hyvän olon hormonidieetti 2016 978-951-31-8877-1 epub Tammi
Jackson, Paul Origami Handbook 2008 978-1-84804-012-0 sid. Grange
Jakobson, Linda ;
Sarvimäki, Marja
Perinteen taika : nykyaika Kiinassa, Etelä-Koreassa ja Japanissa 2001 951-0-25549-1 sid. WSOY
Jalasvuori, Matti Virus : elämän synnyttäjä, kuoleman kylväjä, ajatusten tartuttaja 2015 9789522912084 epub Docendo
Janhunen, Kristiina ;
Oulasmaa, Minna (toim.)
Äidin kielletyt tunteet 2008 978-951-9450-93-3 nid. Väestöliitto Penna, Osma (kuv.)
Jantunen, Saara Infosota 2015 9789511294924 epub Otava
[Joensuun kaupunki] (toim.) Joensuun kaupunki 1848-1948 : satavuotis-muistojulkaisu 1949 – nid. [Joensuun kaupunki]
Joutsenniemi, Kaisla ;
Korkeila, Jyrki ;
Oksanen, Jorma ;
Sailas, Eila
Irti häpeäleimasta 2011 (2014) 978-951-655-100-8 epub Duodecim
Juusola, Mervi Vahvaksi rakastetut lapset 2011 978-951-1-25489-8 epub Otava
Levottomat aivot : ADHD ja Asperger vahvuuksina 2012 978-951-1-26862-8 epub Otava
Juvonen, Jaana ;
Simonen, Jaana ;
Kuronen, Aira
Vanhan Tohmajärven historia 1990 952-90-2325-1 sid. [Tohmajärvi-seura]
Järvilehto, Lauri Tee itsestäsi mestariajattelija 2015 9789513167530 epub Tammi
Kabat-Zinn, Myla ; Kabat-Zinn, Jon Jokapäiväiset ilonaiheet : vanhemmuus ja tietoinen läsnäolo Everyday blessings : The Inner Work of Mindful Parenting 1997 (2011) 978-952-5734-88-1 nid. Basam Books Korhonen, Jussi
Kajander, Petri Otteita todellisuudesta Fragments of Reality : Daily Entries of Lived Life 2009 (2013) 9789526799902 epub Credentum
Kallio, Maaret Lujasti lempeä 2016 9789510425961 mp3 WSOY
Kannisto, Päivi Elämäni nomadina : irtolaisia, seikkailijoita ja elämäntapamatkaajia 2012 978-951-796-869-0 epub Atena
Vapaana elämisen taito 2014 978-952-300-023-0 epub Atena
Kannisto, Päivi ;
Kannisto, Santeri
La Habanera : matkalla oravanpyörästä onnenpyörään, 3. korjattu painos 2005, 2008 — ebook/pdf [Päivi Kannisto]
Onnelliset yhdessä : parisuhdekirja 2009 978–952–92–6677–7 ebook/pdf [Päivi Kannisto]
Kapuściński, Ryszard Imperiumi Imperium 1993 (2004) 952-471-075-7 nid. Like Kärkkäinen, Tapani
Eebenpuu Heban 1998 (2007) 978-952-01-0043-8 nid. Like Kärkkäinen, Tapani
Karilas, Yrjö (toim.) Antero Vipunen : arvoitusten ja ongelmien, leikkien ja pelien sekä eri harrastelualojen pikkujättiläinen 1950 (1982) 951-0-12177-0 sid. WSOY
Karvinen, Liisa Riisiä tiskin alta : tarinoita nousevan auringon maasta 2012 (2014) 978-951-20-9670-1 nid. Gummerus
Kazantzakis, Nikos Askeesi Askitiki [translit.] 1945 (1997) 952-9586-54-X sid. Unio Mystica Saksa, Sirkka
Keltikangas-Järvinen, Liisa Temperamentti, stressi ja elämänhallinta 2008 (2011) 978-951-0-38370-4 epub WSOY
Kipnis, Laura Avioliiton ansa Against Love : A Polemic 2003 (2005) 952-471-504-X sid. Like Laaksonen, Liisa
Kirschner, Josef Egoistin käsikirja : ohjeita elämää varten ? ? (2001) 951-98451-3-5 nid. Rasalas Heikkilä, Maarit
Kivelä, Marjut Matka Karjalaan 1983 951-99454-3-1 sid. Karjalainen Nuorisoliitto
Kivimäki, Ville Murtuneet mielet : taistelu suomalaissotilaiden hermoista 1939–1945 2013 978-951-0-39792-3 epub WSOY
Klein, Naomi No logo : tähtäimessä brändivaltiaat No Logo: Taking Aim at the Brand Bullies 2000 (2003) 952-459-252-5 nid. WSOY Laaksonen, Liisa ;
Tillman, Maarit
Klemola, Timo Taidon filosofia, filosofin taito 2004 951-44-6034-0 ebook/pdf Tampere University Press
Kniivilä, Kalle Putinin väkeä : Venäjän hiljainen enemmistö Putins folk : Rysslands tysta majoritet 2014 978-952-264-346-9 epub Into Kustannus
Koivunen, Tapani Amerikkalainen painajainen : vuoteni USA:n vankiloissa 2015 978-952-300-138-1 epub Atena Kyöstiö, Kauko (kartta)
Kondo, Marie KonMari : siivouksen elämänmullistava taika Jinsei ga Tokimeku Katazuke no Maho [#1] 2011 (2015) 978-952-279-255-6 epub Bazar Rekiaro, Päivi (suom. käännöksestä)
Kopomaa, Timo Leppoistamisen tekniikat [pamfletti] 2009 978-952-5675-47-4 epub Into Kustannus
Kortesuo, Katleena ;
Vainio, Olli-Pekka
Diktaattorin käsikirja : tavoitteena maailmanherruus 2013 978-952-14-2028-3 epub Talentum
Koski, Tapio Juoksemisen filosofia : kestävyysjuoksun monet ulottuvuudet 2005 951-44-6393-5 ebook/pdf Tampere University Press
Kotakallio, Juho Hänen majesteettinsa agentit : brittitiedustelu Suomessa 1918-1941 2014 9789523000476 epub/pdf Atena
Kristeri, Irene Tule lähelle, mene pois : rakkaus ja riippuvuus parisuhteessa 1997 (2012) 978-952-247-349-3 nid. Kirjapaja
Kunnas, Tarmo Fasismin lumous : eurooppalainen älymystö Mussolinin ja Hitlerin politiikan tukijana 2013 978-951-796-934-5 epub Atena
Kuusela, Sami Hupparihörhö ja bisnesmies : opas startup-kulttuurin ymmärtämiseen [pamfletti] 2013 978-951-628-584-2 epub Taloustieto Oy
Kylliäinen, Antti Paksunahkaisuudesta suurisieluisuuteen : hyveet työssä ja elämässä 2012 978-951-1-26821-5 epub Otava
Laajarinne, Jukka Leikkiminen kielletty! : kontrolliyhteiskunnan lapset 2011 (2011) 978-951-796-777-8 epub Atena
Lachman, Gary Valentine Tajunnan alkemistit : kuusikymmenluvun mystiikka ja Vesimiehen ajan pimeä puoli Turn Off Your Mind: The Mystic Sixties and the Dark Side of the Age of Aquarius 2001 (2003) 952-471-207-5 sid. Like Vil, Ike
Laitinen, Jorma Syyllisyys 2007 978-951-607-565-8 sid. Kirjapaja
Lappalainen, Markku Miksi aivot sanovat ei : opi uusi tapa ajatella 2015 9789523121423 epub Minerva
Larssen, Erik Bertrand Paras Bli best med mental trening [#1] 2014 978-952-279-219-8 epub Bazar Kivelä, Päivi
Helvetinviikko : 7 päivää jotka muuttavat elämäsi Helvetesuka [#2] 2015 978-952-279-271-6 epub Bazar Kivelä, Päivi
Laotse [a.k.a. Laozi] Tao-te-king [a.k.a. Tao te ching] : kirja taon toteutumisesta
[tark. käännös]
Dàodéjīng [translit.] ≈600 eaa. (2013) 978-952-260-166-7 nid. Basam Books Nieminen, Pertti ;
Nieminen, Kai (suom.)
Lassila, Sirkka Uusi käytöksen kultainen kirja : hyvät tavat, luonteva käytös 1998 951-0-21610-0 sid. WSOY
Lehtonen, Hanna Väsynyt äiti : apua uupumukseen ja unettomuuteen 2016 9789523302075 epub Books on Demand
Leith, William Pohjaton nälkä : syöpön tunnustuksia The Hungry Years 2005 (2006) 951-31-3028-2 sid. Tammi Tanner, Henry
Leppälahti, Merja Vahvaa väkeä : kotimaisia uskomus- ja fantasiaolentoja 2012 978-951-792-534-1 epub Finn Lectura
Leppänen, Seija Kävelevä sisällissota 1999 951-619-314-5 sid. Uusi tie
Levitt, Steven D. ;
Dubner, Stephen J.
Outoustalous : taloustieteilijä tutkii kaiken näkymätöntä puolta Freakonomics: A Rogue Economist Explores the Hidden Side of Everything 2005 (2006) 952-5592-43-X sid. Readme Renko, Riikka
Lidman, Satu Häpeä! : nöyryyttämisen ja häpeämisen jäljillä 2011 978-951-796-720-4 sid. Atena
Lievonen, Jorma Työ, tieto ja tasa-arvo ihmisen ja instituutioiden evoluutiossa 2010 978-952-5675-84-9 epub Into Kustannus
Lin, Yutang Maallinen onni The Importance of Living 1937 (1984) 951-0-12271-8 sid. WSOY Saarikivi, Sakari
Lipponen, Ulla (toim.) Siistiä sisätyötä : kopiohuumoria 1989 951-717-571-X nid. Suomalaisen Kirjallisuuden Seura
Lundberg, Tom Elämäntaidon käsikirja 2014 978-952-4928-87-8 epub Minerva
Luyendijk, Joris Rahan ruhtinaat : matka pankkiirien suljettuun maailmaan Dit kan niet waar zijn 2015 (2016) 978-952-300-220-3 epub Atena Janatuinen, Mari
Lynch, Wayne Maailman pingviinit Penguins of the World 2007 (2008) 978-952-220-024-2 sid. Readme Ketola, Veli-Pekka
Lähteenoksa, Meri Viisas arki : opas yhteisöllisyyteen [pamfletti] 2008 978-952-5675-43-6 epub Into Kustannus
Machiavelli, Niccolò Ruhtinas Il Principe 1532 (1918) — epub Arvi A. Karisto Kallio, O.A.
Malinen, Ben Häpeän monet kasvot 2005 951-607-220-8 nid. Kirjapaja
Manninen, Katri Minä onnistun : kuuntele kehoasi, tunne itsesi 2010 9789512084555 epub Gummerus
Martela, Frank Tahdonvoiman käyttöohje : 20 työkalua, joilla saat asioita aikaan 2013 978-951-31-7467-5 epub Tammi
Matilainen, Tuulia Lapsi elää rutiineista : helppo ja hyvä arki 2008 978-951-20-7814-1 sid. Gummerus
Mattila, Antti S. Näkökulman vaihtamisen taito 2006 (2011) 978-951-0-38698-9 epub WSOY
Miyamoto, Musashi Maa, vesi, tuli, tuuli ja tyhjyys Go Rin No Sho [translit.] ≈1645 (2002) 951-1-07526-8 nid. Otava Lahdenperä, Samppa (suom. käännöksestä) ;
Harris, Victor (esipuhe)
Moosbach, Martin Feng Shui : tie harmoniseen asumiseen Feng Shui : Der harmonische Weg 2007 (2010) 978-3-8331-5980-0 nid. Tandem Verlag [7Hill] Jussila, Tiina ;
Berner, Elisabet ;
Katajainen, Ritva
Morris, Desmond Alaston apina : eläintieteilijän tutkimus eläimestä nimeltä ihminen The Naked Ape: A Zoologist's Study of the Human Animal 1967 (1969) — sid. SSKK [Otava] Leikola, Anto
Ihmisten eläintarha The Human Zoo 1969 (1969) — sid. Otava Järvenpää, Heidi
Eleet kertovat, ilmeet puhuvat Manwatching : A Field Guide to Human Behavior 1977 (1977) 951-1-04538-5 sid. Otava Mattila, Raija
Eläin nimeltä ihminen : henkilökohtainen näkemys ihmislajista The Human Animal 1994 (?) 951-20-4600-8 sid. Gummerus Holopainen, Tiina
Mies ja nainen : olemmeko erilaisia? The Human Sexes: A Natural History of Man and Woman 1997 (?) 951-0-22631-9 sid. WSOY Nummi, Outi
Mosley, Michael ;
Spencer, Mimi
5:2 -dieetti : syö, paastoa ja elä pidempään The FastDiet : Lose Weight, Stay Healthy, and Live Longer with the Simple Secret of Intermittent Fasting 2013 978-951-0-40404-1 epub WSOY Valta, Tuulikki ;
Yli-Knuuttila, Jenna (suom.)
Myllärniemi, Jorma Mieheksi ilman isää 2010 978-952-247-107-9 sid. Kirjapaja
Naish, John Riittää jo : irti maailmasta, jossa kaikkea on ihan liikaa Enough: Breaking Free from the World of More 2008 (2009) 978-951-796-563-7 sid. Atena Naski, Heli
Nemtsov, Boris ;
Milov, Vladimir
Putinismi ja Venäjän rappio [pamfletti] [päiv. & toim.] ? (2009) 978-952-5675-56-6 epub Into Kustannus Lönnqvist, Anu (suom.)
Nikula Raimo A. Astrologian ihmiskuva 1987 (1992) 951-23-2696-5 sid. Karisto
Nitobé, Inazo Bushido, Japanin sielu : esitys japanilaisesta ajattelusta Bushido: The Soul of Japan 1899 (1942) — sid. WSOY Manninen, Antero (suom. 1935 laitoksesta)
Näre, Sari Julkisuudesta ja intimiteetistä 2005 951-607-143-0 sid. Kirjapaja
Ojala, Kari Irti tavarasta 2009 978-952-99593-9-6 sid. Etukeno
Ojanen, Eero Tien filosofia 2006 951-607-309-3 sid. Kirjapaja
Ojanen, Markku Murra onnellisuuden esteet 2013 978-952-492-752-9 epub Minerva
Ollila, Maija-Riitta Lauman valta [2] 2008 978-951-37-5282-8 sid. Edita
Osho Zen : perimmäinen totuus [kaksi lukua] [Talks on] Zen : The First Principle 1979 (1997) 952-9586-49-3 sid. Unio Mystica Turpeinen, Tuija
Palmer, Martin Taolaisuus The Elements of Taoism 1991 (1998) 951-31-0957-7 sid. Tammi Saarikoski, Tuula
Palo, Jorma Jorma Palon lääkärikirja [uudistettu laitos] 1998 951-0-22895-8 sid. WSOY Kukkonen, Erkki ;
Hilpo, Seppo (kuv.)
Parrinder, Geoffrey Elävät maailmanuskonnot [Jokamiehen korkeakoulu:] The Faiths of Mankind : A Guide to The World's Living Religions 1964 (1969) — nid. Otava Rutanen, Mirja
Quart, Alissa Brändätyt : ostetaan ja myydään nuoria Branded : The Buying and Selling of Teenagers 2003 952-471-121-4 nid. Like Juvala, Taina
Rantala, Janna Äiti, älä tottele! (kaiken maailman kasvatusoppaita) 2014 978-951-20-9556-8 epub Gummerus
Parintaju : parisuhde lapsiperheessä 2016 978-951-24-0326-4 epub Gummerus
Rifkin, Jeremy Biotekniikan aika : geenin valjastaminen ja uuden maailman luominen The Biotech Century : Harnessing the Gene and Remaking the World 1998 (1999) 951-1-15987-9 nid. Otava Somersalo, Susanne
Ross, Campbell ; Streeter, Carole Sanderson Rakkaudesta riiviöön : miten kohtaan lapseni kiukun? Kids in Danger : Training Your Child to Tame the Destructive Power of Anger 1995 (1998) 951-888-255-X sid. PerusSanoma ?
Rothbard, Murray N. Mitä on raha? [a.k.a. Mitä valtio on tehnyt rahallemme?] What Has Government Done to Our Money? 1963 (2013) 978-952-67999-3-3 epub Credentum Kajander, Petri
Rothman, Barbara Katz Ei yksin geeneistä : matkaopas rodun, normaaliuden ja sikiämisen genomiikkaan The Book of Life: A Personal and Ethical Guide to Race, Normality and the Implications of the Human Geome Project 2001 (2003) 951-768-111-9 sid. Vastapaino Haapala, Olli
Räikkä, Juha Itsepetoksen filosofia 2005 951-0-30142-6 nid. WSOY
Yksityisyyden filosofia 2007 978-951-0-32448-6 nid. WSOY
Räisänen, Heikki Mitä varhaiset kristityt uskoivat 2011 978-951-0-38761-0 epub WSOY
Saanila, Jutta Kehon viisaus : opi kuuntelemaan itseäsi 2014 978-952-492-892-2 epub Minerva
Saarinen, Saana ;
Westerlund, Anna
Näin selviydyt vaihdevuosista 2011 (2014) 978-951-655-115-2 epub Duodecim
Sandberg, Sheryl ;
Scovell, Nell
Lean in : naiset ja menestymisen tahto Lean In : Women, Work, and the Will to Lead 2013 978-951-0-39908-8 epub WSOY Paronen, Sini (suom.) ;
Vepsäläinen, Anni (esipuhe)
Sangharakshita (transl.) Dhammapada : totuuden tie Dhammapara : The Way of Truth ≈300 eaa. (2006) 952-471-761-1 nid. Like Porceddu, Lauri
Sarasvuo, Jari Sisäinen sankari 1996 951-0-21244-X sid. WSOY Porceddu, Lauri
Saviano, Roberto Gomorra : mafian valtakunta Gomorra : Viaggio nell'impero economico e nel sogno di dominio della camorra 2006 (2009) 978-952-459-987-0 nid. Loisto [WSOY] Heino, Hannimari
Schlosser, Eric Pikaruokakansa : tarina amerikkalaisen aterian maailmanvalloituksesta Fast Food Nation : What the All-American Meal is Doing to the World 2002 951-0-27077-6 nid. WSOY Tillman, Maarit
Schwanitz, Dietrich Sivistyksen käsikirja : kaikki, mikä tulee tietää Bildung : Alles, was man wissen muß [1] 1999 (2003) 951-20-6356-5 sid. Ajatus Kirjat Virkkunen, Riitta (suom. toim.)
Schönburg, Alexander von Tyylikkään köyhäilyn taito Die Kunst des stilvollen Verarmens : Wie man ohne Geld reich wird 2005 (2009) 978-951-796-612-2 nid. Atena Nylander, Raija
Setälä, Päivi Antiikin nainen 1993 (2005) 951-1-12613-X sid. Otava
Shingler, Noora Marjoja & maskaraa : kuinka hylkäsin turhat ruoka- ja kosmetiikkakemikaalit 2014 9789523000537 epub Atena
Shoshanna, Brenda Zen ja rakastumisen taito Zen and the Art of Falling in Love 2003 952-9842-94-5 nid. Basam Books Bhutia, Elina
Siikala, Anna-Leena Itämerensuomalaisten mytologia 2012 978-952-222-503-0 epub Suomalaisen Kirjallisuuden Seura
Silfverberg, Anu Äitikortti : kirjoituksia lisääntymisestä 2013 (2015) 978-951-851-692-0 epub Teos
Silfverberg, Anu ; Nousiainen, Reetta Ilmaista työtä tarjolla [Long Play #44] 2016 978-952-6686-47-9 epub Long Play Media
Silver, Lee M. Geenit ja kloonit : uljas uusi paratiisi? Remaking Eden : Cloning and Beyond in a Brave New World 1997 (1998) 951-0-22956-3 sid. WSOY Varteva, Risto
Smedslund, Hilkka Ikebana : japanilainen kukka-asettelutaide 1965 — sid. WSOY
Snelling, John Buddhalaisuus The Elements of Buddhism 1990 (1996) 951-31-0669-1 sid. Tammi Saarikoski, Tuula
Sogyal Rinpoche ;
Gaffney, Patrick ;
Harvey, Andrew (toim.)
Tiibetiläinen kirja elämästä ja kuolemasta The Tibetan Book of Living and Dying 1992 (2002) 951-1-17376-6 nid. Seven Saarikoski, Tuula
Solomon, Andrew Keskipäivän demoni : masennuksen atlas The Noonday Demon: An Atlas of Depression 2001 (2002) 951-31-1327-2 sid. Tammi Schroderus, Arto
Spock, Benjamin Lastenhoitokirja [supistettu laitos] Baby and Child Care 1945/1974 951-1-01353-X sid. Otava [Kodin käsikirjasto] Rutanen, Mirja
Stein, Hannes Vihdoinkin eroon ajattelusta! : käsikirja ylirasittuneille älyköille Endlich Nichtdenker! : Handbuch für den überforderten Intellektuellen 2004 (2005) 951-796-393-9 sid. Atena Nylander, Raija
Stenius, Yrsa Totuudesta ja valheesta Lögnens olidliga lätthet 2004 951-607-031-0 sid. Kirjapaja Hannula, Risto (käsikirjoituksesta)
Stevens, José Kesytä lohikäärmeesi : pelkoihin perustuvien käytösmallien muuntaminen voimaksi Transforming Your Dragons : How to Turn Fear Patterns into Personal Power 1994 (2004) 952-5231-22-4 nid. Michael Kirjat Alexandersson, Riitta Liisa
Sumari, Anni
(toim.)
Óðinnin ratsu : skandinaaviset jumaltarut (← Edda) 2007 (2009) 978-952-01-0286-9 nid. Like
Sunzi [Sun Tzu] Sodankäynnin taito Sun Tzu Bing Fa [translit.] ≈500 eaa. (2005) 978-951-662-956-1 nid. Gaudeamus Nojonen, Matti (suom. & toim.)
Suvorov, Aleksander ;
Salomaa, Markku ;
Ruusunen, Aimo (toim.)
Voittamisen taito : venäläisen sotataidon klassikko Nauka pobeždat [translit.] 1795-1806 (2015) 978-952-291-174-2 sid. Docendo Salomaa ; Ruusunen (suom. & toim.)
Suzuki, Shunryu Zen-mieli, aloittelijan mieli Zen Mind, Beginner's Mind 1970 (2006) 952-5572-14-5 nid. Delfiini Kirjat Niinimäki, Mikael
[a.k.a. Tae Hye]
Takanen, Kimmo Tunne lukkosi : vapaudu tunteiden vallasta 2011 978-951-0-38312-4 nid. WSOY
2011 (2017) 9789510426678 mp3 WSOY Laitinen, Aku (luk.) ; 15 mp3 10h 8min
Tavi, Varpu Teholaihtuminen : hyppynarukuuri ja 100 muuta konstia 2013 (2012) 978-951-20-9225-3 epub Gummerus
Tavi, Varpu ;
Markuksela, Hanna
Aidon kauneuden metsästäjät 2013 9789526796116 epub my.book
Tavi, Varpu ;
Laakso, Kukka
Maanantaisoturit 2015 9789526796154 ebook/pdf my.book
Tavi, Varpu ;
Huovinen, Anja
Hormoniharmoniaa ruokavalion ja joogan keinoin 2016 (2010) 9789526796178 ebook/df my.book
Telkänranta, Helena Millaista on olla eläin? 2015 9789522226778 epub SKS
Thích Nhất Hạnh Viha : viisautta sen hallitsemiseen Anger 2001 (2011) 978-952-260-003-5 nid. Basam Books Porceddu, Lauri ;
Hartikainen, Teija
Tilli, Jouni Suomen pyhä sota : papit jatkosodan julistajina 2015 9789523000858 epub Atena
Tilli, Paula Toisin : minun Asperger-elämäni 2013 9789517926034 epub Finn Lectura
Tuominen, Saku ; Pohjakallio, Pekka Työkirja : työelämän vallankumouksen perusteet 2012 978-951-0-39540-0 epub WSOY
Turunen, Ari Hyvän ja pahan merkit : eli taikauskoisten tapojen tarina 2002 951-796-292-4 sid. Atena
Tosi on! : valheen, vääristelyn ja vilpin historiaa 2005 951-0-29100-5 sid. WSOY
Utrio, Kaari Eevan tyttäret : eurooppalaisen naisen, lapsen ja perheen historia 1984 951-30-6090-X sid. Tammi
Perhekirja : eurooppalaisen perheen historia 1998 (2000) 951-643-948-9 sid. SSKK [Otava]
Suomen naisen tie : pirtistä parlamenttiin 2006 951-31-3490-3 sid. Tammi
Vatsyayana ;
Sinha, Indra (toim.)
Kamasutra : rakkauden ja rakastelun onnesta ja iloista The love teaching of Kama Sutra (1980) 1999 951-0-11905-9 sid. WSOY Kilpi, Mikko
Venkula, Jaana Epävarmuudesta ja varmuudesta : johdantoa epävarmuuden kohtaamiseen 2005 951-607-142-2 sid. Kirjapaja
Kysymisen taito 2007 978-951-607-558-0 sid. Kirjapaja
Vihavainen, Timo Itäraja häviää : Venäjän ja Suomen kaksi vuosisataa 2011 978-951-1-25714-1 epub Otava
Länsimaiden tuho 2009 (2012) 978-951-1-26613-6 epub Otava
Vihavainen, Timo (toim.) Opas venäläisyyteen 2006 (2012) 978-951-1-26614-3 epub Otava Hämäläinen, Jaakko (kartat) ;
Tiirinen, Mika (suom.)
Viitala, Jussi Miten maailma loppuu? 2011 978-951-796-763-1 sid. Atena
Viljamaa, Janne Pakko saada! : addiktoitunut yhteiskunta 2011 978-951-0-38030-7 sid. WSOY
Käytä kiukkuasi : aggression hyötykäyttö 2012 978-951-0-39451-9 epub WSOY
Virtanen, Leea Varastettu isoäiti : kaupungin kansantarinoita 1987 951-30-6827-7 sid. Tammi
Virtanen, Leena Noitanaisen älä anna elää : tosikertomus noitavainosta Suomessa 1666–1671 2013 978-951-0-40222-1 epub WSOY
Viscott, David Miten elät itsesi kanssa The Language of Feelings 1976 (1979) 951-0-08178-7 sid. WSOY Karttunen, Klaus
Wahlgren, Anna ;
Haglund, Gunnar (kuv.)
Lapsikirja : kokeneen äidin opas pienten ja isojen lasten hyvään hoitoon ja kasvatukseen […] Nya barnaboken 1983 (2007) 978-951-31-3510-2 sid. Tammi Talvio-Jaatinen, Pirkko ;
Vallenius, Jelena (muutokset)
Walker, John The Hacker’s Diet : How to lose weight and hair through stress and poor nutrition 1991-93 (2011) 978-1-936047-03-1 epub [Fourmilab]
Wallsten, Erik ; Wahlström, Thomas Paleo : ihmisen alkuperäinen ruokavalio ja moderni elämäntapa 2014 (2015) 978-952-312-160-7 epub Minerva Pietilä, Minerva
Watts, Alan W. Zen The Way of Zen 1957 (2002) 951-1-15072-3 nid. Otava Lehtonen, Reijo
Weiner, Jonathan Darwinin linnut : uutta tietoa evoluutiosta The Beak of the Finch : A Story of Evolution in Our Time 1997 (1994) 951-1-13805-7 nid. Otava Hollmén, Tuula ;
Valste, Juha (tark.)
Weisman, Alan Maailma ilman meitä The World Without Us 2007 (2010) 978-951-796-640-5 nid. Atena Lempinen, Ulla ;
Ohinmaa, Tiina
Williams, Mark ;
Teasdale, John ;
Segal, Zindel ;
Kabat-Zinn, Jon
Mielekkäästi irti masennuksesta : tietoisen läsnäolon menetelmä
(+ CD-DA : ohjattuja meditaatioharjoituksia teokseen)
The Mindful Way Through Depression: Freeing Yourself from Chronic Unhappiness 2007 (2011) 978-952-5534-98-6 nid. 4p. Basam books Rintamäki, Raija ;
Kiviranta, Kai (luk.) [72:09]
Yamamoto, Tsunetomo ;
Tsuramoto Tashiro (toim.)
Hagakure : samurain tie Hagakure: The Book of the Samurai 1709-16 (2006) 951-98833-4-7 sid. Memfis books Anhava, Jaakko (käännöksestä)
Zetterberg, Seppo (toim.) Maailmanhistorian pikkujättiläinen 1988 951-0-15101-7 sid. WSOY
Zhuangzi
[Chuangtse]
Joutilaan vaelluksesta : lukuja Chuangtsen kirjasta Chuangtse [a.k.a. Nan-hua chen-ching] [translit.] ≈300 eaa. (1991) 951-1-11955-9 sid. Otava Nieminen, Pertti ;
Nieminen, Kai
[?] Eddan jumalrunot […] ≈900–1050 (1982|2016) 978-952-68446-1-9 sid. Viides Askel Tynni, Aale (suom.) ;
Pitkänen, Veera (kuv.)
[?] Poltetun Njallin saaga Brennu-Njáls saga ≈1271-1281 (1996) 951-1-13809-X sid. Otava Njörður P. Njarðvík (esipuhe) ;
Tuuri, Antti (suom.)
[?] [Hilmisdóttir, Helga ;
Kanerva, Kirsi ;
Päivärinne, Sari (toim.)]
Egill Yksikätinen : muinaissaagoja Pohjolasta […] […] (2013) 978-951-792-587-7 epub Finn Lectura Eskelinen,Eva (kuv.)
[useita] Koraani al-Qurʼān [translit.] ≈610→ (1995-2002) 952-9842-74-0 nid. Basam books Hämeen-Anttila, Jaakko
[useita] Pyhä Raamattu Biblia [lat.] ≈1000 eaa.→ (1943) — sid. Suomen kirkon sisälähetysseura [Sortavala] [VT 1933 suom. ; UT 1938 suom.]

tietotekniikka:

Huom. osa ISBN-numeroista voi olla eri formaatista (em. sähkökirjat, jos merkitty epäselvästi/puutteellisesti).

< rowspan="2"td> Rutledge, Patrice-Anne
tekijä käännös nimike vuosi isbn/issn, formaatti kustantaja suomentaja
Aitamurto, Tanja ;
Heikka, Taneli ;
Kilpinen, Petteri ;
Posio, Matti
Uusi kultakausi : sosiaalinen media muuttaa kaiken pamfletti 2011 978-951-792-550-1 WSOY [Barrikadi]
Apajalahti, Ahto ;
Sotala, Kaj
Jokapiraatinoikeus, pamfletti 2010 978-951-0-36468-0 WSOY [Barrikadi]
Arthur, Charles Taistelu internetistä : Microsoftin, Applen ja Googlen digisodat Digital Wars : Apple, Google, Microsoft and the Battle for the Internet 2012 978-952-5912-86-9 Docendo Sarkkinen, Eero
Assange, Julian ;
Appelbaum, Jacob ;
Müller-Maguhn, Andy ;
Zimmermann, Jérémie
Cypherpunks : Freedom and the Future of the Internet 2012 978-1-939293-01-5 OR Books
Berners-Lee, Tim ;
Fischetti, Mark
Weaving the Web : The Original Design and Ultimate Destiny of the World Wide Web 2000 0-06-251587-X nid. Harper
Brunila, Mikael ;
Kallio, Kimmo
Verkko suljettu : internet ja avoimuuden rajat 2014 978-952-264-348-3 Into Kustannus
Diamond, David ;
Torvalds, Linus
Just for Fun : Menestystarina Just for Fun 2001 (2001) 951-50-1203-1 sid. Schildts Torvalds, Sara
Domscheit-Berg, Daniel Wikileaks : Sisäpiirin salaisuudet Inside WikiLeaks : Meine Zeit bei der gefährlichsten Website der Welt (2011) 2011 978-951-31-7705-8 nid. Tammi Klopp, Tina (toim.) ;
Kaski, Veera ;
Roinila, Pirkko
Estes, Philip ; Davis, Doug Open by Design : The Transformation of the Cloud through Open Source and Open Governance 2015 978-1-491-94109-6 O’Reilly
Fleischer, Rasmus Postdigitaalinen manifesti . pamfletti Det Postdigitala Manifestet : Hur musik äger rum 2009 (2010) 978-952-264-004-8 Into Kustannus Brunila, Mikael
Gates, Bill ;
Myhrvold, Nathan ;
Rinearson, Peter
Valtatie tulevaisuuteen The Road Ahead 1995 951-0-20942-2 sid. WSOY Ohinmaa, Tiina ;
Järvinen, Petteri
Greenwald, Glenn Edward Snowden : ei pakopaikkaa No Place to Hide : Edward Snowden, the NSA, and the U.S. Surveillance State 2014 978-951-20-9513-1 nid. Gummerus Valkonen, Tero
Haeder ; Schneiter ; Pessanha ; Stanger LPI Linux Certification in a Nutshell, 3rd Ed. 2010 1449394233 epub O’Reilly
Hafner, Katie ;
Lyon, Matthew
Where Wizards Stay Up Late: The Origins Of The Internet 1996 (2003) 0-7434-6837-6 nid. Simon & Schuster
Harding, Luke Snowden : maailman halutuin mies The Snowden Files : The Inside Story of the World's Most Wanted Man 2015 (2014) 978-952-264-498-5 epub Into Kustannus ? (suom.) ; Rusbridger, Alan (esipuhe)
Hietanen, Herkko ;
Oksanen, Ville ;
Välimäki, Mikko
Community Created Content : Law, Business and Policy 2005 978-952-99834-1-4 (PDF) Turre Publishing
Hietanen, Herkko The Pursuit of Efficient Copyright Licensing : How Some Rights Reserved Attempts to Solve the Problems of All Rights Reserved 2008 978-952-214-655-7, 1456-4491 Lappeenrannan teknillinen yliopisto — [Creative Commons]
Himanen, Pekka Hakkerietiikka ja informaatioajan henki The Hacker Ethic : And the Spirit of the Information Age 2000 (2001) 951-0-25417-7 nid. WSOY Himanen, Pekka
Howard, Alex Data for the Public Good : How Data Can Help Citizens and Government 2012 9781449329723 (EPUB) O'Reilly
Huuskonen, Mikko Copyright, Mass Use and Exclusivity : On The Industry Initiated Limitations to Copyright Exclusivity, Especially Regarding Sound Recording and Broadcasting 2006 952-10-3104-2 (PDF) Yliopistopaino
Ingo, Henrik Avoin Elämä : näin toimii Open Source 2005 952-91-8233-3 [Otamedia] : Henrik Ingo
Isaacson, Walter Steve Jobs Steve Jobs 2011 (2013) 978-951-1-27217-5 nid. Otava [Seven] Raivio, Jyri
Järvinen, Petteri Jippii! : huikea tarina IT-kuplasta ja vuosien oikeuspiinasta 2013 978-952-291-061-5 Docendo
NSA : näin meitä seurataan 2014 978-952-291-097-4 Docendo
Kannisto, Päivi ;
Kannisto, Santeri
Platinainen pilvenreuna : Santeri Kanniston erokirja tietoyhteiskunnasta, yrittäjyydestä ja GNU/Linuxista 2007 978-952-5491-27-2 sid. AMK-kustannus
Kasvi, Jyrki Nollia ja ykkösiä : tarinoita tietokoneista, tietoyhteiskunnasta ja meistä ihmisistä 2000 ? nid. Otava
Kemppinen, Jukka Digitaaliongelma : Kirjoitus oikeudesta ja ympäristöstä 2006 952-214-224-7 (PDF) Lappeenrannan teknillinen yliopisto
Leppämäki, Laura Tekijänoikeuden oikeuttaminen 2006 951-39-2536-6 (PDF), 0075-4625 University of Jyväskylä
Lessig, Lawrence Free Culture : How Big Media Uses Technology and the Law to Lock Down Culture and Control Creativity 2004 1-59420-006-8 The Penguin Press — [Creative Commons]
Code : Version 2.0 2006 978–0–465–03914–2 Basic Books — [Creative Commons]
Levy, Steven Hackers : The 25th Anniversary Edition 1984,2010 978-1-449-38839-3 O’Reilly
Lewis, Michael Se kaikkein uusin : tarina Piilaaksosta The New New Thing : A Silicon Valley Story 2000 951-0-25448-7 sid. WSOY Jääskeläinen, Jukka
Manninen, Ari T. Näin tehtiin Suomesta tietoyhteiskunta 2003 951-762-847-1 sid. Talentum
Mitnick, Kevin ;
Simon, William L.
Ghost in the Wires : My Adventures as the World's Most Wanted Hacker 2011 978-0-316-03772-3 Hachette UK Wozniak, Steve (foreword)
Moody, Glyn Kapinakoodi : Linus Torvalds ja vapaan ohjelmoinnin vallankumous Rebel Code: Inside Linux and the Open Source Revolution 2001 (2001) 951-31-2003-1 sid. Tammi Toivanen, Riikka ;
Karjalainen, Heikki
Mueller, Scott Upgrading and Repairing PCs 21st Edition 2013 978-0-13-310537-7 epub Que
Niipola, Jani Pelisukupolvi : suomalainen menestystarina Max Paynesta Angry Birdsiin 2012 978-951-0-39343-7 epub Johnny Kniga
Nikkanen, Hanna Verkko ja vapaus 2012 978-952-264-187-8 epub Into Kustannus
Nikkanen, Tuula Linuxin tarina : Linus Torvalds, mies menestyksen takana 2000 951-762-990-7 sid. Satku
Olson, Parmy We Are Anonymous : Inside the Hacker World of LulzSec, Anonymous, and the Global Cyber Insurgency 2012 978-0-316-21353-0 Little, Brown & Company
Patrick, Sean Nikola Tesla : Imagination and the Man That Invented the 20th Century First Edition 2013 Oculus Publishers
Tesla, Nikola My Inventions : The Autobiography of Nikola Tesla 1919 (2007) 978-1-60206-057-9 pdf Cosimo
Piironen, Mikko Immateriaalioikeuksien merkitys ohjelmistotuotantoprosessissa [Significance of immaterial property rights in software development process] 2002 – pdf [LTY]
Stephenson, Neal In the Beginning … Was the Command Line 1999 (2007) 9780061832901 HarperCollins
Sterling, Bruce The Hacker Crackdown : Law and Disorder on the Electronic Frontier 1992 0-553-08058-X Bantam Books — [Literary Freeware]
Swanson, Tim Great Chain of Numbers: A Guide to Smart Contracts, Smart Property and Trustless Asset Management 2014 9789527029077 Credentum
Toivonen, Timo Vapauden illuusio : henkinen kasvu tietoteknisen kehityksen tasapainottajana 2001 952-5421-00-7 nid. Rasalas
Tuomi, Ilkka Ei ainoastaan hakkerin käsikirja 1987 951-0-14907-1 nid. WSOY
Vadén, Tere ;
Stallman, Richard
Koodi vapaaksi : hakkerietiikan vaativuus 2002 951-44-5488-X (sähköinen) Tampere University Press
Twelve Hawks, John Against authority : Freedom and The Rise of the Surveillance States 2015 (2014) – epub johntwelvehawks.com
Vuorela, Ville Häirikkötehdas : nörttinä koulussa ja töissä 2012 978-951-792-529-7 (EPUB) Finn Lectura
Välimäki, Mikko The Rise of Open Source Licensing : A Challenge to the Use of Intellectual Property in the Software Industry 2005 952-91-8779-3 (PDF) Turre Publishing — [Some Rights Reserved]
Oikeudet tietokoneohjelmistoihin ja niiden lisensointi : Ohjelmistotuoteliiketoiminnan juridinen perusta 2006 978-952-99834-2-1 (pdf) Turre Publishing
Wozniak, Steve ;
Smith, Gina
iWoz: From Computer Geek to Cult Icon 2006 0-7553-1406-9 sid. Headline Review
 
Anttila, Susanne ; Laine, Tero ; Raisamo, Roope Mikrotietokoneen perussovellukset, 7p. 2002 951-44-5484-7 pdf [Tampereen yliopistopaino]
Brookshear, J. Glenn Tietotekniikka Computer science 2003 951-826-218-7 nid. [6p.] IT Press [Addison-Wesley]
Cangeloso, Sal LED Lighting : A Primer to Lighting the Future 2012 9781449334727 O'Reilly
Chappel, Laura Cisco reitittimet Introduction to Cisco Router Configuration 1999 (1999) 951-826-058-3 (PDF) IT Press Ilkka, Jani
Haikala, Ilkka ;
Järvinen, Hannu-Matti
Käyttöjärjestelmät 2004 952-14-0851-0 nid. 2p. Talentum [Valikko]
Heusala, Hannu ;
Nikkanen, Sakari
Mikroprosessorit 1979 ? nid. Infopress [Elektroniikan perusteet]
Hillis, Daniel Miten tietokone toimii The Pattern On The Stone : The Simple Ideas That Make Computers Work 1998 (1999) 951-0-23851-1 nid. WSOY [Tieteen huiput] Varteva, Risto
Humphris,Clive W. Amateur Radio Electronics on your Mobile : Portable Learning, Reference and Revision Tools 2014 ? eptsoft
Petzold, Charles Code : Tietokonelaitteiden ja ohjelmien salainen maailma Code: The Hidden Language of Computer Hardware and Software 1999 (2000) 951-826-165-2 sid. IT Press Suominen, Erkki
Rantanen, Jaakko Yksi, nolla : tietotekniikan logiikkaa ja matematiikkaa 1986 951-860-219-0 sid. Atk-Instituutti ;
Valtion painatuskeskus
Kolari, Jukka Tietotekniikan sanasto 1990 951-885-013-5 sid. Tietosanoma [Business Books]
Järvinen, Petteri PC-Tietosanakirja 99 1999 952-5159-67-1 sid. 1p. Teknolit [Quality]
Toikka, Tarmo Screen-Smart : Manage Electronic Information Effectively 2005 951-0-31146-4 nid. WSOYpro
Tietotekniikan liitto ry:n sanastotoimikunta ATK-sanakirja, 13. uudistettu painos 2004 952-14-0869-3 Talentum
TTL-julkaisusarja Tietojärjestelmän hankinta : ohjelmistotoimittajan ja -ratkaisun valinta, 2. uudistettu painos [+ CD-ROM 2005 952-14-0899-5 Talentum
Wiio, Osmo A. Viestinnän perusteet 1973 951-35-0955-9 nid. 1p. Weilin+Göös
 
Aakala, Kari ;
Asp, Risto
Järjestelmätuen peruskirja 2009 978-951-0-35270-0 sid. 1p. Docendo [Peruskirjat]
Aalto, Tuija ;
Uusisaari, Marylka
Nettielämää : sosiaalisen median maailmat 2009 978-951-692-742-1 BTJ Kustannus
Löydy : brändää itsesi verkossa 2010 978-951-692-807-7 BTJ Finland
Aalto, Tuija Kuinka olla avoin : työelämän uudet viestintätaidot 2012 978-951-792-550-1 Finn Lectura
Allen, Julia H. Verkkotietoturvan hallinta : CERT The CERT Guide to System and Network Security Practices [First Edition] 2001 (2002) 951-826-178-4 (PDF) IT Press Toivonen, Anita
Alspach, Ted PageMaker 6.5 Trainer PageMaker 6.5 for WIndows 1997 (1999) 951-826-077-X (PDF) IT Press Santala-Köykkä, Riitta
Anttila, Juha Dokumenttien hallinta 951-826-427-9 (PDF) 2001 IT Press
Asleson, Ryan ;
Schutta, Nathaniel T.
Ajax : rakenna dynaamisia verkkosivuja Foundations of Ajax 2006 (2007) 952-5655-08-3 nid. Readme [Tehokas hallinta] Kamppila, Mikko
Balding, Craig Hakkerin käsikirja : maksimoi verkkoturva Maximum Security, Third Edition 951-826-224-1 (PDF) 2001 (2002) IT Press Kajala, Tomi
Barrett, Daniel J. Linux Pocket Guide [Fedora Linux] ? 2009 O'Reilly
Macintosh Terminal Pocket Guide [Take Command of Your Mac] 9781449328986 2012 O'Reilly
Bates, Jon ;
Tompkins, Tim
Visual C++ 6 (+ CD-ROM) Using Visual C++ 6 1998 (2002) 951-826-643-3 nid. 3p. IT Press [Trainer Kit] Laitinen, Toni
Bell, Clas von ;
Tala, Martti ;
Jaskari, Eija
Sihteerin ja assistentin tietokoneopas 2003 951-762-816-1 nid. Talentum
Bott, Ed Introducing Windows 10 for IT Professionals : Technical Overview 2016 978-0-7356-9697-6 pdf Microsoft Press
Boumphrey, Frank ;
Greer, Cassandra ;
Raggett, Dave ;
Raggett, Jenny ;
Schnitzenbaumer, Sebastian ;
Wugofski, Ted
Inside XHTML : ohjelmoijan käsikirja Beginning XHTML 951-826-228-4 (PDF) 2000 (2000) IT Press Kolehmainen, Kauko
Casad, Joe ;
Willsey, Bob
TCP/IP Trainer Teach Yourself TCP/IP in 24 Hours (1999) 2001 951-826-027-3 nid. 2p. IT Press Samela, Juha
Castro, Elizabeth Perl & CGI Trainer Visual Quick Start Guide Perl and CGI for the World Wide Web 1999 (2000) 951-826-219-5 (PDF) IT Press Santala-Köykkä, Riitta
Collison, Simon ;
Budd, Andy ;
Moll, Cameron
CSS : kehittyneiden webstandardien ratkaisut CSS Mastery : Advanced Web Standards Solutions 2006 (2007) 978-952-5655-13-1 nid. Readme [Tehokas hallinta] Kuisma, Laura
Dorsey, Terrence Web Page Size, Speed, and Performance 2014 — EPUB O'Reilly
Ek, Jesper ;
Ekman, Rasmus
Opi C-ohjelmointi helposti Lättpocket om C-programmering (1995) 1996 951-644-044-4 nid. 1p. Pagina [Opi helposti] Lundahl, Reijo
Ek, Jesper Opi tekemään omat kotisivut helposti Lättpocket om att göra en egen hemsida (1997) 1997 951-644-122-X nid. 1p. Pagina [Opi helposti] Torkkeli, Risto
Eklin, Tero Inside PC laite-elektroniikka ja ohjelmointi [II] 1999 951-826-124-5 (PDF) IT Press
Enbuske, Tuomas ;
Stubb, Alexander
#Twitterkirja 2014 978-951-1-28552-6 EPUB Otava
Eriksson, Hans-Erik ;
Penker, Magnus
UML UML Toolkit 1998 (2000) 951-826-026-5 (PDF) IT Press Toikkanen, Tarmo
Feldman, Jonathan Verkonhallinta Trainer UML Toolkit ? (1999) 951-826-060-5 (PDF) IT Press Lahtinen, Tapani
Flyktman, Reima PC-mikron tehokas hallinta 2000 951-826-230-6 (PDF) IT Press
Inside PC-laitetekniikka [I] (+ CD-ROM) (2001) 2002 951-826-595-X sid. 3p. IT Press
PC-käsikirja (+ CD-ROM) 2003 951-826-656-5 sid. ?p. IT Press
Rakenna oma tietokone 2008 978-952-220-025-9 sid. 1p. Readme
Suuri Windows 8 -kirja 2013 978-952-220-674-9 sid. 1p. Readme
Forss, Marko Fobban sosiaalisen median selviytymisopas 2014 978-952-289-162-4 CrimeTime
Frain, Ben Responsive Web Design with HTML5 and CSS3 2012 978-1-84969-319-6 Packt Publishing
Frankel, Justin ;
Greely, Dave ;
Sawyer, Ben
MP3 : musiikkia internetissä (+ CD-ROM) MP3 Power! with Winamp 1999 951-846-006-X nid. 1p. Teknolit Torkkeli, Joel ;
Torkkeli, Joonas
Friman, Ilkka ;
Räisänen, Sebastian ;
Tarvainen, Juha
Photoshop 5 kuvankäsittely 1999 952-5159-54-X nid. 1p. Teknolit [Visual]
Gabet, Serge Google Apps Script for Beginners 2014 978-1-78355-217-7 Packt Publishing
Gagné, Marcel Linux : järjestelmänhaltijan käsikirja Linux System Administration : A User's Guide 2002 (2003) 951-826-659-X nid. IT Press Niemi, Marko ; Ahola, Ville
Garrish, Matt What Is EPUB 3? : An Introduction to the EPUB Specification for Multimedia Publishing 2011 9781449317713 epub O'Reilly
Gay, Warren W. Linux-ohjelmointi Trainer Teach Yourself Linux Programming in 24 Hours 1999 (1999) 951-826-108-3 (PDF) IT Press Kajala, Tomi
Ginsburg, David ADSL Implementing ADSL 1999 (2000) 951-826-181-4 (PDF) IT Press Ilkka, Jani
Granlund, Kaj Laitetekniikka 2004 951-846-227-5 sid. 1p. Docendo [Peruskirjat]
Tietoliikenne : tietoliikennetekniikan peruskirja (1999) 2000 952-5159-80-9 sid. 2p. Teknolit
Langaton tiedonsiirto 2001 951-846-091-4 sid. 1p. Docendo [Peruskirjat]
Godbole, Achyut ; Kahate, Atul Web Technologies : TCP/IP, Web/Java Programming, and Cloud Computing, 3rd Ed. 2013 978-1-25-906268-1 McGraw Hill Education
Grigorik, Ilya HTTP/2: A New Excerpt from High Performance Browser Networking 2015 978-1-4919-3247-6 O'Reilly
Gundavaram, Shishir CGI Programming on the World Wide Web 1996 1-56592-168-2 nid. 1p. O'Reilly [Nutshell]
Hakala, Mika Tietoturvallisuuden käsikirja 2006 951-846-273-9 sid. 1p. Docendo [Peruskirjat]
Tietoverkon rakentaminen 2005 951-846-263-1 sid. 1p. Docendo [Peruskirjat]
Halsey, Mike Windows 8.1 : Out of the Box, 2nd Ed. 2013 978-1-4919-4609-1 epub O’Reilly
Halsey, Mike Windows 10 Primer : What to Expect from Microsoft's New Operating System 2015 978-1-484210-47-5 epub Apress
Halvorson, Michael Visual Basic 6 Trainer (+ CD-ROM) Microsoft Visual Basic 6.0 Professional Step by Step 1998 (1999) 951-826-015-X nid. IT Press Kuvaja, Arto
Halvorson, Michael ;
Young, Michael
Microsoft Office 2000 : käyttäjän käsikirja Running Microsoft Office 2000 Professional 2000 951-826-148-2 sid. IT Press Ala-Mutka, Tapani
Harju, Jorma ;
Lammi, Outi ;
Manu, Petri ;
Ruuskanen, Sari ;
Suvanto, Timo ;
Mäkelä, Hannu
Tietokoneen käyttötaito : Windows 8 & MS Office 2013 [+ CD-ROM]
[A-kortti:] Laitteen ja tiedon hallinta ; Internet ja sähköposti ; Tekstinkäsittely ; Taulukkolaskenta ; Esitysgrafiikka ; Tietoaineistot taulukoissa ; Kuvankäsittely ; Verkkotyöskentely
2013 978-952-291-003-5 sid. Docendo [Peruskirjat]
Hendrickson, Mike ;
Magoulas, Roger ;
O'Reilly, Tim
Economic Impact of Open Source on Small Business: A Case Study 2012 9781449341411 epub O'Reilly
Hernandez, Michael J. Tietokannat :suunnittelu käytännössä Database Design for Mere Mortals 1997 (2000) 951-826-137-7 (PDF) IT Press Kajala, Tomi
Hintikka, Kari A. ;
Kaartinen, Petrus ;
Lepistö, Mika ;
Savela, Antti
Internetin käyttäjän opas 1999 951-37-2423-9 nid. Edita
Holzner, Steven Inside XML Inside XML 2001 (2001) 951-826-471-6 (PDF) IT Press Nelimarkka, Mari
Honeycutt, Jerry Tietämyksenhallinta Knowledge Management Strategies 2000 (2001) 951-826-256-X (PDF) IT Press Santala-Köykkä, Riitta
Honeycutt Jr., Jerry Windows : rekisteri ja optimointi Teach Yourself the Windows Registry in 24 Hours 1999 (2001) 951-826-106-7 (PDF) IT Press Saarela, Sami
Hovi, Ari ;
Huotari, Jouni ;
Lahdenmäki, Tapio
Tietokantojen suunnittelu & indeksointi 2005 951-846-262-3 sid. 1p. Docendo [Peruskirjat]
Hovi, Ari ;
Koistinen, Heikki ;
Ylinen, Jari
Tietovarastot liiketoiminnan tukena 2001 951-762-777-7 sid. ?p. Satku [Asiantuntija]
Huttunen, Raili ;
Lehtonen, Hanna ;
Merensalmi, Jussi ;
Pihlaja, Markku
Tietokoneen hyötykäyttö AB : Office XP (+ CD-ROM) 2003 951-762-823-4 sid. ?p. Talentum
Hyppönen, Annikki Access 2002 : Office XP 2001 951-846-115-5 nid. 1p. Docendo [Quick]
Hämeen-Anttila, Tapio Tietoliikenteen perusteet 2003 951-846-193-7 sid. 1p. Docendo [Peruskirjat]
Jaakohuhta, Hannu Lähiverkot : Ethernet 951-826-285-3 (PDF) 2000 IT Press
Jaakohuhta, Hannu ;
Kiianmies, Matti
Pro-kurssi : Tietotekniikka 1998 951-762-507-3 nid. 1p. Suomen Atk-kustannus
Jackman, J.T. Bitcoins for Beginners : How to Buy Bitcoins Sell Bitcoins and Invest in Bitcoins – epub 2014 [Minoan Marketing]
Jacobson, Reed Excel 2000 ohjelmointi Trainer Microsoft Excel 2000 Visual Basic for Applications Fundamentals 951-826-069-9 (PDF) 1999 (2000) IT Press Ketola, Veli-Pekka
Jepson, Brian ;
Moskowite, Tyler ;
Hayes, Gregory
Learn to Solder : Tools and Techniques for Assembling Electronics, 2nd release 2012 9781449337438 Maker Media
Jordan, Ernie ;
Silcock, Luke
Strateginen IT-riskien hallinta Beating IT Risks 2005 (2006) 951-37-4588-0 nid. ?p. Edita Kaskas Design
Joyce, Jerry ;
Moon, Marianne
Microsoft Windows me : olennaiset taidot Microsoft Windows Me At a Glance 2000 (2001) 951-826-252-7 nid. ?p. IT Press Leino, Jari
Järvinen, Petteri PC-käyttäjän käsikirja 1989 951-0-15581-0 sid. 9p. WSOY
Tietokonevirukset 1990 951-0-16646-4 sid. 2p. WSOY
Windows 95 : käyttäjän käsikirja 1997 951-0-20711-X nid. 9p. WSOY
Windows 98 : käyttäjän käsikirja 1998 952-5159-51-5 sid. 2p. Teknolit [Quality]
Sinulle on sähköpostia 2000,2005 951-846-035-3 Teknolit — [Creative Commons]
Tietoturva ja yksityisyys [I] 2002 951-846-152-X sid. 1p. Docendo [Peruskirjat]
Paranna tietoturvaasi [II] 2006 951-846-289-5 sid. 1p. Docendo
Kodin digitekniikka : kuva, ääni, laitteet & mahdollisuudet 2007 978-951-0-33298-6 sid. 1p. Docendo
Kaario, Kimmo TCP/IP -verkot 2002 951-846-107-4 sid. 1p. Docendo [Quality]
Kairisalo, Nina Epinen: käytännön opas e-kirjoihin 2010 978-952-5675-65-8 Into Kustannus
Kalb, Jon ; Ažman,Gašper C++ Today : The Beast Is Back 2015 978-1-491-93166-0 Into Kustannus
Kanungo, Dushyant Instant Migration to HTML5 and CSS3 How-to 2013 978-1-84969-575-6 Packt Publishing
Karbo, Michael B. Internet: itseopiskeluopas Internet lær det selv 1998 (1999) 91-7709-839-0 vihko Egmont Richter AB Nyström, Päivi
Karevaara, Samuli Moodle 2 2013 978-951-792-585-3 Finn Lectura
Keith,Jeremy HTML5 for Web Designers 2010 978-0-9844425-1-5 A Book Apart
Keogh, Jim Verkkotekniikat : tehokas hallinta [Käyttäjän käsikirja] The Essential Guide to Networking 2001 951-826-434-1 nid. IT Press Kajala, Tomi
Keränen, Vesa ;
Lamberg, Niko ;
Penttinen, Jukka
Digitaalinen media 2005 951-846-198-8 sid. 1p. Docendo [Peruskirjat]
Verkkojulkaisun hallinta 2003 951-846-192-9 sid. 1p. Docendo [Peruskirjat]
Kiianmies, Matti ;
Flyktman, Reima
PC ja Windows XP : tehokas hallinta (+ CD-ROM) 2005 952-5592-00-6 sid. 1p. Readme
Kiuttu, Petri ; Niemi, Juha Opeta itsellesi JavaScript-ohjelmointi 1997 951-762-447-6 (PDF) Suomen ATK-kustannus
Kivimäki, Jyrki Windows tietoturva 1999 951-826-011-7 sid. IT Press [Professional]
Windows Vista : tehokas hallinta 2007 978-952-5592-80-1 sid. 1p. Readme
Kleinfeld, Sanders HTML5 for Publishers : An Introduction, 2nd release 2011 9781449320041 O'Reilly
Koivulahti-Ojala, Mervi Atk-opettajan opas 2001 952-14-0335-7 sid. Satku [Asiantuntija]
Kolehmainen, Kauko Algoritmit : C++ 2000 951-826-178-4 (PDF) IT Press
Kontio, Mikko ;
Vierimaa, Kimmo ;
Raatikainen, Sami ;
Niskanen, Pekka
WWW-ohjelmointi Trainer Kit 2001 951-826-501-1 (PDF) IT Press
Kontio, Mikko ;
Tervo, Tommi ;
Jääskeläinen, Juha ;
Arokoski, Ari ;
Vierimaa, Kimmo ;
Raatikainen, Sami ;
Köykkä, Sami
Mobiiliteknologiat 2002 951-826-452-X (PDF) IT Press
Korpela, Jukka K. CSS-tyylit 2003 951-846-195-3 sid. 1p. Docendo [Quality]
CSS verkkosivujen muotoilussa 2008 978-951-0-34044-8 sid. 1p. Docendo [Quality]
Työelämän asiakirjat, asettelu, tyylit & typografia 2008 978-951-0-34048-6 sid. 1p. Docendo
Tekijänoikeus: vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin 2013 9789526613215 E-painos
Korpela, Jukka K. ;
Linjama, Tero
Web-suunnittelu 2003 951-846-172-4 sid. 1p. Docendo [Peruskirjat]
XHTML-käsikirja 2004 951-846-231-3 sid. 1p. Docendo [Quality]
Koski, Raimo Linux : man-sivut & järjestelmänhallinta 2002 951-826-565-8 (PDF) IT Press
Inside Linux-verkot 2000 951-826-182-2 (PDF) IT Press
Linux tehokäytössä (+ DVD-ROM) 2008 978-952-5655-96-4 sid. 1p. Readme
Koski, Raimo ;
Kajala, Tomi
Linux : käyttäjän käsikirja 2003 (+ CD-ROM x4) 2002 (2003) 951-826-609-3 nid. IT Press
Koski, Raimo ;
Luostarinen, Ritva
KDE : käyttäjän käsikirja 2000 951-826-187-3 (PDF) IT Press
Koski, Raimo ;
Tervo, Esa
Linux :asennuksesta tehokäyttöön 1996 951-762-370-4 nid. 2p. Suomen Atk-kustannus
Kuivalahti, Markku Kansalaisen tietotekniikka 1994 951-0-19558-8 nid. WSOY
Kuutti, Wille ;
Rantala, Ari
Linux 2007 978-951-0-32941-2 sid. 1p. Docendo [Peruskirjat]
Kusnetzky, Dan Virtualization : A Manager’s Guide 2011 9781449313180 O'Reilly
Köykkä, Sami Opeta itsellesi WWW-ohjelmointi 1996 951-762-399-2 (PDF) Suomen ATK-kustannus
Lammi, Outi Excel 2010 : laatua taulukoihin 2011 978-951-0-37135-0 nid. Docendo [Visual]
Powerpoint 2010 : pikaopas 2010 951-0-36078-1 nid. Docendo [Visual]
Lammi, Outi ;
Malmirae, Pekka
Openoffice (+ CD-ROM) 2003 951-846-214-3 nid. 2p. Docendo [Toolkit]
Lamont,Ian Google Drive & Docs in 30 Minutes (2nd Ed.) 2015 9781939924315 30 Minutes Guides
Lenz, Evan XSLT 1.0 Pocket Reference : A Quick Guide to XML Transformations 2009 9781449366049 O'Reilly
Linsenbardt, Mark ;
Stigler, Shane
Windows 2000 : ylläpitäjän käsikirja Windows 2000 Administrators Handbook 2001 951-846-032-9 sid. 2p. Docendo [Quality] Ketola, Veli-Pekka
Lukkari, Ulla Digitaalisen sisältötuotantoprojektin hallinta [1. painos] 951-826-761-8 (PDF) 2004 (2000) IT Press
Lurig, Mario PHP Reference : Beginner to Intermediate PHP5, 1st Edition 2008 978-1-4357-1590-5 [Mario Lurig] — [Creative Commons]
Lynch, Richard Inside Photoshop 6 Special Edition Using Adobe Photoshop 6 2001 (2001) 951-826-448-1 (PDF) IT Press Ketola, Veli-Pekka ; Suominem, Erkki
Lähteinen, Olavi ;
Pietikäinen, Ville ;
Kosonen, Harri
Suuri PC-tietokirja : rakenne, toiminta, vianhaku, laajennukset 2004 951-832-080-2 nid. 1p. Sanoma Magazines
Uusi PC-tekniikan käsikirja : päivitetty 2000-luvulle 1997-2000 951-832-051-9 nid. 5p. Helsinki Media
Makan, Keith Penetration Testing with the Bash shell : Make the most of the Bash shell and Kali Linux […] 2014 978-1-84969-511-4 epub Packt Publishing
Manu, Petri Word 2013 : selkeyttä asiakirjoihin 2013 978-952-291-001-1 nid. Docendo [Visual]
Masalin, Teemu Mac-käsikirja [OS X Snow Leopard] 2010 951-0-36092-9 sid. Docendo
McCarty, Bill Linux käyttökuntoon : asentajan opas [lyh., vain asennusosat] (+ DVD-ROM) Learning Red Hat Enterprise Linux and Fedora (2004) 2005 952-5592-07-3 nid. 1p. Readme [Tehokäyttö] Niemi, Marko
McClelland, Deke Photoshop CS : kuvankäsittely Photoshop CS Bible 2004 951-846-224-0 sid. 1p. Docendo [Quality] Sarkkinen, Eero
McClelland, Deke ;
Eismann, Katrin
Digitaalikuvaus Real World Digital Photography 951-826-151-2 (PDF) 1999 (2000) IT Press Haanpää, Timo
McColm, Charles Instant XBMC : Build your very own entertainment system in XBMC […] 2013 978-1-84969-687-6 epub Packt Publishing
McGrane, Karen Content Strategy for Mobile 2012 978-1-937557-09-6 epub A Book Apart
McLaughlin, Brett What Is HTML5? : A New Way to Look at the Web 2011 978-1-4493-0814-8 epub O'Reilly
Meiert, Jens Oliver The Little Book of HTML/CSS Frameworks 2015 978-1-491-92016-9 O'Reilly
Microsoft (toim.) PC-tekniikka A+-tutkinto Microsoft A+ Certification Training Kit, 2nd Edition 2000 (2001) 951-826-109-1 PDF IT Press Muikkula, Ville ; Kajala, Tomi
Microsoft (toim.) Server+ Training Kit Server+ Certification Training Kit 2001 (2001) 951-826-547-X PDF IT Press Ketola, Veli-Pekka
Microsoft (toim.) Microsoft Verkkotekniikka+ MCSE Training Kit 2000 (2000) 951-826-189-X PDF IT Press Mäenpää, Yrjö
Microsoft (toim.) MCSE Training Kit Windows 2000 Professional MCSE Training Kit Microsoft Windows 2000 Professional 2000 (2000) 951-826-197-0 PDF IT Press Ketola, Veli-Pekka
Microsoft (toim.) Office XP asiantuntijan käsikirja Microsoft Office XP Resource Kit 2001 (2002) 951-826-568-2 PDF IT Press Kumpulainen, Antti
Miller, Michael Valokuvat remonttiin (+ CD-ROM) Bad Pics Fixed Quick: How to Fix Lousy Digital Pictures Using Adobe Photoshop Elements 3 2005 952-5592-13-8 sid. 1p. Readme [Tehokäyttö] Lahtinen, Tapani
Mitchell, Lorna Jane PHP Web Services : APIs for the Modern Web 2013 9781449356521 epub O'Reilly
Moncur, Michael JavaScript Trainer Teach Yourself JavaScript 1.3 in 24 Hours 1999 (2000) 951-826-029-X (PDF) IT Press Virpi, Pekka
Murch, Richard IT Projektinhallinta Project Management : Best Practices for IT Professionals 2001 (2002) 951-826-585-2 (PDF) IT Press Kosonen, Jyri
Multisilta, Jari ;
Ketamo, Harri (toim.)
Johdatus multimediaan 2005 952-15-1444-2
1795-2166
Tampereen teknillinen yliopisto
Mäkäläinen, Jarmo (toim.) Abc Digi : sisällöntuottajan käsikirja 2001 951-826-557-7 nid. OPM ; Edita
Mäntylä, Katja ;
Toomar, Jaana ;
Reukauf, Marianne
Graka kaulassa : gradun ja kandin tekijän selviytymisopas 2014 978-951-792-609-6 (EPUB) Finn Lectura Stenberg, Liisa (kuv.)
Neibauer, Alan Kotiverkko This Wired Home : The Microsoft Guide to Home Networking 2000 951-826-200-4 nid. Microsoft Press ; IT Press Suominen, Erkki
Niskanen, Matti Hakukone haltuun : tehosta tiedonhakutaitojasi internetissä 2013 (2014) 978-951-792-611-9 (EPUB) Finn Lectura
Niskanen, Pekka ; Inside : WAP (+ CD-ROM) (1999) 2000 951-826-214-4 sid. 2p. IT Press Heiska, Jukka (tark.)
North, Simon ;
Hermans, Paul
XML Trainer Pro Teach Yourself XML in 21 Days 1999 (2000) 951-826-057-5 (PDF) IT Press Santala-Köykkä, Riitta
Ogletree, Terry Inside : Verkot (+ CD-ROM) Upgrading and Repairing Networks Second Edition (1999) 2001 951-826-186-5 sid. IT Press Ilkka, Jani
Ojala, Alice Word 2002 2001 951-846-119-8 nid. 1p. Docendo [Quick]
O'Reilly, Tim What is Web 2.0 2009 9781449391072 epub O'Reilly
Paananen, Juha (toim.) Tietotekniikan peruskirja 1999 952-5159-97-3 sid. 1p. Teknolit [Peruskirja]
Tietotekniikan peruskirja 2003 951-846-181-3 sid. 1p. Docendo [Peruskirjat]
Peltomäki, Juha ;
Nykänen, Ossi
Web-selainohjelmointi 2006 951-846-286-0 sid. 1p Docendo [Peruskirja]
Perlmutter, Bruce ;
Zarkower, Jonathan
Virtuaaliset yksityisverkot : VPN Virtual Private Networking 2000 (2001) 951-826-468-6 (PDF) IT Press Kokkonen, Timo
Phillips, Lee Anne HTML-ohjelmoijan käsikirja Using HTML 4 Fourth Edition 1998 (1999) 951-826-036-2 (PDF) IT Press Alamutka, Tapani
Phipps, Simon Open Source Strategies for the Enterprise : Key Considerations for Businesses and Developers 2012 9781449341183 epub O'Reilly
Poutsaari, Heikki ;
Holopainen, Martti
Tietojenkäsittelyn perusteet 1998 (1999) 951-0-22836-2 nid. 1p. WSOY [Teknolit]
Pulkkinen, Heljä Excel 2000 (+ CD-ROM) 2001 951-846-009-4 nid. 3p. Teknolit [Visual]
Rantala, Ari Web-ohjelmointi 2005 951-846-264-X sid. 1p. Docendo [Peruskirjat]
Reynolds, Garr Esityksen suunnittelu : zen ja pelkistämisen taito, visuaalisen viestintätaidon opas Presentation zen : simple ideas on presentation design and delivery 2008 (2009) 978-951-0-35539-8 nid. Docendo Sarkkinen, Eero
Rauschmayer, Axel The Past, Present, and Future of JavaScript 2012 9781449339975 (EPUB) O'Reilly
Riley, Mike Build an Awesome PC, 2014 Edition : Easy Steps to Construct the Machine You Need 2014 978-1-94122-217-1 epub The Pragmatic Programmers P1.0 (2014-05-28)
Rousku, Kimmo ;
Kivimäki, Jyrki
Suuri PC-käyttäjän Internet opas (+ levyke x2) 1995 951-762-326-7 sid. Suomen Atk-kustannus
Sainio, Arto Tietovarastotekniikan perusteet 1999 952-5210-12-X vihko Yliopistopaino
Salo, Olli Tunne tietokoneesi : kodin PC-laiteopas 2005 951-846-249-6 sid. 1p. Docendo
Schifreen, Robert The Web Book : How to create Web sites and applications with HTML, CSS, Javascript, PHP and MySQL 2010 Oakworth Business Publishing
Schiller, Jochen Mobiilitietoliikenne Mobile Communications 2000 (2001) 951-826-216-0 (PDF) IT Press Huru, Erkki
Scott, D.F. MS Office 2000 : sovelluskehitys (+ CD-ROM) Microsoft Office 2000 Developer's Guide 1999 (2000) 951-846-015-9 nid. 1p. Teknolit [Quality] Torkkeli, Risto
Simpson, Kyle JavaScript and HTML5 Now 2012 9781449339067 (EPUB) O'Reilly
Smith, Dori ;
Negrino, Tom
JavaScript [Ajax, XML] : rakenna dynaamisia verkkosivuja Visual Quickstart Guide : JavaScript and Ajax 2007 978-952-5655-11-7 sid. 1p. Readme [Tehokas hallinta] Kamppila, Mikko
Solomon, David A. Inside Windows NT Inside Windows NT 2nd Edition 1998 (1998) 951-826-014-1 (PDF) IT Press Samela, Juha
St. Laurent, Simon ;
Fitzgerald, Michael
XML Pocket Reference : Extensible Markup language 3rd Edition 2009 9781449379117 (EPUB) O'Reilly
Stanek, William R. Windows XP asiantuntijan käsikirja Microsoft Windows XP Professional Administrator’s Pocket Consultant 2001 (2002) 951-826-575-5 (PDF) IT Press Ketola, Veli-Pekka
Starr, Jeff .htaccess Made Easy : A Practical Guide for Administrators, Designers & Developers, 1st Edition, Version 1.5 2013,2015 978-0-9835178-2-5 Perishable Press
Stephens, Ryan K. ;
Plew, Ronald R. ;
Morgan, Bryan ;
Perkins, Jeff
SQL-tietokantaohjelmointi Trainer [2. painos] Teach Yourself SQL in 21 Days 1997 (2001) 951-826-488-0 (PDF) IT Press Arola, Jussi
Sulopuisto, Olli Hakkerin etiikka [Long Play #40] 2016 9789526686424 epub Long Play Media
Sundell, Lasse Tietokonekommunikaatio 2000 952-13-0860-5 nid. 2p. Opetushallitus
Tennis, Caleb A Peek at Computer Electronics : Things You Should Know 2007 978-0-9776-1668-8 epub The Pragmatic Programmers P1.2 (2007-11-20)
Thompson, Robert Bruce ;
Thompson, Barbara Fritchman
Repairing and Upgrading Your PC 1st Edition 2006 (2009) 978-0-596-00866-6 epub Maker Media
Toivanen, Aarni Tietotekniikka & seniori 2001 951-846-087-6 sid. 1p. Docendo [Peruskirja]
Trepper, Charles e-kauppa strategiat E-Commerce Strategies 951-826-227-6 (PDF) 2000 (2001) IT Press Samela, Juha
Tulloch, Mitch Introducing Windows Server 2012, RTM Edition 2012 978-0-7356-7535-3 Microsoft Press
Underdahl, Brian Inside Flash MX The Complete Reference Macromedia Flash MX 951-826-661-1 (PDF) 2002 (2003) IT Press Kiianmies, Matti
Ussa, Antti OpenOffice 2010 978-951-0-36574-8 nid. Docendo [Visual]
Welsh, Matt Linux Installation and Getting Started Guide, Version 2.2.2 1992-95 0-916151-78-6 NID Specialized Systems Consultants
Voell, Walter (toim.) Hacker's Black Book (+ CD-ROM) 2003-04 3-935494-02-5 nid. Ingo Haese Publishing
Välimäki, Kari Opi tekemään e-kirja ja ryhdy indie-julkaisijaksi [1] 2014 978-952-93-3372-1 [Välimäki]
Välimäki, Kari Opi tekemään e-kirja : anfangista validointiin [2] 2015 9789526819549 epub omakustanne
Wong, Clinton HTTP Pocket Reference : Hypertext Transfer Protocol 2009 9781449379605 (EPUB) O'Reilly
Wroblewski,Luke Mobile First 2011 978-1-937557-03-4 (EPUB) A Book Apart
Young, Roger How Computers Work : Processor and Main Memory 2002 978-1442113985 1st Book Library
[unknown author] I Hate PHP : a beginner's guide to PHP and MySQL 2013 ? (PDF) PLR version Perishable Press
 
MacTavish, Rob ;
Ball, Derek
Learn about Computers : A First Course for Schools 1983 0-435-77670-3 nid. Heinemann Educational Books
Walkama, Pekka ;
Laakkonen, Aapo
Inside XML-Skeema 951-826-665-4 (PDF) 2004 IT Press
Watts, Lisa (toim.) ;
Tatchell, Judy ;
Bennett, Bill
Aloittelijan tietokonekirja : opas mikrojen maailmaan The Beginner's Computer Handbook 1983 (1984) 951-30-6083-7 sid. Tammi Vehmas, Timo
Watts, Lisa ;
Waters, Gaby
Aloittelijan ohjelmointikirja : BASIC ja konekieli The Beginner's Programming Handbook in Basic & Machine Code 1984 (1986) 951-30-6310-0 sid. Tammi Rekiaro, Ilkka
Wiio, Antti Käyttäjäystävällisen sovelluksen suunnittelu 951-826-763-4 (PDF) 2004 IT Press
Zandstra, Matt PHP Teach Yourself PHP4 in 24 Hours 951-826-257-8 (PDF) 2000 (2001) IT Press Tmi S. Kolehmainen
 
Hicks, Alan (lead author) Slackware Linux Essentials, 2nd Edition 2005 1-57176-338-4 Slackware Linux, Inc.
Evans, Adam ;
Carney, Rob ;
Bartucca, Frank (toim.)
Adobe Photoshop : Beginner's Guide [Focus Guide 21] (+ CD-ROM) 2005 ISSN: 1741-3966 Future Publishing
Hudson, Paul […et al.] (toim.) The Advanced Linux Pocket Guide [w/ Linux Format issue] 2011 ISSN: 1470-4234 [LXF142] Future Publishing
Master Linux Now! [Linux Format Special Edition] (+ DVD-ROM) 2010 ISSN: 1470-4234 [LXFS23] Future Publishing
Build a Great Website [Linux Format Special Edition] (+ DVD-ROM) 2010 ISSN: 1470-4234 [LXFS22] Future Publishing
Lawson, Bruce HTML Semantics [Smashing eBook #26] 2012 978-3-943075-36-6 Smashing Media
Masalin, Teemu ;
Leivo, Osmo (toim.)
Macintosh esikoulu : heti käyttöön [w/ Macmaailma] 2001 951-832-066-7 nid. Helsinki Media
Straaberg, Carsten ;
Malinowski, Jan (toim.) ;
Juhl, Hans (kuv.)
Kokoa itse tietokone [w/ Kompuutteri kaikille] Byg selv computer [Komputer for alle 2002/4] 2002 — nid. Bonnier Publications AS ?
Burton, James J. Chromecast : A Step by Step User Guide for Beginners 2014 149612670X [CreateSpace]
Edwards, Michael K. Making the Best of Chromecast : Amazing Tips and Tricks 2015 1507740409 [CreateSpace]
Johnson, Shelby Chromebook User Manual : Guide for Chrome OS Apps, Tips & Tricks 2014 9781501437335 [RAM Internet Media]
 
Hyttinen, Markku ;
Lyytikäinen, Miikka
Flash MX ToolKit 2002 951-846-161-9 pdf 1p. Docendo [pdf+drm-printti]
Gmail Tips, Tricks, and Tools 2015 978-0-7897-5503-2 Que Publishing [online vrs.]
My Google Apps 2014 978-0-7897-5295-6 Que Publishing [online vrs.]
Albing, Carl Great Bash 2011 [Safari Videos Online] O'Reilly Media Run time: 4 hours 25 minutes (8)
Anderson, Andy Learning Google Apps For Business 2014 [Safari Videos Online] Infinite Skills Run time: 5.75 hours (101)
Liu, Cricket Learning DNS 2015 [Safari Videos Online] Infinite Skills Run time: 2 hours (38)
Long, Mark Learning Windows PowerShell 2014 [Safari Videos Online] Infinite Skills Run time: 5 hours 25 minutes (63)
McMillan, Mike Learning Regular Expressions 2013 [Safari Videos Online] Infinite Skills Run time: 2 hours (36)
Messier, Ric Professional Guide to Wireless Network Hacking and Penetration Testing 2015 [Safari Videos Online] Infinite Skills Run time: 4 hours 51 minutes (83)
 

kurssikirjoja:

tekijä nimike vuosi isbn / formaatti kustantaja
Jaakkola ;
Latva ;
Nieminen ;
Tolvanen ;
Tuomaala
Kolmio : matematiikan tietokirja 1990 951-26-3397-3 sid. ?p. Kirjayhtymä
Järvinen, Aino ;
Kallio, Pirkko ;
Tiensuu, Pertti
Suominen : peruskoulun yläasteen äidinkielen oppikirja 1993 951-26-3488-0 sid. 6-8p. Kirjayhtymä
Ansaharju, Tapani ;
Ilomäki, Risto ;
Koivukangas, Mikko
Tekniset : matematiikka 1995 951-0-20461-7 sid. 6p. WSOY
Lehtiniemi, Kalle ;
Turpeenoja,Leena
Mooli 1 : peruskurssi (+ CD-ROM) 2003 951-1-16124-5 nid. 5p. Otava
Lehto, Heikki ;
Luoma, Tapani
Fysiikka 1 : fysiikka luonnontieteenä 2003 951-26-4281-6 nid. 11p. Tammi
Energia yhteiskunnassa [uudistettu painos] 2003 951-26-4281-6 nid. ?p. Tammi
Alajärvi, Kyllikki ;
Herno, Leena ;
Koskinen, Heli
Työelämän viestintä 2001 951-0-23729-9 nid. 4-5p. WSOY
Eskola,Anne ;
Iikkanen, Päivi
Backup : IT-englannin oppikirja 2003 951-846-154-6 nid. 2p. Docendo
Haapaniemi, Jarkko Merkonomin ja datanomin fysiikka ja kemia 2006 951-37-3911-2 nid. 3p. Edita
Hänninen, Kauko ;
Liuskari, Markku ;
Suonio, Jorma
Lukion taloustieto 2002 951-1-18384-2 nid. 1p. Otava
Korkeamäki, Anne ;
Pulkkinen, Irma ;
Selinheimo, Raili
Asiakaspalvelu ja markkinointi 2002 951-0-24935-1 nid. 2p. WSOY
Koskela, Mirjam ;
Rousu, Ari
Kansantalous tutuksi 2004 951-0-29068-8 nid. 11p. WSOY
Lahtinen, Jukka ;
Isoviita, Antti
Asiakaspalvelu ja markkinointi 2000 952-9631-09-X nid. ?p. Avaintulos
Mäkinen, Anja Näppäilytaito ja tekstinkäsittely : Word 2003 2004 951-97968-7-8 rengaskirja 9p. [Hämeenlinna] : [A. Mäkinen]
Parantainen, Jari Sissimarkkinointi 2005 952-14-0997-5 nid. ?p. Talentum
Rekiaro, Ilkka ;
Robinson, Douglas
Suomi-englanti-suomi sanakirja 1993 951-20-3410-7 sid. 7p. Gummerus
Rekiaro, Päivi Englannin peruskielioppi 2002 951-20-4446-3 sid. 12p. Gummerus
Suojanen, Kalevi ;
Savolainen, Hanna
Opi kaupan ja hallinnon oikeutta 2004 952-5563-00-6 nid. 4p. KS-kustannus
Tomperi, Soile Kannattavuus ja kustannusten hallinta 2001 951-37-3432-3 nid. 2p. Edita
Kirjanpito ja kannattavuus 2003 951-37-3895-7 nid. 8p. Edita
 
Lillkvist, Anneli Ruokinnalla tuloksiin 2 1984 (1996) 952-90-8107-3 sid. [Hevosfakta]
Sevelius, Fritz ;
Pettersson, Harry ;
Green, Bernt ;
Talaskivi, Soini ;
Hollmén, Tuula (suom.)
Terve ja sairas hevonen : sairauksien torjunta ja hoito
[håll hästen frisk]
1976 (1992) 951-1-12028-X sid. Otava
Talaskivi, Soini Suomalainen hevoskirja : hevoset ja ratsastus 1977 (1990) 951-1-11242-2 sid. Otava
Haikka, Sari Kissan uusi kotilääkäri 2010 978-951-20-7838-7 sid. Gummerus
 
Bee, Peta ;
Mosley, Michael ;
Valta, Tuulikki (suom.)
Hiit : pikatreeni
[the fast exercise: the simple secret of high-intensity training]
2013 (2014) 978-951-0-41010-3 WSOY
Brathen, Rachel ;
Mäkitalo, Irene (suom.)
Yoga Girl : löydä tasapaino ja elä täyttä elämää [yoga girl] 2016 978-952-300-283-8 nid. Atena
Härkönen, Jarno ;
Rajala, Jukka
Kehonpainoharjoittelu – Movement 2015 978-952-6618-38-8 pdf/epub Fitra
Jalutsi, Jan ;
Huovila, Teija
Linnakundin treeniopas 2017 978-952-291-345-6 sid. Docendo
Kangasluoma, Timo Maxtrainer : supersarjatreeni 2014 978-952-6618-26-5 pdf/epub Fitra
Kotkansalo, Jaana Intohimona fitness : kehonmuokkausopas 2014 978-952-6618-26-5 pdf/epub Fitra
Magee, Anna Jooga : 10 minuutin harjoitteet [10 minute yoga] 2017 978-952-321-438-5 nid. Readme.fi
Murphy, T.J. ;
Heikkeri, Lotta ;
Siimes, Mika (suom.)
Crossfit : kuinka monipuolinen harjoittelu palautti kykyni juosta
[inside the box : how crossfit shredded the rules, stripped down the gym, and rebuilt my body]
2013 (2012) 978-952-240-197-7 nid. Nemo
Scott, John ;
Tervonen, Eija (suom.)
Astangajooga
[ashtanga yoga: the definitive step-by-step guide to dynamic yoga]
2000 (2002) 951-1-17641-2 nid. Otava
Sood, R.L. ;
Sood, Dini ;
Hietalahti, J. (suom.)
Yoga : tapa elää : yogan oppitunnit televisiossa [1] [?] 1968 — nid. Himalaya
Sundell, Jan Kuntosaliharjoittelun ABC [1]
[perustuu teokseen 'Hanki lihasta, polta rasvaa']
2015-14 978-951-31-8416-2 nid. Tammi
Thomas, M., Esq. I Tai Chi and You [w/ 'Tai Chi Chuan 24-Steps for Beginners'] 2011 – pdf + dvd Thomas, M.
Traczinski, Christa G. ;
Polster, Robert S. ;
Maljanen, Hanne Salla Marita (suom.)
Voimajooga : tehokas harjoitusohjelma kotiin (+ DVD-ROM)
[Power Yoga, Das effektive Fitness-Training für zu Hause]
2010 978-3-625-12383-5 sid. Naumann & Göbel
Virtamo, Jouni Monipuolinen kuntosaliharjoittelu : voimaa, kuntoa ja kiinteyttä 2009 978-951-0-39130-3 Docendo

yleistä & wanhaa:


tekijä käännös nimike vuosi isbn/issn / formaatti kustantaja suomentaja
Debenham, Frank ;
Gossot, Henry (toim.)
Atlas : suuri maailman kartasto Great World Atlas ;
Grand Atlas Mondial ;
Der Grosse Reader's Digest Weltatlas
1974 (1978) 951-9078-09-6 ;
951-9078-45-2 sid.
Reader's Digest Hakulinen, Kerkko […et al.]
Hakulinen, Kerkko (toim.) Maailman ympäri 1-9 :
Pohjois-Amerikka [1] ;
Etelä-Amerikka, Australia, Oseania ja Antarktis [2] ;
Afrikka Saharasta etelään [3] ;
Pohjois-Afrikka, Lounais-Aasia [4] ;
Etelä-Aasia, Kaakkois-Aasia [5] ;
Itä-Aasia, Neuvostoliitto [6] ;
Kaakkois- ja Etelä-Eurooppa [7] ;
Länsi-Eurooppa [8] ;
Keski- ja Pohjois-Eurooppa [9]
Beautés du monde ;
Des pays et des hommes
1979-83
(1986-91)
951-0-13995-5 [sarja] sid. WSOY Hakulinen, Kerkko […et al.]
Nicolson, Iain ;
Moore, Patrick
Tieteen Maailma [2] : Aurinkokunta [the solar system] 1991 87-427-0404-9 sid. Bonnier Jotuni, Pertti ;
Hakanen, Jarmo
Smith, Peter J. Tieteen Maailma [3] : Maapallon pinta [encyclopedia of the earth] 1991 87-427-0405-7 sid. Bonnier Ratia, Aatto
Nicolson, Iain ;
Moore, Patrick
Tieteen Maailma [5] : Maailmankaikkeus [encyclopedia of the earth] 1992 87-427-0407-3 sid. Bonnier Jotuni, Pertti ;
Hakanen, Jarmo
Smith, Peter J. Tieteen Maailma [6] : Maapallon kehitys [encyclopedia of the earth] 1993 87-427-0408-1 sid. Bonnier Taipale, Kaarlo
Blackburn, David ;
Holister, Geoffrey
Tieteen Maailma [9] : Tieteen työkalut [encyclopedia of modern technology] 1992 87-427-0413-8 sid. Bonnier Jotuni, Pertti
Blackburn, David ;
Holister, Geoffrey
Tieteen Maailma [10] : Energia ja liikenne [encyclopedia of modern technology] 1992 87-427-0414-6 sid. Bonnier Hakanen, Jarmo ;
Jotuni, Pertti
 
Huhtala, Aimo Lentokoneen ohjausoppi 1955 — nid. Ilmavoimien esikunta
Kallio, V.J. Luonnonoppi : keskikouluja varten 1922 — nid. WSOY
Marjanen, Kaarlo Miten oppia puhujaksi? : puhetaidon opas-ja harjoituskirja 1959 — nid. WSOY
Palmén, Arne ;
Wilskman, Ivar
Terveysoppi : kouluja varten 1926 — nid. Otava
Aho, Antti J. (toim.) Meidän maa : Suomi sanoin ja kuvin 1956 — sid. 3p. WSOY
Juva, Einar W. ;
Merikoski, K. ;
Salmela, Alfred ;
Keskinen, Eino
Kotiseutu ja isänmaa menneinä aikoina
[: liittyy kansakoulun yläluokkien historian oppikirjaan]
1963 — sid. Otava-Valistus
Kivistö, Ukko ;
Saarelainen, S.O. (kuv.)
Mestarimerkki oman maan tuntemisesta 1960 — sid. Kansakoulun kerhokeskus
Kuosmanen, Paavo ;
Kaljunen, Aatto ;
Jaatinen, Eeli (kuv.)
Isänmaan historiaa tuokiokuvina II :
Suomen historian lukemisto
1958 — sid. WSOY

safkaa:

tekijä nimike vuosi isbn / formaatti kustantaja
Kotilainen, Soile ;
Pienihäkkinen, Laura ;
Talvia, Sanna
Ruokahetki : helppoa ja terveellistä ruokaa koko perheelle 2011 978-951-9129-85-3 nid. [Hansaprint]
Piikkilä, Eija Kiireisen kokkaajan keittokirja 2003 951-23-3308-2 sid. Karisto
Piikkilä, Eija Kiireisen kokkaajan kekkerikirja 2003 951-23-4388-6 sid. Karisto
Koskimies, Helmi ;
Somersalo, Eva
Keittotaito : koteja ja kouluja varten 1956 — sid. WSOY
[Valion kuluttajapalvelu] Lämpimäisiä 1997 951-95730-9-7 rengaskirja [Sävypaino]
Liimatainen, Aura Parasta kotiruokaa 2000 951-0-24868-1 nid. WSOY
Laakkonen, Tanja ;
Kuitunen, Sirpa ;
Saastamoinen, Pirjo ;
Koivukoski, Ritva
Hyvä kokki : 2000 parasta ruokaohjetta 2000 951-0-24263-2 nid. WSOY
Olney, Richard ;
Esson, Lewis ;
Tarpila, Vuokko
Makujen maailma : keittotaito
[the good cook's encyclopedia]
1979 (1997) 951-35-6439-8 sid. Weilin+Göös
[Vaasan Höyrymyllyn uutiskeittiö] Iloisen leipojan kirja 197X 7008 19.10.70 vihko [Sävypaino]
Vea, Margit ;
Träff, Risto K.
Monipuolinen ravinto : hyvien ruokatottumusten luominen
[ernæring : gode matvaner for små mager]
2008 978-82-305-0646-2 nid. Sandviks AS

sarjakuvia & kuvakirjoja:

tekijä nimike vuosi isbn/issn / formaatti kustantaja suomentaja
Aalto, Ninni ;
Hypén, Tuuli
Kas, kissa 2013 978-952-270-103-9 pdf Arktinen Banaani
Anie, Elia Pahat pingviinit : kun söpöt pingviinit muuttuvat pahoiksi
[evil penguins]
2008 (2010) 978-952-483-147-5 sid. Sammakko Lahtinen, Seppo
Cooke, CW Orbit : Steve Jobs, Co-founder of Apple 2013 9781450756723 pdf Bluewater Comics
Orbit : The Creators of Google 2013 9781467516235 pdf Bluewater Comics
Dobbers, Jens Onni, missä olet? [Woher kommt das Glück?]] 2007 (2008) 978-951-607-711-9 sid. Kirjapaja Hietanen, Sirpa
Kunnas, Mikko verokarhu.fi : Verotuksen alkeet [1] 2014 978-952-6606-59-0 Kvaliti
Mansbach, Adam ;
Cortés, Ricardo (kuv.)
Nyt vittu nukkumaan [Go the Fuck to Sleep]] 2011 (2012) 978-952-264-151-9 sid. Into Kustannus Lipponen, Kaj (suom.)
Myhre, Lise Nemi I 1997-2000 (2005) 952-5602-07-9 sid. Arktinen banaani Huusko, Mikko
Nemi II 2000-01 (2006) 952-5602-39-7 sid. Arktinen banaani Huusko, Mikko
Nemi III 2001-02 (2007) 978-952-5602-65-4 sid. Arktinen banaani Huusko, Mikko
Nemi IV 2002-03 (2008) 978-952-5768-06-0 sid. Arktinen banaani Huusko, Mikko
Nemi V 2003-04 (2009) 978-952-5768-34-3 sid. Arktinen banaani Huusko, Mikko
Riley, Andy Pupujen suuri itsemurhakirja
[the bumper book of bunny suicides]
2007 (2012) 978-952-279-045-3 nid. Bazar Sainio, Mervi
Romare, Jan Pyton [1] 1990 (1998) 951-887-137-X nid. Jalava Heininen, Päivi
Pyton 2 1992 (1999) 951-887-151-5 nid. Jalava Heininen, Päivi
Taivaan enkelit (lyh.)
[himlens änglar 1-2]
? (2000) 951-887-186-8 nid. Jalava Heininen, Päivi
Vehniäinen, Jarkko Kamala luonto [1] : Parasta elämässä 2012-13 (2013) 978-952-270-122-0 pdf Arktinen Banaani
 
? Aku Ankka [08/1985 – 52/1991] 1984-91 ISSN: 0355-2101 Walt Disney Company ?
? Parhaat sarjat 15 :
Siivoushullu ;
Maailman rikkain mies
1988 ; 1978 951-875-066-1 sid. Walt Disney Company Kivekäs ; Paju ; Ruotsalainen
? Parhaat sarjat 16 :
Aslorin valtakunta ;
Ahmed Ahne : Bagdadin kauhu
1985 ; 1969 (1988) 951-875-069-6 sid. Dargaud Kaskimies ; Walli
? Parhaat sarjat 17 :
Onnellinen laakso ;
Ankkalinnan pamaus
1988 ; 1978 951-875-074-2 sid. Walt Disney Company Kivekäs ; Paju ; Saarinen ; Jahnukainen ; Ruotsalainen
? Parhaat sarjat 18 :
Agentti 327 : tapaus Yövartio ;
Johnny Goodbye : äiti Barkerin kopla
1988 951-875-077-7 sid. Oberon Pihlajamaa ; Walli
? Parhaat sarjat 19 :
Roope-setä monistuu ;
Mikin ilmasirkus ;
Aku Ankka ja operaatio P.
1988 951-875-082-3 sid. Walt Disney Company Helasti
? Parhaat sarjat 20 :
Asterix ja rahapata ;
Asterix olympialaisissa
1969 ; 1967 (1988) 951-875-084-X sid. Dargaud Kapari ; Walli
? Parhaat sarjat 21 :
Luolakarhun kesyttäjä ;
Puhuva koira ja muita Aku Ankan parhaita
1988 ; 1979 951-875-091-2 sid. Walt Disney Company Viskari ; Kivekäs ; Ruotsalainen
? Parhaat sarjat 22 :
Mikki ja Hessu olympialaisissa ;
Huiskahäntä ja muita Aku Ankan parhaita
1988 ; 1979 951-875-094-7 sid. Walt Disney Company Walli ; Ruotsalainen
? Parhaat sarjat 23 :
Aku vakuutusasiamiehenä ;
Mestarietsivä Basil Hiiri : suuri junaryöstö
1988 ; 1979 951-875-097-1 sid. Walt Disney Company Toppari ; Ruotsalainen
? Parhaat sarjat 24 :
Agentti 327 : tapaus Äänikone ;
Johnny Goodbye : hiljainen tähti
1988 951-875-101-3 sid. Oberon Pihlajamaa ; Walli
? Parhaat sarjat 25 :
Mikki ja viikinkilaiva ;
Nätti-Jussi ja muita Aku Ankan parhaita
1988 951-875-125-0 sid. Walt Disney Company Helasti ; Ruotsalainen ; Saarinen ; Wuorio

päivitetty: 25.03.2018 ⇑ takaisin ylös